• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel Lotti már rég a kedvencek közt, csak idő kérdése volt, hogy mikor fogom Őt keresni. Telefont ragadva sikerült elérnem, és még az nap estére megbeszélni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot! Kedvesen tájékoztatott mindenről, hangja megnyerő, aranyos!
  • Megközelítés:

    Petőfi hídhoz közeli kis utca. Körúton 4-6-os villamos, onnan öt perc séta. Én kocsival mentem, parkolás nehézkes, tettem vagy három kört mikorra sikerült letenni a vasat. Parkolásért már nem kellett fizetni, de napközben az időt bele kell kalkulálni, hogy nehéz rögtön helyet találni! Hangulatos kis utca, teraszos éttermekkel, sörözőkkel!
  • Helyszín:

    Régi szebb napokat is megélt bérház, emeleti lakás. Lakás teljesen rendben, szoba, fürdő a célnak tökéletes. Tisztaság, rendezettség minden hol. De hát mikor megláttam Lottit ezek már másodlagosak voltak! A szoba hangulatos, nagy ágy, szekrény nagy tükrökkel, kis asztal, szobainas, muzsika mi kell még. Fürdő szintén rendben!
  • Lány külseje:

    Lotti egy szép lány! Az a szomszédlány típus, akivel nap mint nap találkozol, mosolyogva köszön, és látja a tekintetedből, hogy nagyon megdugnád! Teste teljesen megfelel a képeknek, szép barna bőre, nagy cicik, formás popsi, szép punci, egyszóval szép, és dögös! Az arckitakarástól sem kell félni, szép igéző szempár, mindég mosolygós szájacska ami csodákra képes, szép lány, aki után az utcán is megfordulsz!
  • Action:

    Nos felértem, beléptem, Ő pedig előbújt egy fekete kis mini ruciban! Szép volt, mosolygott, kaptam puszit majd irány a szoba. Kicsi dumcsi, hogy mit is keresek ott, majd ráhangolódásnak magamhoz húztam, megöleltem, és elcsattant egy két csók. Irány a fürdő, és mivel nem bírom a meleget nagyon jól esett a pancsi! Visszatérve Lotti már semmi nélkül az ágyon feküdt, lehet Megérezte de nem volt hangulatom egy kicsomagoláshoz, és örültem, hogy ezt nélkülem Megtette! Dicsértem szép testét, ciciket, majd sóvárogva fölé hajolva kezdtem csókolgatni, ciciket masszírozni, és megbeszéltük, hogy Ő kezdi a kényeztetést! Dobtam egy hátast, és Lotti kezelésbe vett. Kezdett puszilgatni, haladt lefelé, ciciket puszilgatta majd leérve az akkorra már kemény cerkáig kezelésbe vette azt, és a környéket! No de hogyan, kaptam minden jót, fincsi franciát kevés kezezéssel, környéket, és popsit nem kihagyva, isteni volt! Nagyon ért a kényeztetéshez, és szereti is csinálni elmondása szerint, amit nem is lehetett sokáig bírni, így hatalmasat durranva kicsi szájában elért a vég! Nagyon jó volt majd kis tisztálkodás után már vágytam rá, hogy megízleljem Lottikát!

    Helycsere, és fentről, csókokból haladva lefelé, kezdtem munkálkodni. Ciciknél elidőztem hisz vétek kihagyni, csókoltam, masszíroztam azokat isteni tapintásúak. Haladtam délnek, és leérve szép puncihoz, annak környékét csókolgatva, majd a szép lepkeszárnyak közé egy mélyet belenyalva indult francia ténykedésem!
    Lotti néha mozizott a tükörből, én pedig nyaltam, faltam puncit, néha picit popsit is bevonva a játékba. Jó ideig így ténykedtem, de olyan nagyon nagy áttörést nem értem el. Lotti jobban szereti a farkincás dolgokat, ezért ismét jött a helycsere. Az előzőekhez hasonlóan kezelésbe vett Lotti, csak most hosszan alaposan kényeztetett. Kis nyelve csodákra képes, nyalogatja a cerkát, mikor a környéket kényezteti akkor finoman kezezik. Imádja ezt a felállást, mikor a popsit kényezteti piciket visszaharap a gátra, az valami mennyei volt!!
    Ez ment egy darabig, majd mikor már Macika kemény lett kértem a VV-t.

    Misszibe kezdtünk, finoman becsúsztam majd csókolva Lottit kezdtem ténykedni. Masszíroztam ciciket, majd tartva, kiemelve magam alaposan ténykedtem. Kezdtem fáradni és áttértünk a kutyus pózba. Lotti szemben a tükörrel, én mögötte, látvány érzés isteni volt! Inger sehol ezért felálltam az ágy mellé, kértem Lottit, hogy most így fojtassuk. Picit tolatott a Drága majd folytatás, fogtam szép popsit néha azt széthúzva néztem farkam ahogy ki-be jár punciban! Alaposan ténykedtem, néha egyik lábam az ágyra téve de inger még sehol! Mikor lassítottam akkor popsit markolva húztam Lottit magamra Ő ezt érezve tolatott rám, és diktálta az iramot. Már nagyon melegem volt, verejték cseppek az arcomon, és éreztem, hogy ennek nem lesz bumm a vége! Kértem a franciás befejezést, gumi le dobtam egy hátast, és Lotti lábam közt elhelyezkedve ismét minden jóban részesített! Annyira kitartó, és odaadó volt, hogy már kezdtem sajnálni a Drágát. Majd kértem a magam általi befejezést, felálltam, Lotti az ágy szélére ült. Nyalogatta golyókat míg én magammal foglalkoztam, és ingert érezve kitátott szájjal várta az utódokat, amik jöttek is szájába, ciciken landolva!
    Kis tisztogatás mindkét részről, majd a jól megérdemelt pihi. Kaptam vizet ami jól esett, elég hosszú etap volt mert már majdnem lejárt az egy órám. Kis dumcsi, majd felöltöztem, a Szépség kikísért, ölelés, csók, és utamra engedett!
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek alapján, pesti átlagnak mondott csokor. Extrát kértem a csók keretében, azzal kiegészítve a végén kis asztalon elhelyezve, picit megtoldva ajándék nélküli megjelenésem miatt! Nagyon korrekt, sem előtte, sem utána szóba sem került!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam! Lotti egy szép, jó alkatú, aranyos csaj, aki nagyon odaadó, és mindenben a vendég igényeit keresi! Jól lehet Vele csacsogni is, mosolyog, és tudja mit akar. Amit szeret azt nagyon profin műveli, imád kényeztetni, én pedig imádtam ahogy Kényeztetett! Amennyiben tehetem visszatérő leszek!
Happy Massage