• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a kora délutáni órákban, először nem vette fel, de utána diszkréten visszacsörgetett. Egyeztettük a lehetőségeket, a telefonban kedves volt. Első körben csak érdeklődtem, majd egy 20 perc múlva döntésre jutottam és jeleztem, hogy ma este meglátogatnám. Az időpontot többször módosította SMS-ben, de ez nem jelentett problémát, végig kedves volt.
  • Megközelítés:

    Margit híd budai hídfőjéhez közeli lakás, a Király fürdőhöz van nagyon közel. A pesti hídfő alatt tettem le az autót és 4-6 vilivel mentem 2 megállót, onnét gyalog GPS segítségével. Max. 15 perc volt így az út mindennel együtt, így is korábban érkeztem, amit sétával töltöttem el :).
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház **** emelete. 1 szobás lakás, így csak egyedül van, tehát nincs kerülgetési logisztika. Fürdőszobában kabinos állózuhany található az átlagos tusfürdőkkel, szerintem közös fürdőzésre kicsi. Kilépő, nagy száraz törölköző, szájvíz kis műanyag pohárral és kuka neki, minden ami a tisztálkodáshoz szükséges, megtalálható. Szobában franciaágy és kanapé + vmi zene, félhomály.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő magas lány, hosszú hajjal, vékony csinos alkattal. Egy egyrészes ruhában fogadott bugyi nélkül. Arca kedves, alkata és magassága alapján az utcán utánafordulnék, de nem az a nagyon figyelemfelkeltő személyiség. Mellei nagyok és kő kemények, punci borotvált és illatos.
  • Action:

    Bemutatkozás és a lehetőségek átbeszélését követően megmutatta merre a fürdő, mit hol találok. Alapvetően csendes és visszahúzódó lány, passzív is és a minimális beszélgetésünkből ki is derült, hogy nem élvezetből csinálja, amit meg is tudok érteni.
    Fürdés után még ruhában várt és ő is kiugrott egy percre. Én az ágyra feküdve vártam rá. Mellém feküdt még mindig ruhában, ahogy ledőlt a ruhából egyből kikandikáltak a mellbimbók, amire egyből rávetettem magam. A mellei isteniek, tényleg kőkemény természetes mellek, hihetetlenül jó volt markolászni, szívogatni a bimbókat. Szinte pár perc alatt le is vetettem róla a ruhát és egyből tártam szét a lábait, hogy a punciját is megvizsgáljam. Közben kértem, hogy kapcsoljuk fel a lámpát, ha nem zavarja, mert szeretném ezt a gyönyörű testet látni is, nem csak érezni. Hanyatt fektettem és elkezdtem nyalni és ujjazni a punciját. Közben néha ránéztem az arcára, hogy van-e valami reakció, de nem kaptam semmi visszajelzést a ténykedésemről. Sebaj folytattam a magam örömére, már a popsiját is nyaltam, amit nem utasított vissza. Gondoltam egy ujjamat bele is rakom, de ezt már nem engedte. Visszatértem a puncihoz, emeltem a csípőjét, néha markolásztam a kőkemény ciciket. Szó mi szó én jól elvoltam. Utána kértem, hogy akkor mutassa meg a francia tudását is, először térdelve szopattam, majd hanyatt feküdtem és utána 69-be kértem. A francia átlagos, semmi emlékezetes nem maradt bennem, de a 69-ben ahogy széthúztam a fenekét és úgy belenyalni, na az már izgibb volt számomra. Lassan gumit kértem, hanyatt fektettem és lassan elkezdtem dugni a punciját. Egyik, majd mindkét lábát a vállamra vettem, csókoltam a vádliját, s közben lassan ki be jártam. Hosszasan elvoltam így szintén a magam örömére, majd kértem hogy menjünk át kutyusba. Na az nem semmi, széthúzott fenékkel ki be járni, majd a hosszú haját megfogni és abba kapaszkodni. Itt engedtem is az élvezetnek és pont.
    Pihenésképp beszélgetés semleges témákról oldódás képen, majd kértem egy hát masszírozást krémmel. Nem rossz, de nem maradt maradandó élményem róla. Láttam, hogy már 3/4 óra eltelt és én mindig 2 menetet ki szoktam használni, így kértem, hogy franciázzon megint, majd megfelelő állapotot követően gumit húztunk és doggy-ban döngettünk. A második menet már mindig a döngetésről szól nálam + az idővel is versenyt kell futnom. 10 perc alatt végeztem és fürdőbe el tisztálkodásra, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az ágy melletti asztalra a pesti átlagnak megfelelőt.
  • Összkép:

    A magam irányításával, a magam kedvtelésére jól éreztem magam egy csodás testű, fiatal lánnyal. Sajnos végig passzív volt, de a beszélgetésből éreztem is az okokat.
Happy Massage