• Zoya eszo

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje szemezgetek a masszázs részével az oldalnak. Szerettem volna egy tapasztalt masszőzhöz eljutni. A sok csodás hölgy közül viszonylag gyorsan Zoya eszo hirdetésére esett a választásom. Zoya "étlapja" nagyon szimpatikus volt, és mindent tartalmazott, amit szerettem volna kipróbálni. Telefonon első próbálkozásra elértem, mivel jeleztem neki, hogy először veszek igénybe masszázs szolgáltatást, nagyon kedvesen és részletesen tájékoztatott mindenről. Pontos címet, és alapos útmutatást kaptam a cím mellé, izgatott várakozással indultam útnak.
  • Megközelítés:

    A cím ismeretében GPS használatával pofon egyszerű. A térkép szinte teljesen pontosan mutatja a célt. A parkolás a házzal szemben lehetséges, fizetős, de alacsony tarifás. A tömegközlekedést itt nem ismerem.
  • Helyszín:

    Modern társasház, a helyszín ennek megfelelően igényes. Ez az igényesség jellemző az összes helységre, ahol jártam. A szoba viszonylag kicsi, nagyon hangulatos gyertyafényes, a klíma miatt kellemesen hűvös. A terepet uralja a masszázs pad, ami masszív, profi darab. A fürdő korrekt, minden kellék adott.
  • Lány külseje:

    Zoya egy igazi kívánatos, dögös MILF, ahogyan az a képein is látszik. Ami nem látszik, az a személyisége. A mosolyából, a barátságos hangjából, a magabiztosságából, a kedvességéből, a szexis kisugárzásából összeáll egy vonzó nő, akinek szívesen fekszel a kezei alá.
  • Erotikus masszázs:

    Kaptam én már sok helyen sokféle masszázst, de azt bizton állíthatom, hogy Zoya tudásához egyik sem ért fel. A nyakamtól a bokámig alaposan átgyúrt. A masszázshoz szagtalan olajat használt. Nem volt erős, vagy fájdalmas, nem szedett darabjaimra, finom mozdulatokkal pillanatok alatt rátalált a csomókra, letapadásokra, és meglepően hamar el is bánt velük. Sokat beszélgettünk közben, nagyon sok érdekes dolgot megosztott, tulajdonképpen majd minden testrészről mondott valami érdekeset, miközben masszírozta őket. Nagy átéléssel végezte a masszázst, az egészen biztos, hogy nagyon szereti is adni. Többször utalt a masszázs közben az eszo részre, "na majd meglátod".
  • Levezetés:

    Hát megláttam. Sok lánytól kaptam már ilyen-olyan farok masszázst, ami mindig nagyon kellemes volt, de Zoya tudásához nem mérhető egyik sem. A fordulás után kellemes langyos olajos, cirógatós, simogatós mozdulatokkal keltette életre a cerkát. Azt nem tudom mikor vette le a ruháját, de egyszer csak már nem volt rajta. Finoman utalt rá, hogy keretek között a kölcsönösség lehetséges. Előtte nem egyeztettünk erről, de nagyon valószínű, hogy a kölcsönösség max. a simogatásokat jelenti, nem is tettem másként, simogattam, ahol elértem, meg amíg tudtam erre figyelni. Néhány perc után elértem azt a bizonyos csúcs közeli állapotot, és Zoya itt tartott, nem tudom meddig. Innen csak ködös emlékeim vannak. Ahányszor felnéztem, Zoya meleg, barátságos, szexi tekintetével találkoztam. Egy csomó inger érte a répát, kaptam cici simogatást, jártam a két cici között is, apró nyomások, dobolások ujjal, szorítások, simítások, végig frenetikus felhők fölötti érzés volt, és fogalmam sincs, hogy mennyi ideig tartott. A program vége felé járhattunk, kissé erősebbek lettek az ingerek, és nagyon intenzív, a szokásosnál hosszabb ideig tartó élvezéssel lett végem. Kellett néhány perc, amíg visszatértem a valóságba. Zoya szerint ebben a csúcs közeli állapotban akár egy órát is tudna tartani, mivel elég jól bírtam. Van is ilyen programja:) Tulajdonképpen lejárt az egy óra, még egy gyors zuhany, Zoya lemosta a hátamról az olajat, és léptem. Az biztos, hogy erre a komplex élményre az egy óra kevés. Nagyon szívesen maradtam volna még.
  • Elszámolás:

    Nem ismerem(még) az átlagos masszázs ***, de az egy órás komplex program*** a "másik terület" fél órás átlag*** a végén az asztalra tenni, ez brutálisan kedvező volt számomra a kapott élményért ****.
  • Összkép:

    Megismertem egy elhivatott, nagy tudású, csodás hölgyet. Kaptam egy nagyon kellemes, szakszerű masszázst. Zoya megmutatta, hogy milyen is az az igazi lingam masszázs, és az eszo. A hölgy feltétel nélkül erősen ajánlott az említett területek érdeklődői számára. Én biztosan megyek még.
Happy Massage