• Inka01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár napja új hölgy érkezett Debrecenbe, Inka személyében. Fotói és hirdetése láttán értelmet kapott a nóta: Debrecenbe kéne menni…

    Vettem hát a telefont és 3. próbálkozásra sikerült beszélnünk. Egy kellemes, kedves hang tájékoztatott a lehetőségekről, majd gyorsan egyeztettük is a találkozás időpontját.
  • Megközelítés:

    A város frekventált helyén, a Tesco áruház közelében várja szerencsés vendégeit a hölgy. Autóval és tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető a helyszín. Parkolóhely bőven van, parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    A hely új-építésű lakóparkban van. A megbeszélt időpont előtt 2 perccel felhívtam Inkát, megkaptam a szükséges információkat. Belépés után lifttel repültem a helyszínre. Inka elém jött, ajtót nyitott és a lakásba vezetett. Tágas, rendezett a nappali, egy rózsaszín kerékpárral, a szobában széles masszázspad, a félhomályban halk zene szólt, majd vendéglátóm gyertyát és füstölőt gyújtott. A fürdőszobában kád van, ahol a vendég lemoshatja az út porát. Mindenhol példás rend, tisztaság, jó itt lenni – Inkával!
  • Lány külseje:

    A fotók és adatok is ígéretesek, de a valóság még szebb! Inka gyönyörű, fiatal, karcsú hölgy. Egy sortban és felsőben jött ajtót nyitni. Minden rendben van, minden csodás, tökéletes. Tekintetemet mágnesként vonzotta.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után a szobába léptem, ekkorra már Inka megszabadult a felsőtől és a sorttól, csak egy kis piros bájos bugyit viselt. Fantasztikus látvány volt. Szerettem volna átölelni, de rendre intett és a masszázságyra parancsolt.

    Profizmus felsőfokon – ezt ígéri a hirdetése, s ez az igazság! Inka szakképzett, okleveles masszőz, hol erősen, hol gyöngéden, finoman masszírozott, technikája színes, változatos. Egy pillanatra sem hagy magamra, kezei folyamatosan rajtam vannak. Olajat használt. Először egy remek talpmasszázst kaptam, majd következett a láb, a hát, a két váll. Akadémiai szint, bátran állíthatom, uraim! Közben magára is olajat locsolt. Fantasztikus látványt nyújtott csillogó bőre. Közben a fejem forgattam, kezeimet nyújtogattam, ahogy a lehetőség engedte.
  • Levezetés:

    Hosszú, alapos masszázs után végre megfordulhattam, így vette kezdetét a második fölvonás. Inka olajat locsolt ágyékomra, majd kezébe vette férfiasságomat. Két-három simítás, érintés, s máris álltam, Ő pedig fölém hajolt és egy nagyon finom, kellemes kényeztetést kaptam. Én hangosan sóhajtoztam, Ő kéjesen nyögdécselt. Szerettem volna viszonozni kedvességét, s ahol csak értem, simogattam: feszes, formás popsiját, csodás melleit, combjai belsejét. Izgalmam növekedett, s éreztem, nem sokára eljön a vég. Az extra lehetőséggel élve ajkai között teljesült be gyönyör! Egymásra mosolyogtunk, majd letisztogatott, ezután Ő is elment a fürdőszobába rendbe tenni magát.

    Amikor visszatért, hálám jeléül két puszit adtam Neki, majd kis meglepetésére háromszor homlokon csókoltam.

    Nem sietett, az 1 óra nem a belépéstől a kilépésig, hanem a masszázspadra való lefekvéstől a masszázspadtól való fölkelésig szól. De még talán az is több volt 1 óránál.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük csekély ajándék kíséretében. Korrekt vidéki ***, nagyon megérte a kellemes élményért., többet kaptam, mint adtam. :D
  • Összkép:

    Uraim, egy csodálatos Hölgy érkezett Debrecen városába! Gyönyörű nő és profi masszőz! A felejthetetlen, csodás élmény garantált!
Happy Massage