• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző randink nem jött össze, de tekintettel az indoklásra és Jess szépségére, gondoltam teszek még egy próbát az édes kis csokinyuszival!:) Online jelentkeztem be cirka egy héttel előre, vissza is igazolta, nem volt semmi gond. A cím sem változott, és mivel egyszer már könnyedén odataláltam, most sem kellett semmilyen plusz info. A randi napján megerősítő telefon, kedves hangja van a kisasszonynak amúgy, nem volt semmi fennakadás.
  • Megközelítés:

    9. kerület, metrótól kb 10 perc laza séta. Mehettem volna még busszal is a metró után, úgy még kevesebbet kell gyalogolni, de jó idő lévén, és mert mindig időben elindulok inkább kényelmesen elsétáltam a megadott címre. Egy forgalmas útról nyíló utcácskában található a tetthely, a házszám világosan kivehető, nem lehet eltéveszteni. Szabad parkolóhelyeket is láttam, de hogy fizetős-e azt nem tudom. A cím egyértelműsége miatt GPS-szel sem téveszthető el, könnyű odatalálni. Mikor odaértem megcsörgettem, megkaptam a kapukódot és már mehettem is, nem kellett az utcán várakoznom semmit.
  • Helyszín:

    Modern, újabb építésű társasházba kellett mennem, kívülről és belülről is tiszta, rendezett, a takarítást nem csak hírből ismerik. A lift is új, nem olyan akadozós fajta, amelyiknél nem tudja az ember, hogy felér-e a megadott emeletre, vagy közben megáll valahol kicsit körbenézni!:) A kecó tágas, többszobás, tisztaság, rend, higiénia fogadott. Tágas előszoba, a baszoba is megfelelő méretű, hatalmas franciaággyal, tükrös szekrénnyel, asztalkával, teljesen megfelelő helyszín a randihoz. A fürdőszoba megfelelő méretű, jókora törölközőt is kaptam, sokféle tusfürdő, szájvizek, egy szavam sem lehetett a körülményekre. Jessy nem egyedül rendel, de ha nem mondja nem vettem volna észre, hogy más is van a lakásban.
  • Lány külseje:

    Mivel arcos képpel hirdet, pontosan tudtam, hogy mire számíthatok és nem is csalódtam. Egy nagyon szép arcú, csodás szempárral rendelkező, mindig mosolygó, édes, kis csokilány fogadott. Jess egy alacsony, kellően telt, gyönyörű, hosszú, fekete hajjal rendelkező bájos nő. A feneke nagyon izgatóan gömbölyödik, a mellei teljesen rendben vannak, látszik ugyan, hogy fogyott, de jól áll neki, és láthatóan élvezi, hogy vékonyabb lett. Finom, puha bőre van, fantasztikusan telt és édes ajkai (ez nála adottság), szép lábai, és vékony csípője. Egyszóval ideális alakkal rendelkezik. Mikor megláttam az ajtóban egy fekete kis semmiségben, már tudtam, hogy jó helyre jöttem újfent!:) Gyengéd puszik után átadtam az ajikat, majd kaptam egy törölközőt, és elhúztam fürdeni.
  • Action:

    Mikor visszatértem, ő is eltűnt pár percre, aztán gyorsan megszabadult a maradék ruhadarabjaitól, és gyengéden csókolózni kezdtünk az ágyon. Majd ledöntöttem, és gyengéden kényeztetni kezdtem. A nyakától haladtam fokozatosan lefelé, elidőzve a finom és érzékeny melleinél, majd megkóstoltam a kelyhét is, ami neki is bejöhetett, mert egyre hangosabb sóhajok hagyták el a száját. Hamar benedvesedett, de nem bírtam sokáig, feltérdeltettem és kényeztetni kezdett az ajkaival. Nagyon finoman és ügyesen csinálja, volt golyónyali, hol teljesen eltüntette, hol csak a tetejét ízlelgette az ajkaival, és persze végig láthattam a tükörben, hogyan mozog a csodás popsija közben. Gyakorlatilag percek alatt kőkemény lettem és vegyvédelmit kellett kérnem, mivel nem akartam idő előtt kész lenni!:) Miután a szájával felhelyezte, kutyusban kezdtük az eksönt. Eredetileg más pózt is ki akartam próbálni, de a mozgó popsija olyan hatással volt rám, hogy inkább így maradtunk végig!:) Közben a tükörben láttam ahogy a mellei hullámzanak, ő pedig egyre hangosabb sóhajokkal adta tudtomra, hogy tetszik neki a dolog. Nem is bírtam sokáig és hatalmasat élveztem. Ezután beszélgettünk, kaptam egy jóleső masszázst, kellemesen ellazultam tőle, aztán fürdés, majd érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, utólag rendeztem, ami a bizalom jele, és jólesett. Az ***/érték arány tökéletesen rendben van. Extrákról nem volt szó, igazából nem is kérdeztem, mert tökéletes volt így.
  • Összkép:

    Nagyon szép, mosolygós csokilány!:) Tökéletesen éreztem magam és egyáltalán nem bántam meg, hogy próbálkoztam még egyszer. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó randink (már ha rajtam múlik:D), mert kedvelem az egzotikus szépségeket, és Jess az egyik kedvencem lett. TPnek nyomát se láttam, nem az az óranézős fajta lány. Szóval ajánlom mindenkinek, aki kedveli a profi, ugyanakkor mégis kellően gyengéd és kedves lányokat.
Happy Massage