• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment felvette de kért egy megerősítést a randi előtt fél órával.
  • Megközelítés:

    Nekem egyszerű volt, lévén, hogy a környéken volt dolgom. XV. ker. Autóval nem bonyolult, parkolni nem a ház előtt, de a közelben lehet.
  • Helyszín:

    A környék nem túl bizalom gerjesztő de a lakás abszolúlt rendben van. Egyszerre érkeztünk, a garázson keresztül lehet bejutni a kecóba. Igényes lakás, tiszta teljesen rendben van. Egyedül voltunk, zavaró tényező nem volt.
  • Lány külseje:

    Kicsit másra számítottam de azért nem volt csalódás. Bár az arc némileg látszódik a képeken de azért élőben kicsit mégis más. A melltartóját nem akarta levenni (azt mondta szégyenlős - kérdem én egy lány aki vendégeket fogad, pont Ő szégyenlős) ez rossz pont volt, ezért a melleiről nem is tudok nyilatkozni. A Testre kicsit husisabb alkat de még ez is rendben van, a képekről ez le is jön, élőben picit ez is másabb azért. Én a vékonyabb lányokat szeretem, szóval nekem ez a rész, pláne melltertó levétel nélkül nem ötös (ahogy szokták mondani).
  • Action:

    Fürdés után a szobába érve csókolózni kezdtünk, hozzámbújt és elkezdett a kezével izgatni. Itt volt egy kis feelingem arról, hogy mintha hamar le akarná tudni a dolgot. De úgy alakítotam, hogy ez ne így legye.
    Aztán az ágy következett, de a melltartót nem engedte levenni. A csók jó volt de azért ez sem a tökéletes katagória, mondjuk 5 ből 4 es. A szájhigéné rontott a dolgon, dohányzás vagy egyéb ok miatt.
    Aztán KF irányt vettem és a finom kis kelyhecskét kényeztettem, ezt úgy láttam igazán élvezte. Gyengéden, mert érzékeny típus ezen a téren. Nem hagytam elmenni, gumit kértem és szemből érkeztem. Finoman, változó tempóban, játszottam és úgy láttam ez kedvére volt, aztán kis gyorsítás a végére és azt hiszem mindketten az OK gombot nyomtuk a végén.
    Második menet előtt kis beszélgetés, párkapcsolatok stb. aztán kérdezte, hogy mehet-e a következő kör. Mondtam igen ha tud valami jót mutatni.
    Ekkor bemutatott egy kis franciát, mélytorok is volt benne és kezezés is akadt azért bőven de összességében ez is jó volt.
    Szóltam, hogy jöhet a gumi és háttal beleült az ölembe. A tükörből és direktből is jó volt a látvány de végül doggyban fejeztem be, egy nagyobb iramban, nem volt kifogása ellene.
    Végeredményben egy jót hancúroztunk és hasznosan kitöltöttük a rendelkezésre álló időt.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a végén kérdeztem, hogy akkor ***amit beszéltünk és nem volt gond, minden a megegyezés szerint. Bp átlag.
  • Összkép:

    Egy jó menet volt, de a fotók kicsit pozitívabbak a valóságnál. Volt egy kis üzletiesség a dologban, vagy mondhatnám ravaszság de összességében, mivel én sem vagyok kezdő így kezelhető volt.
Happy Massage