• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Köszönöm szépen a dicsérő szavakat! :) Remélem mihamarabb meglátogatsz ismét. :)

  • Egyeztetés:

    Levelezgettünk, kitűztük a találka időpontját. Fél órával előtte megcsörgettem és megkaptam a címet. Szerintem jól ment.
  • Megközelítés:

    Egy folyam nevét hordó utca a Váci utcára párhuzamosan a Dózsa György úttól nem messze. Hajóval még nehéz lenne ott megállni, azonban szerencsére egyéb szárazföldi járművel ez nem lehet probléma. Én két keréken közelítettem.
  • Helyszín:

    Idősebb épület a huszadik század elejéről, amely kívülről kicsinosodott, ám belülről kissé már elhanyagoltabb. Emeletre fel, ablakok előtt el, majd a folyosó végén az ajtón be. Egy kisebb lakásba toppanhat az érkező egy kis előtérből nyíló konyhával és zuhanytálcás fürdőszobával. A fürdőszoba egyébként kellőképpen felszerelt: tusfürdőből válogathat a betérő, puha és illatos törölköző, valamint szájvíz fokozza még a komfortérzetet. A belső szobát egy nagyobb franciaágy uralja. A ruhák elhelyezhetők egy fotelben.
  • Lány külseje:

    Lizzie csodaszép lány. Aranyszínű (!) szemeit és mosolygósan szép arcát gyönyörű szőke hajzuhatag koronázza. Szép keblei és finom idomai biztosan sok sorstársam kergették/kergetik az őrületbe. A dombocskán a kis bozót finoman fazonírozott rendre vágva takarja a finom kelyhecskét. Ő egy tünemény!
  • Action:

    Beléptemkor megismert, pár pillanattal később nekem is leesett a tantusz: találkoztunk már egy másik tetthelyen a környéken. Kaptam puszikat és ölelést. Remek kezdet! Kínált és kaptam is egy pohár vizet, ami jól jött a hőség ellen. Megkaptam a száraz törölközőm, majd velem is tartott egy kis csevejre drága vendéglátóm. Az ágyon elheveredve folytattuk a beszélgetést: úgy éreztem, nagyon élvezzük egymás társaságát. Nagyon aranyos lány, érdemes Vele diskurálgatni. Közben simogattam a lábait, a hátát, az arcát, a kebleit, majd egy kis idő múlva átöleltem és megcsókoltam, amit finom nyelves csókokkal és puszikkal viszonzott. Hanyatt döntött a párnák közé, hozzám simult, majd újra megcsókolt. Lekúszott a lábaim közé és nagyon finom franciában részesített: szinte végig kéz nélkül, viszont semmit ki nem hagyva szánkázott édes ajkaival fel-alá. Sokáig nem hagyhattam, inkább én szerettem volna kicsit kényeztetni drága Lizzie-t. Megcsókoltam és dél felé vettem az irányt. Kitartó nyelvjátékom jutalmaként a sóhajokat apró rángások követtek, ami jelezte partnernőm mennybemenetelét. Újabb ölelés után a franciaóra folytatódott. A vegyvédelem felhelyezése után nyeregbe pattant csodás Műlovarnőm, aki rám hajolva csókolt én pedig egy rövid galopp után már az élvezetek mezején legelésztem. Pici pauza után jött a törölgetés, rövid zuhany, öltözés, búcsúpuszik öleléssel.
  • Elszámolás:

    A már átlagnak mondott pesti *** egy kis asztalkára a távozás előtti percekben helyeztem el.
  • Összkép:

    Mosolygós, aranyos Tündérlány, aki bájaival könnyen elcsavarhatja a férfiak fejét. Ahogy kilépsz, azt tervezed, mikor mennél újra. Nagyon jól éreztem magam, szerintem ő sem unatkozott:)
Happy Massage