• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken egy érdeklődő hívással indult minden, nem tudtam menni hozzá, de kíváncsiságból felhívtam, jól elbeszélgettünk, jó kedvében lehetett, azt írja adatlapján kislányos puncija van, nos a hangjáról is el lehet ezt mondani: kislányos. Abban maradtunk ha kedden is kiírja az aktuális-ban az ajánlatát, megyek.
    Ki volt írva, szombat, hétfő és hál'isten ma is, a fél óráról szólt, ma nehéz volt elérni, elsőre nem is sikerült, de kiderült ebből is hogy a telefonját ő kezeli, diszkréten megcsörgetett, visszahívtam és lebeszéltük a helyet, időpontot és hogy a fél órában egy van. Már régóta el akartam hozzá menni, így nem érdekeltek a korlátok. Azt is megtudtam nem olyan csiklandós.
  • Megközelítés:

    Mielőtt elindultam volna egy kis szertartás, kabala póló kikészítése, 2 szerencsehozó pólóm egyike, délben, 2 órával előtte fogmosás, otthon is szájvíz, rágó odaútig, nem dohányzom, megválogatott élelem reggel, hogy a lelkiismeretem tiszta legyen hogy mindent megtettem a csókjáért, otthon is fürdés majd indulás!!!
    BKV-val, Határ úttól kék metróval Árpád hídig, ott jó a 34es és a 106os buszok, én a 106osra szálltam és azzal mentem 6 megállót, a Raktár utcáig, ott leszálltam kis séta és ott a keresett épület, de kapucsengőt nem láttam, megkerültem az épületet és úgy már megvolt. Szóval a másik oldalon lehet bemenni. Amikor ott voltam hívtam, kért egy kis időt még aztán újra hívás, megkaptam az emeletet és merre forduljak a liftből ha felértem. Így tettem, lépcsőzés után fordulás, már nyílt is az ajtó.Először a zár, bekopogtam nagyon halkan és az ajtó is.
  • Helyszín:

    Kívülről átlagos az épület, panel, a kapukódot nézve láttam hogy 10 emeletes. Amira közelebb van a 10hez mint az 1hez emeletügyileg, nem volt nekem ezzel gondom, van lépcső és lift is. :) A lakás barátságos, nem túl tágas az előszoba és a fürdőszoba sem, Amira dicséretére legyen mondva eljött velem közösfürdeni, azért egy jó nő ott is elfér. A tetthely már kellően tágasabb, van hely mindenre, egy szék ki volt készítve a ruháim levételére, a szoba franciaággyal ellátott. Tisztaság és rend. A fürdőszobában kád, zuhanyfüggöny, többféle tusfürdő, szájvízből is láttam 3 félét, mindegyik tele még, műanyag poharak. WC-t nem érdeklődtem. Nem kérdeztem rá és nem is futottam össze senkivel, de úgy éreztem nem egyedül rendel, ha így lenne, akkor nagyon ügyel a diszkrécióra.
  • Lány külseje:

    Na hát ezért megy az ember. Az arcáért, a testéért, a mosolyáért. A fotókon a test látszik, abban élőben sincs változás, az arc ami fontos, nekem legalább is, az is kellemes, szép arcú lány, főleg ha mosolyog, szerencsére sokat mosolygott, a hosszú fekete haj és az arca tetszett nekem. Életkornak a 23 van kiírva, én 25nek gondolom, ha tévednék és olvassa most biztos kapnék a fejemre, egyébként a kislányos stílus jellemzi, szerencsére jó értelemben, a kislányos babapunciját most nem láttam, nem csináltunk 69-et, annyira a csókra koncentráltam.
  • Action:

    Az eleje úgy indult az ismerkedésnek hogy kinyította az ajtót és meglepődött hogy lépcsőn mentem fel, én meg azon hogy észrevette, mondta a légzésemből látja, össze ne essek viccelődött, mondtam neki itt szép halálom lenne. Bent odaadtam a csokis meglepetésemet, ki volt írva adatlapján hogy milka, meg akartam lepni valami mással én raffaellót vittem virág dobozban, megjegyezte nem szabad bűnöznie. Lehet figyel az alakjára de jó is neki az alakja. Ruhákat székre letettem el fürdőszobába, rákérdeztem velem tart-e, igent mondott, mikor a szájvizet használtam akkor nyitott be. Beszálltunk a kádba és megmosta a testem, szerintem ő (is) már előttem is fürdött, így nem sokáig maradtunk, összehangolódásnak szántam.

    Bementünk a tetthelyre elheveredtem az ágyon, megállapította pár helyen még vizes vagyok, mondtam ha akarja megtörlöm, ő pedig hogy ugyan, nem számít.Egyedi módon kezdett bele a kényeztetésembe, több szempontból is. Először is ő nem a farkammal kezdett, megadta a módját, először a combomat puszilta és úgy haladt fentre. Majd rátért a farkamra. És másodszor is ez is nem szokásos módon történt, más lányok azonnal bekapják, itt valami finom kényeztetést éltem át, csak a nyelvével elkezdte nyalni, körbe, fel le, lassan érzékien, húzva a látvánnyal és azzal mikor kapja be, közben szemkontakt, nézte a hatást megjegyeztem mintha jégkrémet nyalna, szerintem nagyon profi benne, végül be is kapta, aztán felváltva csinálta, hol nyalta hol bekapta a farkam és nézte az arcom én meg gumit kértem, pedig imádom a franciát és jól is csinálta, meglepődve csak annyit szólt máris? Úgy tűnik imádja ezt csinálni. Ja és a kezét egyáltalán nem használta, kérésemre maradtak ki a herék.

