• Erika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy gondoltam, ha már át kell utaznom Miskolcon, megállok ott „pihenni” kicsit. Még itt találtat a hölgyre, telefonon hívtam, hamar felvette, és utána gördülékenyen megbeszéltük a részleteket.
  • Megközelítés:

    Autóval voltam, elég jól útba igazított, a navi is segített. Helyi közlekedéssel is egyszerű megközelíteni. Parkolnom a ház előtt sikerült, természetesen ingyenesen.
  • Helyszín:

    Miskolc. Központi rész, így standard 10 emeleten panel, lift van, de nem szükséges. A lakás, a fürdő szintén panel, de tiszta, célnak maximálisan megfelelt.
  • Lány külseje:

    Kicsit féltem, mert a legutolsó beszámoló is már 2 éves volt az oldalon, de mint kiderült alaptalanul. A lakásba lépve félhomály fogadott, miután jeleztem, hogy szeretnék több fényt ennek sem volt akadálya. Tusolás előtt csak annyit láttam, hogy bájos arca, és nőies alakja van. Utána már meztelenül fogadott, és tetszett amit láttam. Nem túl nagy, tenyérbe illő, feszes természetes cicik, szélesebb csípő, kemény formás fenék, finoman borotvált punci.
  • Action:

    A tusolás után, mellé heveredve előbb csak simogatásokkal fedeztem fel a testét. Közben ő is simogatott, majd miután feltérdeltem az ágyra, értve a dolgot, szájjal kezdett el engem kényeztetni, négykézlábra állva, pucsítva szabad utat engedve felderítő ujjaimnak. Ezt hamarosan a nyelvem követte, és nagyon tetszett a simaság, finomság, ami ott fogadott. Kiemelném, hogy bár a helyszint kellően intimnek pontoztam, de a hangok amiket Erika kiadott, nos azok nagyon is pornósak voltak. Kicsit talán túlságosan is. Természetesen amit a szájával művelt közben, velem ott lenn, az sem volt ellenemre. Kértem a védőfelszerelést, majd nyeregbe „parancsoltam”. Ezt is készséggel teljesítette, majd kis lovaglás után kértem forduljon háttal nekem, hogy a fenekében is gyönyörködhessek. Később missziben folytattuk, így tovább gyönyörködtem benne, és hamarosan így is lett végem. Rövid tisztálkodás után egymás mellett elheverve simogatva egymást beszélgettünk. Megemlítettem neki, hogy eredetileg egy masszázson vacilláltam. Leszidott, miért nem szóltam előbb, majd felajánlotta, hogy ha szeretném, akkor megmasszíroz. Éltem a lehetőséggel, és nem bántam meg. Kaptam egy nagyon finom, olajos hátmasszázst, természetesen meztelenül, közben néha néha be be nyúlva, hátha felébredek egy gyors folytatáshoz. Nem akartam kapkodni, így inkább gyorsan letusoltam, és pár búcsu simogatás után elköszöntem.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondott rózsaszálak nem változtak, természetesen a pesti darabszámnál kedvezőbben, de *** minőségben hozva a pesti színvonalat.
  • Összkép:

    Mindenkinek tudom ajánlani, aki Miskolcon él, vagy jár, és nem bánja ha a Nő kicsit nőiesebb forma. Korrekt, vendégre figyel. Csak azt sajnálom, hogy popót nem vállal, de ha arra járok biztosan megkeresem még.
Happy Massage