• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Niki pár hete publikált fekete-fehér vizestrikós képei könnyeket csaltak a szemembe. Annyira elérzékenyültem, hogy kiemelt prioritással kezeltem a vele történő mielőbbi találkozást.
    Így amikor lehetőségem kínálkozott egy lopott órára, azonnal tárcsázta a számát. Kicsit később újra. Aztán megint és talán még egyszer, de sikertelenül. Így bepróbálkoztam az üzenettel. Erre gyorsan pozitív választ kaptam és beélesítettem egy foglalást a rendszerben másnapra, amit el is fogadott. Végül beszélni is tudtunk pár szót, de a randi megvalósulásához ez már nem volt elengedhetetlen.
  • Megközelítés:

    A kapott cím nem pontos, de ezt jelezte. Autóval mentem, pontosan a megadott házszám előtt sikerült parkolnom, de így sem gyalogoltam többet 50 méternél a valós címhez.
  • Helyszín:

    Emeleti minimál lakás. Láttam már szebbet, jobbat, de semmi zavaró nem volt benne. A fürdőszoba sem fényűző de minden szükségeset megtaláltam. Miután magamra vettem a zuhanykabint Baba tusfürdőt is találtam így tényleg egy szavam sem lehet :-)
  • Lány külseje:

    A vizestrikós képek vérnyomásomra gyakorolt hatását már említettem. Szóval arra kértem, hogy ha van rá mód, akkor abban a trikóban várjon.
    Megtette :-))) Ezúton is köszönöm (meg, azt is, hogy sokáig kereste)
    Szóval a résnyire nyitott ajtóban a képekről már ismert lehengerlő mosolyú előnyös adottságú hölgy várt. Belépve bedobtam az első alkalommal standard kérdést, hogy "maradhatok-e" amire színlelt komorsággal azonnal rávágta, hogy nem :-)
    A képek tényleg visszaadják még a kacér mosolyt is, de azt nem, hogy menyire jó hozzáérni bárhol...
  • Action:

    Fürdés után az ágyon ülve várt már csak bugyi-melltartó párosban. Mellé ültem, beszéltünk pár szót, de a második mondatál levágta, hogy nem vagyok kezdeményező típus, az ágyra parancsolt és elkezdte...
    Bőségesen beolajozta a ciciket és az altestemet és végigcsúszott rajta hogy az arcunk közel kerüljön. Cicázott a csókkal, hogy jobban felhúzzon, majd először csak végigcirógatott a melleivel, aztán masszírozott, végül a szájába kerültem. Nem tudom hogyan csinálta, de egyszerre cirógatott a melleivel, az összefogott hajával, simogatta a tasakot és akkor még nem beszéltem a szájáról. Nagyon jól esett, de volt egy kis hiányérzetem, amit szóvá is tettem. Jómagam "nevezett" Incire és Fincire vágytam elérhető közelségbe, de végül Fincsit kaptam meg az orcámba amit semennyire sem bántam. Közben Niki fojtatta amit elkezdett, csak 180 fokkal eltérő szögből.
    Próbáltam tartóztatni magam, hogy csak a combok és a környék lassú kényeztetésével jussak el a műveleti területre. Ehhez képest annyira sikerült a türtőztetés, hogy pár másodperc után gyakorlatilag ajtóstul rontottam a házba... Az történt, hogyha túl aktív voltam, akkor megzavartam a tevékenységében, ha meg egy pillanatra levegőt vettem, akkor Ő volt annyira hatékony, hogy túl közel kerültem a korai örömhöz. Ezért arra kértem, hogy tegyük ezt a dolgot egyoldalúvá.
    Azonnal kényelembe helyzete magát és számomra is kényelmes hozzáférést biztosított Fincsihez. Nos, eleinte csak visszafogottan nyalogattam szívogattam a csiklóját miközben egy ujjal belopóztam és hol egyszerre, hol váltakozva diktáltam az ütemet. Nem adta gyorsan magát, de kitartó voltam. A végén már lucskosan, tocsogva és az addigi kontrollt elfelejtve csókolóztam a Fincsi ajkaival. Szívogattam, majszoltam és amikor a csípőjét emelgetve a fejemet közelebb húzva jelezte hogy mindjárt jó, akkor még rátettem egy lapáttal. Jó volt :-DDD
    Kis szusszanás után azonnali visszavágót követelt, amit a már megénekelt cicizős, hajjal csikizős, simogatós franciával indult. Aztán "nem idefigyel!" felkiáltással felvarázsolta a védőeszközt. Sajnos a lovaglós figura most nem volt nyerő. Azonnal kapcsolt és szemből irányított. Innen néhány mozdulat után helyére került minden. Niki lábait pakolgatva először nyílt lehetőségem Inci és Finci komolyabb megismerésére. Néha megszakítva a mozgást csak rájuk fókuszáltam hol csak nyalogattam, habzsoltam, hol inkább gyurmáztam. Mivel ez sem hatott rám nyugtatólag, nem sokkal tudtam elodázni a végkifejletet. Miután telelőttem a gumit még infantilis módon gyurmáztam kicsit :-)
    Törölgetés után elterültünk az ágyon és beszélgettünk, néhány nem túl mélyenszántó témát érintve. Az időre én kérdeztem rá, mert órát nem láttam, viszont még sűrű program állt előttem. Túl voltunk az órán, ezért zuhany és tipli. (A Fincsivel történt elmélyült csókolózás miatt kétszer mostam arcot, hogy emberek közé tudjak menni :-D)
  • Elszámolás:

    Az időpontfoglalásnál udvariasan jelezte, hogy régen kértem bővebb infót. Az újra lekért infó szerinti ****rózsát a végén helyeztem a vizespoharam alá. Nem *** előre én pedig nem tudtam, hogy szükségem lesz-e az extra igénybevételére.
  • Összkép:

    Tessenek megnézni a képeken azt a kacér mosolyt! Bingó!
    Kevés lánynál adják vissza a képek ennyire, hogy mire számíthatunk.
    Többet nem tudok mondani, kérem kapcsojjaki...
Happy Massage