• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés SMS-ben történt, ugyanis volt már kommunikáció közöttünk...erről az utolsó blokkban írok majd...
    Az SMS válaszra nem kellett sokat válaszolni, és sikeres egyeztetés volt. Elsőre nem sikerült ugyan a kért időpontot megkapni, de Nóra azonnal írt, amint változott az aznapi programja és tud fogadni.
    Így végül sikerült elmennem hozzá.

    Telefonon is beszéltem Vele korábban, és ami nagyon szimpatikus volt, hogy amikor felvette a telefont nem csak köszönt, hanem bemutatkozott. Ezzel ritkán találkozom...szóval ez nekem pozitív volt!!!
  • Megközelítés:

    Ezúttal gyalog érkeztem, a helyet nagyon jól ismerem, így nem volt nehéz megtalálni. Kocsival sem nehéz oda jutni, parkolót lehet találni a ház előtt, vagy nagyon a közelben. BKV közlekedés sem rossz, a legtöbb talán olyan 10 perces séta...
  • Helyszín:

    Egy régi ház emeleti lakása. Az adott légyottnak tökéletesen megfelel. Kicsi, rendezett fürdő, van pár tusfürdő választék. A kapott törülköző tiszta és illatos!
    Mosdónál kis pohár és szájvíz kikészítve, ha valaki csókot szeretne Nórától érdemes használni :)

    Az együttléthez egy kellemes nagy szoba adott, melyben egy nagy francia ágy van elhelyezve. Kényelmes, tökéletes alapja egy jó kis huncutkodásnak :)
  • Lány külseje:

    A képekkel teljes mértékben egyező látvány fogadott személyesen is. Csodaszép nőről van szó, akit leírni nehéz, mert sokkal inkább érdemesebb személyesen meggyőződni szépségéről!
    Tökéletes alakja van! Formás, pont tenyérbe illő kerek, kemény mellek csodaszép mellbimbókkal! Feszes, kemény, kerek popsi, mely ki kandikált abból a kis falatka ruhából amiben fogadott. Hát nem tagadom, nem igazán sikerült levenni a szemem a formás fenekéről amikor a ruhában megpillantottam, egyből összefutott a nyál a számban :)
  • Action:

    Érkezés után, mivel erősen meleg nap volt...de ettől függetlenül is..első utam a fürdőbe vezetett.
    Mikor visszatértem Nóra az ágyon fekve várt, ruha még rajta. Melléfeküdtem, kicsit még beszélgettünk, közben testét kezdtem el feltérképezni. Nóra sem tétlenkedett és azonnal a megfelelő testrészemet kezdte el kezével simogatni, kényeztetni.
    Megcsókoltam, de nagyon éreztem, hogy kedve lenne a csókhoz, így két három szájra puszi és egy picike kis nyelvhegy összeérintés után inkább letettem a "heves" smárolásról, és elkezdtem szájjal testét felfedezni.
    Nos a melléig egész jó tempóban haladtam, de hát amikor a melleihez értem...hááát! Ezt ugyan úgy meg kell tapasztalni, mint ahogy Nórát személyesen kell szemügyre venni! Nagyon ritkán találkozik szembe az ember ilyen szép és formás mellekkel!

    Mellei után nem volt kérdés, hogy egy has csókolgatás után irány a legfinomabb testrésze, mely egyben a legizgatóbb volt számomra. Nóra teste - számomra - oly tökéletesen van összerakva, hogy nem csak a mellei melyek hihetetlenül tetszettek, hanem csodaszép puncija. Mint amit rajzoltak...már elnézést a kifejezésért.
    Mindamellett, hogy egy frissen borotvált és tökéletesen ápolt csodaszép kelyhet találtam a lába között a látványa sem semmi. Ismétlem önmagam és csak annyit mondok, hogy meg kell tapasztalni!!!

    ..vagy én nem voltam aznap formában és nem ment, vagy nem találtam el/meg, hogy Nórának hogy jó a kölcsönös francia, vagy lehet nem szereteti...de sajnos nem sok visszajelzés érkezett se testből, se hangból...így egy idő után feladtam, bár nagyon nehéz döntés volt, mert órákon át nyaltam volna gond nélkül...örömmel...

    Miután befejeztem a tevékenységem...cseréltünk. Helycsere, majd Nóra elkezdte lassan végig csókolni a testem, amíg el nem ért oda, amit már én is nagyon vártam.
    Nem azonnal tüntette el szájában a szerszámom, hanem nyelvvel kezdte el kényeztetni és persze nem csak a hancúrlécet, hanem a tojásokat és bőven alatta is kényeztetett. Mennyországban éreztem magam. Ilyet még nem éltem át. Órákon keresztül szerettem volna élvezni ezt a kényeztetést és azt ahogy a szájával kényeztette és tüntette el a farkam.
    Amit csinált, az olyan nagyon hibátlan, hogy ezt a szót határozottan törölni lehet/kell a szótárból!

    Mivel nekem nagyon bejött amit csinált, így egy idő után gumit kértem, és abban hibáztam, hogy lovaglós pózt kértem. Nóra elég szűk és hát sajnos így, ebben a pózva felém fordulva arcának a látványa, mellei ringása, érintése...hát hamar elhozta a véget. Nagyon sajnáltam, hogy így sikerült, de talán majd egy másik alkalommal, más pózzal, talán jobban sikerül majd!

    Összességében Nórával a sex: fenomenális!!!!!
  • Elszámolás:

    A telefonban - korábban - egyeztetettek szerint, átlagos budapesti ***, egy nem átlagos lányért!
  • Összkép:

    Nos! Egy korábbi látogatás sajnos nagyon rossz élmény volt, melyet meg is írtam itt.
    Nem tudtam feladni, hogy el ne jussak Hozzá, és végül sikerült. Nos a lényeg, hogy Nóra nagyon nagyon korrekt Nő. Végül sikerült tisztáznunk a "nézeteltérésünket", és fogadott. Nekem nagyon pozitív volt, hogy bár a kezdeti történések ellenére még is válaszolt az SMSeimre, és meg lehetett Vele beszélni a dolgot!
    Mind ezek mellett Nóra nyelve fel van vágva, de pozitív értelembe véve! Szóval arra fel kell készülni, hogy ha valaki felkeresi, akkor csipkelődni fog...én ezt imádtam :)

    ...és még egy jó tanács: ha meglátogatod jó ha van nálad egy teáskanálnál nagyobb méretű kanál...esetleg lapát :) ...használatát mindenki fantáziájára bízom!
Happy Massage