• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat, és az elismerő ajánlást "jones007",

    nagyszerű érzés egy ilyen élménybeszámolóra hazatérni Erdélyből! :)))

    Óriási lendületet adott, izgatottan vetem bele magam ismét a masszírozásba!! :)))))

    Hálásan köszönöm! :)

  • Egyeztetés:

    Könnyen sikerült elérni, egy másnapi időpontot beszéltünk meg, hamarabb nem is lett volna alkalmas. Valószínűleg érdemes időben bejelentkezni.
  • Megközelítés:

    A város egyik legszebb része, a 12. kerület teteje. Tömegközlekedés pár perces sétára van, autóval célszerű menni, és már kicsit odébb letenni. Keskeny utca, közvetlenül a háznál nehéz parkolót találni, kicsit odébb könnyű. Viszont nem fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás egy kellemes fészek. A panorámát, ahogy mások is leírták érdemes megcsodálni, kicsit kilépni a teraszra: alattad a város, de a zaj nem hallatszik fel. Itt kezdődik a relax, mert máris úgy érzed, sikerült kilépni a hajtásból, felülemelkedni a gondokon, és átadhatod magad a pihenésnek. A fürdő korrekt, megfelelő választék, száraz törülköző. A szoba tágas, a masszázs idejére elsötétíti, a matrac kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, de a varázs csak személyesen érezhető. Nagyon kedves, kissé tartózkodó lány, aki mellett szívesen ébrednék reggelente. Beszélgetni is nagyon jó, van kisugárzása. Engem levett a lábamról. Ruhában fogad, a masszázs idejére ez fehérneműre csökken.
  • Erotikus masszázs:

    Érzékelhető, hogy érti és szereti is azt, amit csinál. Alapos masszázst kaptam, a kért erősségi foknak megfelelően. Hason fekve kezdtük, lábak, hát, karok, nem maradt ki semmi. Figyelmet szentel a lábfejnek és a kéznek is. A comboknál széles mozdulatokat használ, nagyon jó volt, ahogy a fenekemhez ért, és ahogy néha a comb belső, érzékeny oldalát simította. Én pihentem, valahogy az elején elállt a szavam, nem beszélgettünk közben, csak néhány szót. Tulajdonképpen az első mozdulata, ahogy hozzám ért, azonnal lenyugtatott: egyszerre volt gyengéd, gyógyító és pihentető.
  • Levezetés:

    Amikor hanyatt fordultam, még elidőzött a lábaknál, és csak lassanként került közelebb a legérzékenyebb részhez. A lábaim közé ült, és finoman simogatta a combjaimat, nem ragadta meg azonnal, gyengéden felvezette az élvezeteket. Amikor végül hozzáért, szinte abba is beleremegtem. Finoman, szeretettel simogatott, hagyott élvezkedni, nem siettetett. Mivel távol ül, nincs kölcsönösség, de ezt az előzmények is egyértelművé teszik. Amit kapsz, egy ajándék egy gyönyörű, kedves lánytól. Csodálatosan, hatalmasat élveztem a kezei között. Utána hagyott lenyugodni, csak utána törölgetett meg, de még ezután sem siettetett, betakart, képtelen is lettem volna felpattanni.
  • Elszámolás:

    Kifelé menet tettem az asztalra, igazság szerint majdnem elfelejtettem, mert mintha egy kedves ismerősönél lettem volna. Amikor észrevette, hogy nagyobb ****. Dehogy, hiszen az élmény nagyon megérte.
  • Összkép:

    Egyszerűen csodálatos volt. Valódi kényeztetés egy fantasztikus lánytól, akivel nagyon jó együtt lenni. Tulajdonképpen sajnálom, hogy most ebből él, mert megkérném a kezét és hazavinném magamhoz - de ha nem hirdet itt, akkor talán sosem ismerhettem volna meg. Mara, mindent köszönök!
Happy Massage