• Kirukii

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Késő este hívtam, de Ő egyből felvette a telefont. Nagyon kedves hangja van. Pontos címet nem mondott, csak közelítőlegest. Mivel nem ismerem nagyon Pestet, ezért GPS segítségére számítottam. Mondta, hogy a randi előtt fél órával hívjam még és akkor ad pontos címet.
  • Megközelítés:

    A Keleti pályaudvarhoz közeli, új építésű lakóházban található. A címet könnyű megtalálni. A parkolás lehet, hogy kissé nehézkes, de én pont a ház előtt találtam egy üres helyet. Gondolom a tömegközlekedés sem problémás, mert elég forgalmas főút közelében van a helyszín.
  • Helyszín:

    Lépcsőházba be, lifttel fel az emeletre és egyből a lift melletti lakásban található Kirukii. A kecó nagyon frankó, el is fogadnám. Baszoba nem túl nagy, de nagyon szép. Ágy megfelelő az akcióhoz, ruhákat pedig egy kis ülőalkalmatosságra lehet rakni. A fürdő szintén szép. Hatalmas fürdőkabin ahol akár ketten is kényelmesen elférnek. Tiszta törölköző, tusfürdő, szájvíz. Egyszóval megvan minden.
  • Lány külseje:

    És most jön az egyik fő szempont.

    Kirukii egy csodálatos, apró pici kis hölgy. A fotókon is tetszett, de élőben sokkal jobb. Kedves arc, bomba, feszes test és azok a mellek! Barátnőmnek is elfogadnám.

    Egy kis csinos köntös volt rajta mikor beléptem a lakásba, alatta pedig ízléses bugyi-melltartó páros.

    Fürdésem után köntös le, a többi még maradt egy picit. De aztán akció előtt a maradék ruha is lekerült és teljes pompájában csodálhattam meg Őt. Nagyon szép testű a hölgyike. Öröm volt símogatni lábait, melleit és popsiját.
  • Action:

    Fürdés után ismertette a játékszabályokat, majd egy kis masszázzsal kezdett. Kellemessen símogatta hátamat. Nem volt erős, inkább a lágy fajta, de nagyon fincsi volt. Sokáig tudtam volna még élvezni ezt a gyengédséget, de más miatt jöttem elsősorban.

    Alapban a csók sajnos nincs benne(ha jól tudom) és ezt bizony nagyon bántam, hogy én bolond nem kérdeztem rá. Kedvem lett volna ajkait csókolni, mert olyan kis édes volt.
    Simi után rátért a lényegre. Lábam közé kucorodott és csodálatos franciát kaptam. Fél perc alatt kő keményre varázsolta falloszomat. Annyira finoman csinálta, hogy kedvem lett volna telelőni a kis szájacskáját. De sajnos azt nem lehetett. Pár perc után felgumizott és először szemből támadtam be.

    A francia annyira felhúzott, hogy tartottam tőle amint berakom már el is spriccelem magam, ezért szépen lassan toltam neki. Közben símogattam gyönyürű mellét, testét. Lábait magamhoz szorítottam, símogattam, csókolgattam. Lábak a nyakban, szétterpesztve, jobbra, balra, fent, lent, mindenhol. De továbbra is lassú tempóban, mert élvezni akartam ezt a gyönyörű fiatal Hölgyet.

    Ezután Ő pattant nyeregbe és változatos tempóban lovagolt. Közben fölém hajolt és kéjesen, halkan nyögdécselt.
    Éreztem, hogy nem bírom így sokáig és megkértem, hogy hátulról folytassuk.
    Mögékerültem és "Jesszusom!" -gondoltam, ezt nem fogom sokáig bírni. És tényleg...
    Annyira csodálatos volt a látvány és az érzés, hogy talán két percig sem bírtam ebben a pózban. Már nem tudtam tűrtőztetni magamat és karcsú derekát egyre erősebben szorítva döngettem. Már minden csepp ki akart menni belőlem. Nem is fogtam vissza magamat. Egyre nagyobb tempót diktálva lőttem tele a gumit. Eszméletlen jó volt...
    Picit lenyugodtam és ekkor az órára pillantottam. Basszus még csak fél óra telt el. Sajnos csak egyszeri aktus van az egy órában. Általában egy lövetű vagyok, de most úgy éreztem, hogy azonnal vissza akarok mászni. De nem tettem.

    A végére még kaptam ismét egy kis lazító masszázst.

    Nem beszélgettünk túl sokat. Szerintem látta rajtam, hogy nem vagyok beszédes kedvemben. Én csak élveztem a pillanatot, ami sajnos hamar elszállt.
  • Elszámolás:

    Mivel extrákat nem kértem és nem is tudom annak mértékét, így a pesti átlagot helyeztem az ágyikóra. Ajándékosztás már az elején megtörtént, annyi volt amennyit telefonban mondott.
  • Összkép:

    Kirukii egy csodálatos, kedves, udvarias és icuri-picuri kis Hölgy. Nagyon jól éreztem magamat, tuti, hogy visszamegyek, talán még egy kicsit többet is maradok, ha lehet.
    Véleményem szerint erősen ajánlott kategória. Aki szereti a pici, fiatal lányokat, azoknak kötelező meglátogatni Őt. De legyetek udvariassak vele és ne vaduljatok!
Happy Massage