• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves cityhawk!

    Köszönöm szépen, hogy meglátogattál és megírtad élményedet.
    Ehhez tennék hozzá némi gondolatot amit nem biztos, hogy amit láttál az akár fedheti a realitást.

    "Na ez a kölcsönösség elég érdekes volt mert szinte alig lehetett hozzáérni az amúgy nagyon kívánatos kelyhéhez. Magyarán elhúzódott."

    Ehhez szólnék hozzá egy kicsit.
    Nem tudom, hogy olvasgattad-e az előtted megírt élményeket. Ott is voltak ilyesfajta kényeztetések és nem láttam olyat, hogy pont ilyet írtak volna. Lehet oka volt, hogy olyat írtak ami jó volt mindkét félnek.
    Aki ismer tudja, hogy nem húzódom el ok nélkül. Tehát nálad lehetséges, hogy volt oka.
    Esetleg durván csináltad, keményen amit én nem szeretek és próbáltam jelzést adni, hogy ez nekem nem jó de (lehetséges) nem reagáltál rá semmit, folytattad/folytathattad.
    Szeretem a vendégeimet de én is emberből vagyok és nem szeretnék fájdalmat sem magamnak - akár masszázsról vagy akár kényeztetésről legyen szó - sem pedig a vendégnek. Én sem sajtreszelővel álltam neki, mert nekem úgy lenne jó. :)
    Ilyenkor azt láthattad, hogy elhúzom magam és nem is gondoltad, hogy azért, mert nem esik jól. Talán egy picit ilyenkor - kölcsönös örömszerzésnél - figyelmesebbnek kellene lenni. Lehet valakinek ez a fajta kényeztetés tetszik de én a finomabb kategóriába tartozom. Nem egy robot vagyok aki ezt elviseli hanem egy ember akinek ha fáj akkor elhúzódik a dologtól. Senki sem úgy születik, hogy tudja eme dolgot. Minden ember más és másként szeretjük, ki így ki úgy. Egy sémát nem szabad követni, mert akkor lehetnek ilyen félreértések.

    DE!
    "Lehet, hogy majd még teszek egy próbát, ha ezek után nem orrol meg rám a kedves hölgy."
    Tehetsz még egy próbát szívesen várlak és nem orroltam meg rád de egy icipici figyelmet szeretnék "odalent" is és akkor mindenkinek happy lesz. :)) Hiszen ez lenne a célunk, nemde?
    Száz szónak is egy a vége, szívesen várlak vissza. :)

    Puszik
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Már jó párszor beszéltem vele, de a nyári szabadságok miatt csak most sikerült egyeztetni.
  • Megközelítés:

    11.kerület. Autóval jól megközelíthető. Parkolás ingyenes. Tömegközlekedéssel sem lehet gond.
  • Helyszín:

    Panel lakás emeleti szint. Lift van, forgalom a lépcsőházban kicsi. Lakásban külön szoba matraccal és masszázspaddal. Zuhanyzófüggönnyel leválasztva. Nem luxus, de a célnak megfelel. Egyedül fogadott. HA volt is más "szolgáltató", hírét sem láttam.
  • Lány külseje:

    Magas, formás lány, szép cicikkel. Nem minden tökéletes, de azért panaszra így sincs oka! :) Szék kezek, hosszú ujjak. A hirdetésben látható képek, szerintem fénykorában készültek, de a valóságtól nem térnek el lényegi dolgokban.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után, ruháitól megszabadulva várt a szobában. Lehet olaj és krém között választani. A masszázs a padon történik, nekem elég szakszerűnek tűnt. Kellemes volt, nekem pont jó erősségű. Közben szóval tartja az embert, kíváncsi, kérdezget. Jól el lehet vele beszélgetni. Lábtól kezdi és halad felfelé. Kérdezte, hogy talpmasszázst kérek-e. Nem kértem. Masszázs közben a mindkét oldalon elhelyezett tükrökben lehet követni a tevékenységet és csodálni pucér testének látványát. Vállak masszírozásánál tükör nélkül is.
  • Levezetés:

    Na igen, a levezetés. Masszázs után áttelepülés a matracra.Jól kezdődött. A cerka és környéke is megfelelően lett stimulálva, kézzel és szájjal egyaránt. Kértem is egy kicsit a lassítást. Majd amikor megint belendült gondoltam belevihetnénk egy kis kölcsönösséget. Ekkor felhívta a figyelmemet, hogy ugye emlékszem arra, hogy az feláras tétel. Nem baj gondoltam, rajta. Na ez a kölcsönösség elég érdekes volt mert szinte alig lehetett hozzáérni az amúgy nagyon kívánatos kelyhéhez. Magyarán elhúzódott. Ez annyira meglepett, hogy egy szempillantás végem is lett. Egy kicsit fura is volt, mert mikor éppen csúcsra értem akkor szinte leállt az ingerléssel. Ettől egy kicsit olyan érzésem volt minta csak félig mentem volna el. Fura volt, na! Ezek után megtörölgetett és kis fújás után elindultam tusoló felé.
  • Elszámolás:

    Kicsit túlcsúsztunk az idővel. Utólagosan. A megállapodott ajándékot, kiegészítve a feláras tétellel a kis asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Ahogy levezetésben leírtam egy kicsit félbehagyva éreztem magam. Lehet, hogy majd még teszek egy próbát, ha ezek után nem orrol meg rám a kedves hölgy. Amúgy minden korrekt és rendben volt.
Happy Massage