• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon törtènt az egyeztetès. Kora dèlutàni óràkban kezdemènyeztem a hívást, hogy időpontot egyeztessek Nórával, a telefont felvéve egy igazán kedves, aranyos vidám lány hangja csengett fel a vonal túlsóvégén, ezzel már mosolyt csalva az arcomra. Nagyon szimpatikus, igen türelmes tájékoztatást adva felkeltette érdeklődésemet, így időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Nóra által megadott helyszínt autóval közelítettem meg. A parkolás hétvége lévén teljesen zökkenő mentesre sikeredett. Közelben villamos,busz és metró is rendelkezésre áll, könnyü a megközelítés.
  • Helyszín:

    Megérkezve felhívtam és megkaptam " a belépési engedélyt" és már hatalmas léptekkel haladtam a cél felé. Az ajtót kitárva egy gyönyörű Nő fogadott, mosolyogva invitált bejjebb, kedves bemutatkozás puszi-puszi, cipő le. A szobában kellemes hangulatvilágítás fogadott, ami még nagyon jó pont volt számomra, hogy a kellemes friss illatra is figyelt,hatalmas franciaágy, kanapé az inyenceknek. Fürdőszobában zuhanyzó áll rendelkezésre, ami teljesen tiszta még a fertőtlenítő szagát is éreztem, így utalva arra figyel a higéniára. Szájvíz, tusfürdők hada, es puha illatos törölköző.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű mosolygós hölgy. Hosszú formás combok, kerek popsi és micsoda kerek formás eredeti cicik. Csillógó sötét barna szemek, és sźép hosszú sötét haja teszi még kívánatosabbá megjelenését. Egyszerűn tökéletes, ami az én izlésemet illeti.
  • Action:

    Megérkezésem pillanatától kezdve közvetlenül vidáman beszélgettünk, szobába beérve újra kedvesen elmondta lehetőségeimet, választásom hosszabb együttlétre esett, ahol töbszöri aktusra volt esélyem. Egyeztetés után irány a fürdő. A szobába visszaérve Nóra az ágyon feküdve várt, ruhájától megszabadulva és még mindig kacéran mosolyogva, finom mozdulattal magamellé invitált, és a tettek mezejére lépett. Csókokkal borította el arcomat és csókcsatába mentünk át, majd hanyat fektetett és csókjai egyre lejebb és lejebb mentek, isteni franciába kezdett, kacéran a szemembe nézve ingerelt tovább, nyelvét, ajkait használva, kezét alig. Kértem hogy huzzunk gumit, mert nem birom, én fekve maradva végég néztem ahogy magához vette a "védelmet" közben végig a szemembe nézett mosolyogott, majd felhúzta és rám ült. Eloször lassan, majd ritmusosan kezdett el mozogni, nagyon szép látvány volt. Jeleztem, hogy váltsunk pózt, mert lassan végem lesz, áttértúnk "kutyába". A látvány ami így fogadott és ahogy ez az érzéssel párossult ,ahogy farkamat szűk, nedves puncijába csúsztattam, majd egymásra hangolódva mozgásba kezdtünk.... Nem bírtam már sokáig, amit valószínűleg észre vett, mert mosolyogva fordult felém, levette a gumit, elém térdelt majd egy észveszejtő franciával folytatta, húzott, húzott míg a szájába lett végem. Hagyta, hogy lecsillapodjak, ő rendbe hozta magát és ismét a karjaimban feküdt. Simogattuk, becezgettuk egymást, beszélgettünk közben, és nem telt bele sok idő és azon kaptam magam, hogy a farkam újra álll. Megkértem feküdjön hanyat és most én jöttem. Nyelvemmel, ujjammal vettem birtokba finom, illatos punciját míg a teste nem jelezte , hogy révbe értem. Majd visszahúzott magára, gumi fel, széttarta lábait es beléhatoltam, ölelkezve, csókolózva mozgasba keztünk és alig pár mozdulattal végem is lett ismét. Ölelés, simogatás, kicsi meghitt beszélgetés, de sajnos az idő elrepült így megcéloztam a fürdőt, öltözés az ajtóban csókkal búcsúzva elhagytam a helyszínt.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt ***kérésére utólag az asztalra helyeztem. A pesti átlagnak megfelelő, de Nóra odaadásáért, kedvessègért kicsit megtoldottam.
  • Összkép:

    Nagyon szimpatikus, szép, mosolygós, kezdeményező, odaadó teremtés. Nagyon jó élménnyel távoztam. Csak ajánlani tudom. Hamarosan visszatérek .
Happy Massage