• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    köszönöm kedves beszámolód . :)
    Őrülök hogy jól érezted magad,és, nem csalódtál bennem . :P
    Várlak máskor is szeretettel.. :)
    Puszika: :)

  • Egyeztetés:

    Második próbálkozásra értem el. Kedves és teljes tájékoztatást kaptam és aznap már mehettem is.
  • Megközelítés:

    A ház melletti parkolóban könnyen találtam helyet, de gondolom, hogy ez napszak függő. Gyakorlatilag a ház másik oldalán van egy buszmegálló, úgy hogy BKV-val sem lett volna reménytelen a helyzet.
  • Helyszín:

    A lakás egy tízemeletes házban van. A jelek alapján más kolléganő is dolgozhat itt. A fürdő világos, jól felszerelt és patyolat-tiszta. Az akciószoba szépen berendezett, kellemes hangulatvilágítással. A zenét laptop szolgáltatja, úgy hogy mindenki kikeresheti a kedvenc youtube mixét. A hőség pedig nem a lakás hibája :-(
  • Lány külseje:

    Vékony, szép arcú lány, ha nem láttam volna az adatlapon a korát, akkor jóval fiatalabbnak saccoltam volna. Bőre finom puha, megéri minden testrészen kóstolgatni.
  • Action:

    Az évszaknak és a melegnek megfelelően fürdőruhában nyitott ajtót és csókkal fogadott. Ilyen kezdés után nem csoda, hogy már a lefürdés előtt csókcsatával, a selymes bőrének kóstolgatásával és az erogén zónák simogatásával kezdtünk. (A merevedés miatt a nadrágot alig tudtam levenni utána.) Fürdés és szájöblögetés után folytattam teste felfedezését. A mellei már nem betonból vannak, de pont ezért tökéletesen alkalmasak a cerka körbeölelésére és kényeztetésére. Csodálatos volt! A pettingelés után óvszer fel és lehetett is szemből kezdeni. Itt is nagyon jól reagált, minden további nélkül elhittem, hogy csodálatos szerető vagyok és nagyon élvezi az aktust. Utána lovaglás következett először szemből, majd megfordulva háttal is. Kellemesen rá tud szorítani a szerszámra, ha akarta volna, fél percen belül kész vagyok. Az aktosuk váltogatása között kaptam orális élveztetést is, ami az egyik alkalommal olyan jól sikerült, hogy a "vesztemet okozta". A lepedőakrobatika és a nagy meleg megtették a dolgukat, teljesen kipurcanva, de mégis újjá születve pihegtem utána az ágyon.
  • Elszámolás:

    Utólagosan a városban szokásos ***. A visszaadás is problémamentesen megy, bárcsak mindenkiről el elehetne ezt mondani.
  • Összkép:

    Ketty kellemesen ellazulva fogadott és ilyen maradt végig. Ha valamit kértem, vagy máshogy kértem, azonnal és készségesen váltott, hogy minél jobb legyen nekem. Maximálisan meg voltam elégedve, az együttlétünk után a heti stressz egyszerűen elillant.
Happy Massage