• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online egyeztettünk. Simán ment.
  • Megközelítés:

    Boráros tértôl pár perc séta, jól megközelíthetô helyen van. Egy irányú utca, a soroksári felôl lehet kocsival behajtani. A számozás kicsit bonyolult, de ha oda figyel az ember nem lehet gond. Telefonos segítséget is ígénybe lehet venni.
  • Helyszín:

    Szép modern lakás. Egy kicsi, az alkalomhoz illôen berendezett, méretes ággyal és a falon nagyon tükörrel ellátott szoba volt a miénk. Volt egy ventillátor is, ami valamelyest enyhített a hôségen, de nem fáztunk az egyszer biztos. :)
    Fürdô is renben volt, minden ilyenkor felmerülô igényt kielégített.
  • Lány külseje:

    Csinos, sexi csokinyuszi, pont mint a képeken. Sportos alakja van, amiért tesz is. Popsi nem kô kemény, de markolászni valóan feszes. A cicik puhák és kicsit gravitálnak is.
    Összeségében nagyon sexi, izgató jelenség.
  • Action:

    Franciával kezdtünk, amit profin mûvel. Bônyálas, kicsit köpködôs, mélytorkos technikája nagyon kellemes. Úgy helyezkedett, hogy közben tudtam simizni a popsiját és a hátát. Ez a póz az egyik gyengém, ezért örültem neki. Majd kértem a 69-et, hogy én is kényeztethessem. Puncija szép, jól reagáló, ízletes csokipunci :). Mivel nála nincs nfvsz, ezért mielôtt elmentem szóltam neki, és beterítettem a melleit az utódokkal. Adott nedves törlôkendôt amivel renbehozhatom magam és elszaladt zuhizni egyet.
    Vissza térve kis ölelkezés écs csókolózás az ágyon ( a csókja kissé visszafogott de kellemes), majd felajánlott egy masszázst. Elfogadtam és milyen jól tettem! Igazán kellemesen átgyùrt mindenhol testápolóval. Közben nagyon jót beszélgettünk mindenfélérôl. Igazán nyitott, érdeklôdô és jófej csaj.
    Második menetet megint franciával kezdtük és mikor éreztem hogy elég kemény vagyok felpattintotta a gumit. Kezdésnek pacit kértem, a kedvencemet. Jól mozog, látszott hogy ô is élvezi a dolgot. Majdnem elmentem egy hevesebb vágta közben, de pont abba hagyta hogy kicsit pihenjen. Ilyenkor, mikor második körben megszakad a dolog, utána már nem szokott össze jönni az élvezés nekem. Azért még kértem hogy folytassuk hátulról, így Ô is tud pihenni, és én diktálhatom az iramot. Gyönyörû látvány hátulról is, kapaszkodtam kerek popsijába és keményen küldtem neki, mindketten jól leizzadtunk, de nem jött össze a dolog. Nem igazán bántam, mert nagyon jól éreztem közben magam.
    Én el zuhizni majd angolosan távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején leraktam az asztalkára a pesti órás átlagot, ami a távozásomig nem változtatott poziciót.
  • Összkép:

    Összességében igazán jól éreztem magam. Profi szolgáltatást kaptam egy egzotikus, sexi, jófej, közvetlen fiatal csokinyuszitól. Megkaptam amiért mentem. Bátran ajánlom bárkinek, aki hasonló élményeket akar átélni.
Happy Massage