• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hm.... rég nézegetem már Lotti-t először mail, majd egy gyors elhatározás után amikor telefonon elérhető volt telefonon. Gyors! Ő veszi fel a telefont.
  • Megközelítés:

    Bármivel, bárhogyan. Ha nagyon akarod persze. Én tömegközlekedéssel mentem. Corvintól simán lesétáltam az adott helyre.
  • Helyszín:

    A kapun bejutni mókás, de nem egy vár ahova nem lehet bejutni. *** emellett és bár nem jártál még ott de tudod hova kell menni. Ajtó mögött megbújva mosollyal vár. Lakás nem egy új keco, de nem is ezért megy oda. Hanem, hogy tiszta körülmények között megtörténjen amit szeretnél, és az maradéktalanul megvalósul. Ágy tökéletes két embernek, a kád is tökéletes két embernek. Tusfürdő típus sok, száraz a kilépő nedves tőlem a törölköző :)
  • Lány külseje:

    Az ember akarja... kívánja. Markolni való fenék, simogatni való mellek. Hát a maktársak a háta az elnyerte a tetszésemet. Ő van a képen ;) Amiben fogadott sajna nem emlékszem pontosan szerelésre, de szerencsére nem volt sokáig rajta :D
  • Action:

    Már a múlt héten ráírtam, hogy pontosan mennyivel előtte szereti, ha egyeztetnek vele, Gyorsan kaptam is választ, hogy elég pár órával előtte. Múlt héten még szerda csütörtökön gondolkodtam, de addig nem bírtam várni. Láttam, hogy mikor hívható szinte azonnal hívtam, felvette és már fél óra múlva nála is voltam. Egyszerű oda találni... Ajtó belépés után puszi-puszi majd a célszobát vettük célba. Ott még egy gyors egyeztetés. Hogy mit mennyit... tudjátok. 1 órát kértem. semmi extra első alkalom gondoltam megnézzük hogy milyen. Egy fontos dolog nem vagyok koros de bakacsinlistám van. a popóizgatás fel sem merült bennem amíg nem láttam az adatlapján, és a beszámolok között. Kértem azt is:) és közös fürdést. Formás test.. az ember kívánja, hogy hozzá érjenek. Majd be a szobába. Könnyű laza francia... amire semmi panasz... sőt!!! majd a popóizgatás.. Ez valahogy határsértő és az ember nem tudd igazán felkészülni rá... De nagyon jó :) nem azt mondom hogy mindig ezt fogom kérni. De ez is olyan mint Velencén sexelni a parton. Izgalmas és egyedi. Majd csere én jöttem. Hát mellbimbó szuperérzékeny. (óvatosan urak, nem rádió ne csavargasátok) Majd a kehely, nagyon kislányos és ízes punusa van vagy jó voltam vagy nagyon érzékeny:D . Annyira belefeledkeztem, hogy kicsit leeresztettem, de ő készségesen segített. Kaptam egy ízes kék óvszert amit így utólag tudom, hogy tudnám még használni :D de majd következőre. Kezdtük missziben, majd kutyus a látvány kihagyhatatlan mindenhogy, Jaj a puncija, hát urak olyan szűk, hogy olyan mintha szűzlánnyal csinálnátok. Majd gumi le egy kicsit még kaptam minden franciát amit elképzel az ember. Annyira koncentráltam, hogy a végén én segítettem magamnak, a szép formás melleire. Pihegés és beszélgetünk, szokás beszélgetést szeretem volna melőzni, mert elég különleges. Ez talán nem sikerült túl jól, de ez csak az én hiányosságom, kicsavart teljesen. Köszönöm
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetve, Én így szeretem, az elején leraktam az asztalra és végig ott maradt :)
  • Összkép:

    Nagyon jó. További terveim vannak vele (velük) mindenképp ajánlom. Ez a lány szereti amit csinál. Vigyázni rá! Kedves, mosolyog, türelmes, odaadó.
Happy Massage