• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt még a múlt hét elején. Elsőre felvette, a javasolt időpont megfelelt Neki is, igaz jó előre lefixáltuk a randit. Megbeszéltük, hogy egy órát maradok. A részleteket nem tárgyaltuk meg, mert már mindent tudtam az adatlapjáról és az olvasott beszámolókból. Nem kért későbbi megerősítést, pedig első találkozómk volt. Pozitív!
  • Megközelítés:

    Körútról nyíló utca eleje a Corvin negyed és a Mester utca között, így BKV járatok tömkelege, HÉV, kishajó és minden más oda visz. Autóval közlekedők szívleljék meg Lotti adatlapján lévő tanácsait.
  • Helyszín:

    Régi bérház nem túl sokadik emelete. Lift van, de gyalog sem vészes. Folyosóra érve már nyílik is az ajtó, mögötte Lotti vár. Tisztaság mindenütt, a szoba nagy, van hely a ruháknak is, az ágyon tiszta lepedő, gyertyák az asztalon, háttérzene stb. A fürdő is OK, egyedül a csappal kell egy kicsit vacakolni. Türcsi nagy, tusfürdő választék 10 körüli, szájvíz, eldobható pohár, mi kell még?
  • Lány külseje:

    Egy szóval jellemezve: gyönyörű. A képeknek teljesen megfelel, az arc kitakarásától ne ijedjen meg senki, szép arcú, kedves, aranyos ifjú högy Lotti. Mindene nagyon rendben van.
  • Action:

    Hát ennyire indiszponált, alul teljesítő még egyik randimon sem voltam. Kis ajándékom átadása és az anyagiak rendezése, valamint a részletek megbeszélése után fürödni mentem. Mire visszaértem a szobába Lotti már az ágyon várt - meztelenül. Mellé heveredtem, megdicsértem formás idomait, jó alakját, szép arcát. csókolgattam egy kicsit, majd Ő indult támadásba. Fentről lefelé haladt, hamarosan kisöcsihöz ért, aki ma nem volt formában, de erről nem Lotti tehet. Indult a francia lecke hosszabb időkre megszakítva popó kényeztetéssel. Mindkettőt nagyon jól csinálja Lotti, én meg mindkettőt nagyon élveztem. A szájában ért a vég. Tisztálkodás után masszírozni kezdett, ezt is jól műveli. Közben beszélgettünk , amit folytattunk a masszázs után is.
    Mára ennyi fért bele, köszönöm Lotti!
  • Elszámolás:

    Az elején kis ajándékommal együtt az asztalra tettem, a randi végéig ott is maradt, a továbbiakban szó sem esett róla. Pesti átlag az alap, extrákat nem kérdeztem.
  • Összkép:

    Kedves, aranyos, igényeidhez maximálisan alkalmazkodó lány Lotti, aki szereti a bújós együttléteket, mindent megtesz, hogy jól érezd magad. Megérdemli, hogy vigyázzunk Rá! Még egyszer köszönöm Drága!
Happy Massage