• Roxy3

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Roxy3 reagálása

    Kedves Volator!
    Köszönöm amit írtál a beszámolódban.
    Szeretettel várlak,amikor az ilyen masszázst szeretnéd élvezni.
    Sok puszi :
    Anna

  • Egyeztetés:

    Korábban is többször jártam nála, az egyeztetéssel soha nem volt problémám. Kivétel nélkül felveszi a telefont, vagy ha épp mégsem tudja, akkor visszahív. Időpont egyeztetés terén rugalmas, kezdeményező.
  • Megközelítés:

    A lakás Pécs belvárosában található, a Király utca közvetlen közelében. Nem a ***hibája, hogy egyes időszakokban szinte képtelenség szabad parkolóhelyet találni a környéken. Az egyik közeli foghíjtelken van egy magánparkoló, én többnyire itt szoktam leparkolni. Tömegközlekedéssel mindenképp gyalogolni kell, mert a legközelebbi buszmegálló (ami ritkán közlekedő, mecsekoldali buszjáratokat jelent) több száz méterre van.
  • Helyszín:

    Nagy lakás nagy belmagassággal és nagy belső terekkel. Érkezéskor itallal kínál. A fürdő tiszta, rendezett, a tusfürdőválaszték egyre bővül. A törölköző tiszta és jó illatú. A masszázs a földön fekve történik a hálószobában, matracon és tiszta lepedőn fekve. A masszázs jellegéhez a tatami feeling sokkal jobban illik véleményem szerint, mint egy franciaágy vagy akár masszázságy.
  • Lány külseje:

    A külseje megfelel a fotón látottaknak, a fotók retusálatlanok. Igényes, sportos testű Hölgy, szép, formás, méretes cicikkel és popsival, megfelelő arányú plusszal. Kívánatos MILF.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs az első pillanattól fogva lendületes, jól felépített. Roxy egy művész - minden tekintetben és értelemben. Mielőtt bármit rám kenne, megkérdi, milyen olajat használjon (és hát választék az van bőven), maximálisan odafigyel az egyéni igényekre. A masszázs alatt többször volt olyan érzésem, hogy nem csak a felszínt masszírozza, hanem valóban belát a bőr alá és nem mint egy munkaeszközt, hanem mint egy műtárgyat kezeli, formálja a férfi testet.Gyakorlott mozdulatokkal járja végig a testem és rögtön felfedezi a problémás, energiahiányos testtájakat. A melltartó már a masszázs kezdetén lekerül, így a hát és a combok is megtapasztalhatják az érett, formás mellek simogatását. A combokról és a fenékről finoman de határozottan kalandoznak elülső medencetájra az ujjai, a heréket és a gátat is finoman de lendületesen kényezteti, masszírozza, akárcsak az ekkorra már első kábulatából ébredező ezredest. Kis idő elteltével kér, hogy térdeljek fel, és ő nyújtott lábbal alám/mögém csúszik, hogy jobban hozzáférjen az ekkorra már kőkeménnyé váló szerszámhoz. Az ánusz környékét is finoman ingerli, kedvem lenne megfordulni és a cickók közé tenni az ezredest, de ettől a finom kényeztetéstől nehéz elszakadni. Mesterien fokozza a feszültséget, többször kell visszafognom magam a sietségtől. Ahogy hátrafelé pillantok, látom, ahogy az olajtól csillogó keze siklik a farkamon fel és alá - ez már önmagában egy vizuális orgazmus.
  • Levezetés:

    Fordulást követően terpeszülésben ül elém, hogy a teljes testkontaktus továbbra is fennálljon. Az ezredest a cicik közé veszi, a bimbókkal ingerli a makkom, illetve finoman megcsapkodja a bimbókat a szerszámmal. Ekkorra már nincs egyikünkön sem olyan testfelület, ami ne csillogna és csúszna a masszázsolajtól. A ciciket megmarkolva közéjük veszi az ezredest, és finoman de mégis dinamikusan siklik fel és le, hol fokozva, hol lassítva a tempón. Ilyen felvezetést követően már nem fogom vissza magam, a cicik közt sülök el beterítve őket és magamat is a forró ondómmal. Száraz és nedves törlőkendővel is megtörölget és következhet a zuhany, ahol a hátmosásban örömmel besegít. Az élmény kirobbanó és a hatása még a zuhany alatt is bőven kitart.
  • Elszámolás:

    Előre szokásom rendezni, az előre egyeztetettnek megfelelően. Utólag szó sincs semmiféle extrázásról. Korrekt.
  • Összkép:

    A fotók és az előre egyeztettek alapján már korábban is azt kaptam amit vártam. Korrekt ár/érték arányú szolgáltató. Meg kell becsülni az ilyen Szolgáltatót!!!
Happy Massage