• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Nagyon szépen köszönöm kedves beszámolódat! :-) Örülök hogy jól érezted magad a társaságomban! Számomra fontos az egymásra hangolódás, s úgy gondolom ez teljes volt. :-) Várlak vissza szeretettel! :-) Hidd el a következő Látogatásnál már nem leszel feszült. :-) Puszillak

  • Egyeztetés:

    Mivel a mai napon látogattam meg Debrecen egyik gyöngyszemét nem szeretném eltolni a beszámoló megírását, mert az idő múlásával lehet, nem tudnám pontosan felidézni a dolgokat és nem szeretnék valótlanságot állítani.
    Látogatás előtt szeretem volna vele beszélni telefonon, hogy haljam a hangját és hogy milyen a kommunikációja. A hét elején hívtam. Kellemes, bársonyos mély hangja volt és határozott. Meggyőző volt. Meg is egyeztünk a szerdai napban, bár még nem voltam biztos az időpontban. Ezért a következő nap hívtam és sms-t váltottunk konkrét időpontot egyeztetünk. Bár kicsi akadály beütött, mert a telefonom lemerült, és naná a semmi közepén. De végül megoldódott és létrejött a találka.
  • Megközelítés:

    Niki kuckója a magyar cívis város egy forgalmas, de a nyugalom szigetén foglal helyet, egy panelház sokadik emeletéből az egyiken. Autóval mentem, a parkolás könnyű volt. Busz és villamos a közelben. Hívtam és útba navigált.
  • Helyszín:

    Amint az előzőekben írtam egy panel ház egyik lakásában található Niki kicsi légyott fészke. Ami egy igényesen berendezett világos és letisztult formavilágot mutató kuckó. A szobában jó nagy ágy, jó nagy tűkörrel a jobb oldali falon. A fürdőszoba kicsi, de két ember kellemesen érezheti benne magát. Kicsi fürdő=még közelebb lehetünk egymáshoz. :-)
  • Lány külseje:

    A képek alapján elképzeltem Nikit és kellemesen csalódtam. Élőben egy fantasztikusan szép és csinos nőt ismerhettem meg a személyében. Rövid szőke haj, nagy kék szemek fekete szemceruzával kihúzva és enyhén szolibarna bőr. Az egyik besziben olvastam, hogy Meg Ryanre hasonlít és így is van. Niki egy határozott és intelligens vadmacska. Egyébként egy nagydumás hölgy, nem vagyok az a beszédes fajta, de Ő kezdeményező volt. Segítet oldani a feszültségemet és az idegességemet...
  • Action:

    Felértem a megadott emeletre ahol Niki egy fekete-fehér ruhában fogadott a folyosói ajtónál. Innen csendesen közösen haladtunk a lakása felé. A légyottot beszélgetéssel kezdtük, hellyel és innivalóval kínált. A párhuzamos vetkőzés után (neki gyorsabban ment :-) ) közösen álltunk be a zuhany alá. Niki mindenre kiható mosdatást mutatott be számomra. Már itt elkezdődött a vigyázzba állításom, és közben én is simogattam őt. A fürdetés után irány a szoba. Az ágy közepére lettem parancsolva :-) és Niki hozzákezdett a kényeztetésemhez. Első körben a mellkasomon, a hasamon és a nyakamon ténykedett. Ezt követően dél felé vette az irányt és egy fantasztikus franciát mutatott be bőnyálas, cuppogós fajtából és a herék kényeztetése is fenomenális volt. Nem tudom, de közben „megdicsért”, hogy alig férek be a szájába. Most ezt bóknak kell vennem? Ha igen, akkor még egyszer köszönöm. A francia után gumit kaptam jelezte, hogy ehhez a mérethez hozzá kell szoknia, és mondatom talán vadul meglovagolt, de nem volt benne semmi durvaság sem részéről sem részemről. Az elsülésem után hagyott lenyugodni majd levette az óvszert és letisztogatott. Ezt követően irány a konyha kicsi beszélgetés és hidratálás. Majd megegyeztünk egy laza masszázsban, ami az ágyékom környékére koncentrálódott. Egy újabb francia kényeztetésbe kezdet, ami ismételten mindenre kiterjedő volt. Majd újból gumit kértem, de most fordítottunk a felálláson most Ő került alura. A második menet sem volt hosszú hamar elmentem, de ismét hagyott egy kis időt. Lehúzta a gumit majd irány a fürdő, ahol az érkezésemhez hasonló élményben volt részem. Az ajtón való belépéstől egészen a távozás időpontjáig folyamatosan kommunikál keresi hogy tehet a kedvemre. Száradás, öltözés és a dolgaink összeszedése után közösen távozunk, mert Nikinek is volt egy időpontja és nem szeretett volna késni. Egy pár búcsú puszi után szétváltunk.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján a konyha asztalra tettem le miközben leöltöztem, hisz első találkozásunk alapján az én értékrendem ezt diktálja. Amit az asztalon hagytam abszolút megérte.
  • Összkép:

    Niki személyében egy szép és csinos nőt ismertem meg, aki okos és intelligens, valamint egy határozott Nő. Örülök, hogy eltölthettünk közösen egy órácskát, amire szívesen emlékezek vissza. Nagyon segítőkész és udvarias volt. Remélem a következőkben is összefuthatunk majd…
Happy Massage