• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az úgy indult, hogy hülye voltam, de előbb a barátnője, majd Jessyca is nagyon kedves és elnéző volt velem. Szóval az ominózus napon délelőtti időpontban felhívtam, mivel ő elfoglalt volt a barátnője vette fel. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről, de szólt, hogy időpontot nem tud adni, mert nincs kijelezve a számom. Hirtelen azt sem tudtam mi van, de aztán leesett, hogy bizony 5 perccel előtte dobtam át a SIM-et új telefonba és valószínűleg alapbeállításon nem küldi el a számom. Nem győztem elnézést kérni és némi bénázás után máris csörögtem vissza. Azt hittem még mindig a barátnővel beszélek és Jessycára csak hivatkoztam, mikor bizony a hang közölte, hogy ő Jessyca és ő van a vonalban. Újfent meal culpa, megbeszéltünk mindent, kora délután találkozunk.
  • Megközelítés:

    Pofonegyszerű, a Boráros tér,régi malom környéke, autóval könnyű oda eljutni, parkolni talán már nehezebb. BKV-val is sok lehetőség áll rendelkezésre, csak minimális sétát kell hozzászámolni.
    Én gyalog érkeztem a közelből, árnyékban lopakodva közelítettem meg a helyszínt.
  • Helyszín:

    *** újépítésű épület, nehéz eltéveszteni, maximum a számozás és lépcsőház zavarhatja össze az egyszeri jóembert. Bejutás egyszerű, telefon után kapucsengő kódját beütve már suhantam is a lift felé. Onnan kilépve **** sportos lépés a lakás, ízlésesen berendezett, több szobás. Ha valaki olvasta Miáról anno a beszámolómat annak most lehet ugrani a következő részhez, ugyanaz a lakás.
    A többieknek röviden: kifogástalan állapotú kecó, az oldalsó nagy szoba nagy franciaággyal, akasztós szekrénnyel és nagy tükörrel az ágy előtti falon teljesen funkcionális. A fürdő is príma, minden van ami elvárható.
  • Lány külseje:

    Yesss! Egy ideje már szemeztem Jessyca képeivel és bizony előttem állva is ugyanúgy nézett ki. Gyönyörű csokitündér, egy csoda és csodás nő, fülig érő mosollyal. Abszolút felszabadult és közvetlen, kommunikatív volt.
    Később ami még lenyűgözött az a bőre selymessége volt. Számomra tökéletes, 10/10!
  • Action:

    Jessyca az előszobából a szélső nagy szobába vezetett, közben érdeklődik, oldja a hangulatot, segít eligazodni a szobában, illetve a cuccaimmal. A fürdőből visszatérve elheveredtem az ágyon, ő is kiugrott egy pillanatra és már a ruhától megszabadulva tért vissza. Én meg csak ámultam nyitott szájjal. Mellém térdelt az ágyra és úgy kezdtünk egymás testének felderítésének. Mint korábban írtam, csodás, volt mit "átnéznem" rajta, kívánatos minden porcikája.
    Viszonylag hamar eljutottunk oda, hogy ő már szájjal izgatja a férfiasságomat, amit nagyon jól csinál. Nem kezdett bele erősen, inkább kellemes felvezetés volt. Kértem, hogy folytassuk kölcsönösen, amit szívesen fogadott. 69-be helyezkedve közelebbről is megismerkedtem a szuper formás fenekével és az ízletes puncijával. Egyszer megkértem, hogy lassítson, mert így idő előtt végem lesz, amit nem szerettem volna. Ő partner volt ebben, látszott rajta, hogy azt szerette volna én is kiélvezzem a helyzetet.
    Egy kis idő múlva gumit kértem és mögé kerültem. Az ívelt hátát cirógatva lassú-közepes ritmusban élvezkedtem egy keveset, majd még mindig mögötte egy kicsit feljebb térdelve gyorsítottam a tempón, de hát ezt ép ésszel nem lehet bírni, nem is bírtam és jött a kellemes végkifejlet..
    Rövid tisztálkodás után, amiben Jessyca is segített, az ágyon elheveredve könnyed csevejbe kezdtünk. Komolyan mondom ez is volt olyan élvezetes, mint a szex előtte és utána, maximális pozitív csalódás volt részemről, úgy érzem én is szimpatikus lehettem számára. Felajánlotta, hogy megmasszírozza a hátam, amit naná, hogy elfogadtam. Közben is folytattuk a csevejt, egy-két komolyabb kitekintéssel, találtunk pár közös témát, érdeklődési kört.
    Mikor már késznek éreztem magam a "komoly" folytatsra hátra fordultam és Jessyca megmutatta az orális tudását. A tempó és a francia keménysége is fokozódott, mint az én vágyam. Kaptam minden földi jóból, amit el lehet képzelni. Jessyca többször is tövig eltüntette a főnökött, kivette a szájából, köpködte, kézzel rásegített, megint eltüntette, lent tartotta kicsit, kivette, rácsorgatott egy adag nyálat, játszott a teljes hosszával, megint mélytorok, a golyókhoz is leköszönt és ez ment így egy darabig, én meg azért imádkoztam, hogy bárcsak örökre így maradhatnék, vagy ha nem is, akkor jó sokáig bírjam, hogy élvezhessem még. De mivel ezt tényleg nem lehet az örökkévalóságig bírni ezért gumit kértem megint és először szemből támadtam, az altestemmel ritmusosan mozogva, közben apró puszikkal elhalmozva ahol értem, majd hirtelen ötlettől vezérelve megkértem, hogy cseréljünk helyet és ő háttal ülve lovagoljon meg.
    Nem is dönthettem volna jobban! Jessyca rám pattant és olyan lovagló leckét adott, hogy azóta is folyamatosan erre gondolok. Komolyan! Kicsit előre dőlt, kihangsúlyozva a gyönyörű feneke ívét, először combból teljes testtel mozogva, majd még előrébb hajolva, csak csípőből kisebb mozdulatokkal, néha twerkelő mozdulatokkal vegyítve. Én meg csak élveztem és néztem, néha oldalról a szekrény tükréből, néha kitekintve őrá az ágy lábánál levő tükörben.
    Egy idő után aztán utolért a vég, feljutottam a csúcsra.
    Jessyca megint készéségesen segített a romok eltakarításában, még egy kis beszélgetéssel egybekötve. Majd én mondtam neki, hogy ideje lenne egy gyors zuhanyt ejtenem, mielőtt eltávozom, persze szigorúan balra, két puszi kíséretében.
  • Elszámolás:

    Ahogy telefonon, illetve a szobába beérve megbeszéltük. A végén az ágyra tettem. Szokásos mosoly-mennyiség.
  • Összkép:

    Sajnos ki kell tölteni a minimális karakterszámot, pedig nektek tényleg csak egy rövid szó lenne itt a mondandóm:Csúcs!
    Jessyca, köszönöm!
Happy Massage