    Már bánom hogy elsiettem, elment a gumiért, az az ágy közelében volt. A felhúzás is sokkal profibban történt mint máshol, általában hogy segítsek a lánynak, megfogom a farkam, ő ezt nem igényelte, így is simán rámhúzta, vérprofi. Közben megpróbáltam kitalálni hogy szeretné az aktust, nem akartam megmondani neki, volt egy gondolatom hogy lovagolni fog, az hogy majd nekem háttal ül bele, majdnem be is jött, ez is rendhagyó megoldás volt, nem szemből és nem nekem háttal történt, hanem ahogy még soha, oldalról ült belém,guggolósan. Nem sikosítózott, szép lassan, ütemesen húzta magát karóba rajtam, egyre mélyebben ahogy tágult, tetszett ahogy hátranyúlt maga alá és megfogta a farkam, végig fogta majdnem tövénél, én is volt hogy toltam bele mikor ő is rugózott, közben a combját simogattam és a melleit, mit nem adtam volna ha még lett volna egy tükör oldalt hogy a szép arcát is láthassam, de így is király látványt teremtett, láttam ahogy a puncija elnyel. Jól mozog a farkamon, van ütemérzéke, talán ebben a guggolós poziban tud a legjobban diktálni. Elélvezés gumiban.

    Maradt még idő, de a megmasszírozására mégsem, inkább kísérletet tettem a csókra, amiről úgy gondoltam tuti hogy nem lesz, de akkor is eljövök hozzá, az első kísérletet még hárította, majd az ágy szélénél a térdemre ültettem, kicsit beszélgettünk, elmondtam neki az előkészületeimet, mennyire adok arra hogy érkezem, picit még húzott, tesztelt hogy reagálok a visszautasításaira, de jókedvű maradtam, a hidegvérem is megőriztem, tetszett is a játéka, meg ő is így szívesen íncselkedtem vele, ő meg velem, a vége az lett hogy először szájra puszik, majd végül egy ismerkedős lassú csók közelítés nyelvvel, nem siettem el, nem voltam erőszakos, hagytam hogy az ő ritmusában történjen, az első még rövid ideig tartott, talán a szájhigiéniát is tesztelte, majd jött a hosszabb nyelves csók, az igazi és ez még párszor. Mondtam is neki hogy ez a legnagyobb ajándék amit itt lehet kapni a lányoktól, hisz a szex és a francia van alapból, de a csók az már más kategória, imádok csókolózni és ezt a végén megadta nekem.Romantikus csókolózásnak nevezném. Ahhoz képest hogy azt gondoltam nem lesz csókolózás, igencsak kegyes volt hozzám Amira. A nyelvében már nincs piercing, régebben az adatlapján ezt is láttam. Így is jó volt a francia és a csókja is.

    A vége még az volt hogy elmentem fürdeni, és a vér még nem a fejemben volt, mert a kisgatyót otthagytam, Amira hozta utánam, a pólómat fordítva vettem fel, ő szólt. :) Kifele menet szintén autómatikusan a rossz irányba indultam volna, ő szólt.Persze én is kapcsoltam egyből. Hab a tortán hogy utána a metrón is a rossz oldalra szálltam fel. Szerencsére senki se gázolt el a zebrán, talán a vér addigra visszakerült a fejbe. :)
  • Elszámolás:

    Na ő az a lány aki céljának megfelelően használja az Aktuális fület, sok lány csak ír valamit oda, de semmi fontos, Amirának a fél órára komoly ajánlata volt, amit nem lehet visszautasítani, tulajdonképpen egy időutazásra hívott, ilyen a 2000res évek elején közepén volt. Konkrétan a nagy királyi kerekség alatt 2 hajszállal. Kimondottan ügyes, mert úgy érzem a fél óra nem volt elég, ez egyfajta magához édesgetés lehet, az egy óra már a megszokott pesti átlagon fut. Ráért utólag, ami piros pont a bizalomért, sőt, amikor a végén adni akartam, mondta még nyugodtan menjek el fürdeni.
  • Összkép:

    Az összbenyomás az az hogy belőle nem elég a fél óra, ha ilyen csókolózós az egy óra is, akkor az kell vele. Kicsit bánom is hogy nem készültem olyan tervvel, hogy rányújtsak ha jó lesz. A csókjával megnyert magának csak titokban reméltem hogy lesz, és valóra váltotta. Alapból jár neki a jó címke az együtt létért, a csókért a nagyon jó is járna, sajna egyelőre azt tudom csinálni, behúzom a jók elejére és a rendszer idővel a nagyon jó-ba teszi. Itt pedig jelzem nagyon jó volt fél órában, ez szerintem kiderül az írásomból. Semmi TP, sürgetés nem volt, a fél órát át is léptem a búcsúfürdéssel. Ami elmaradt a fél óra miatt az a puncinyalás, az arcra és vagy szájra élvezés, van ok a visszatérésre, és ide lehet még venni egy hosszabb franciás játékot, kíváncsivá tett ő meddig szerette volna ha rákérdezett hogy ilyen hamar gumi? És egy újabb hiányérzet, elfelejtettem megkérdezni tőle mi a horoszkópja. Jövök neki egy sztorival, cserébe ő is nekem egyel, újabb ok a látogatásra, erre se jutott idő. Látszik hogy csak egy órában tudok létezni. Ez a fél óra tényleg kedvcsináló az egy órához. De mire visszajutok lehet elfelejt.És újra be kell mindent vetni majd a csókjáért.
Happy Massage