• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokkal a találkozó előtt érdeklődtem nála. Mivel még nem tudtam, hogy mikor tudom meglátogatni, így kértem kis időt. Végre sikerült időpontot találnom. Nagyon segítőkész volt. A hangja kedves, bújos, már-már érzéki.
  • Megközelítés:

    Telefonon is könnyen elnavigált. Belváros, bárhonnan könnyen megközelíthető. Autóval érkeztem, a parkolás fizetős, helyet könnyen találni. Igaz messzebb parkoltam, a házszámok mindig megkavarnak.
  • Helyszín:

    Kaputelefon kódot megkaptam, fel is rohantam a megadott emeletre. Belvárosi nagy bel magassággal rendelkező lakás. Szerényen berendezve, tiszta, rendezett. Ajtó után jobbra a franciágy. Kellemes szoba, hangulat világítás, mobil kíma. A fürdőben többféle tusfürdő, volt miből választani. Tusolós zuhany, ahogy írta a hírdetésben a szájvíz kikészítve, használtam is.
  • Lány külseje:

    Mikor megláttam előben nem akartam hinni a szememnek. Utcai ruhában fogadott, haja feltűzve. Gyönyörű ékszer, egy kincs ez a lány! Alacsony, bársonyos bőr, feszes kerek cicik , feszes popsi, bájos , mosolygós arc. Nekem az arca tetszett a legjobban! A szemüveg nagyon jól áll neki!
  • Action:

    Miután megfürödtem, kért egy kis időt, ő is elment zuhanyozni. Addig kényelembe helyeztem magam a franciaágyon. Kellemes , halk zene szólt. A fürdőből kilépve , csak egy bugyi volt rajta. Végig csodáltam, nem bírtam levenni róla a szemem. Odafeküdt mellém az ágyra, kellemesen elbeszélgettünk simogattuk egymást. Majd rátért a lényegre, kiszabadított a nadrágomból. Finom franciát kaptam, miközben a fenekét csodálhattam a tükörben. Simogattuk közben egymást, látszott rajta, hogy élvezi a dolgot. Egyre keményebb lettem, kértem gumit, amit izgatóan felhúzott. Belém ült, a feszes fenekével, a csipőmozgásával finoman szépen lassan a mennyekbe repített. Ahogy csókol valami fantasztikus. Action közben folyamatosan figyel, és élvezi, ha kicsit kínozhat, hamar végem lett. A második menet előtt beszélgettünk, simogattuk egymást. Nagyon okos, értelmes lány, jó humorral! A második menetet én kezdtem neki franciával, mert annyira kívántam. Éreztem, ahogy halkan nyög, mozog a csípője, remélem tetszett neki. Aztán ő következett, ahogy franciázott még izgattam a punciját, majd 69 -be fordultunk. Hamar belém is ült, majd a végén misszionáriusban lett végem. Finoman simogatott, még az is izgató volt.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt virágokat utána letettem az asztalra, kicsit még többet is , mint amit megbeszéltünk, mert tényleg kincs ez a lány! Korrekt, vidám, lány, akire vigyázni kell!
  • Összkép:

    A végén megmutatta a kutyáit is, nagyon aranyosak. Sosem nézte az óráját, inkább én voltam zavarban az időt illetően. Lefürödtem, élményekkel telin, lefárasztva távoztam. Biztos, hogy még meglátogatom ezt a tündért.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-08-17 11:51:28
Happy Massage