• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éppen a belvárosban autóztam, amikor kedvem támadt egy csokifagyi elmajszolásához. Telefonos egyeztetésünket követően, egy óra múlva már tudott is időpontot adni. Kedves hangja volt.
  • Megközelítés:

    A soroksári úton a Petőfi hídtól nem messze az első bal kanyarulat egyike vezet a kéj irányába. Ismert ház biztos vagyok benne sok rutinos makktárs számára. Könnyen megközelíthető cím, amennyiben a szerencse a parkolásnak kedvez még helyet is lehet találni. Fizetős, de ez már megszokott kell legyen a Pösti embör számára.
  • Helyszín:

    Régebben többször jártam már itt, hol jó, hol kevésbé jó tapasztalatokkal távoztam. Alapvetően a kupi feeling, azaz az átjáróház mivolta tette kevésbé megszerethető helyszínné számomra. Ilyenkor az átjáróház ráteszi a szexre is a bélyegét ugyebár. Ajtók nyílnak, lányok körömcipői kopognak, röhögések, makktársak egymás utáni érkezése, zuhanyzás hangjai. *** emeleti kégli, új építésszerű (ezalatt azt értem, hogy 10 éven belül felhúzott, tehát nem a régi bérház jelleg), lakás és igényes. Amikor belépsz szemben egy paraván, amely mögött a többi lány tanyázik s eregeti időnként a füstöt. Balra egy folyosó, ahol az első ajtó jobbra a fürdőbe vezet, majd egy szoba és szemben is egy szoba található. Az általam bejáratott pornóval átitatott helyisége az utóbbi volt, melyet franciaágy és szemben tükör tarkított. A ruhák mehetnek befele egy szekrénybe, ildomosan fogasra akasztott formában. Fürdő rendben, kilépő OK, zuhanyfüggöny OK, tusfürdő már szinte túlzás mennyiségű.
  • Lány külseje:

    Kis csokinyuszi! Utóbbi időben fogyhatott, de ez most látom többetek által felkapott téma. Kedves, tündérke pofikája és vastag ajkai vannak. A fenék kellemes gömbölyded forma, punci is kellemes nem túl nagy szeméremajkakkal felvértezett nemi szervezet. A mellek erőteljesen megereszkedtek, gondolom erre a fogyás is rátett egy lapáttal. Amennyiben tervezi töltetni a mostani csokizacskókat többünknek határtalan és fokozott élvezeteket tudna nyújtani mind vizuális, mind szexuális téren bizton állíthatom.
  • Action:

    Csókolózással szerettem volna indítani, de valahogy nem volt hozzá megfelelő indíttatása. Lehet csak azért, mert először voltam, de lehet azért mert én nem voltam neki szimpatikus. Mindenesetre ilyen mismásolós valami csak volt, de tovább én sem erőltettem, mert erősen dohányszagú volt a lehelete. Ezért persze nem hibáztatható, hiszen jelzi az adatlapján, hogy dohányzik. A fene gondolta volna, hogy miután leszoktam vagy egy éve még engem fog zavarni, ha valaki cigiszagú. Na mindegy a francia gépezet beindult, közben én kicsit oldalra fordítva őt, a popsilyukát és a punciját nyaltam felváltva, közben a tükörbe néha odakandikálva szemléltem a köpködéssel tarkított nyelv, száj és torokjátékot. Kellemes volt.
    A punciban járás szűkössége kellemes szorítást eredményezett altáji vesszőmön, melyet lovagló (tükörben szemlélő), misszionárius, doggy triója kísért velőtrázó gumiba spricceléssel végződve. Szereti magát nézni a tükörben. Finom volt az akció, bár mégis véltem felfedezni rutinszerű, megszokott mozdulatsorokat. Kedves kis tündérke, akit a bőre színe mindig kuriózummá fog tenni ezen a sűrű egyre zsúfoltabb marketen.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, bár nem kérte. Szeretem így és kész! volt már rá példa, hogy majdnem elfelejtettem és kellemetlen, ha rászólnak az emberre!
  • Összkép:

    Vegyesek az érzelmeim. Különleges lánnyal, számomra rutinszerű szex. Amennyiben tervezi a keblek feszesebbé tételét visszamegyek még egy próbára, hátha tudunk még az együttléten rajta csiszolni.
Happy Massage