• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online időpont foglalás mellett döntöttem, mivel nem Magyarországon tartózkodtam ezért ez volt a legegyszerűbb megoldás! Könnyedén ment egy 10 perc alatt már megvolt az időpontom! :) Reggel 9 órára került a választásom!
  • Megközelítés:

    Jártam már nála, igaz most is GPS segítségére szorultam! Viszont a főkapu után előtörtek az emlékek és onnantól már tudtam hova kell menni, szóval nem volt probléma! :) Parkolási lehetőség van bőven, szóval aki autóval érkezik annak nem kell aggódnia!
  • Helyszín:

    Kis lakás, célnak tökéletesen megfelel, amint belép az ember rögvest szeme elé tárul egy hatalmas franciaágy, ( amit meg kell jegyezni nagyon kényelmes! ). Fürdőben rengeteg tusfürdő választék, eldobható kispoharak, szájvíz, igaz eldobható fogkefét nem véltem felfedezni de lehet csak nekem van új szemüvegre szükségem! :D
  • Lány külseje:

    Nikiről csak jót tudok írni, mármint az én szemszögemből. Számomra Ő a tökéletes nő! :) Arcra, alkatilag, viselkedésileg mindenhogy! :)))
    ( Ha tehetném elvenném feleségül!!!!! ) :D
    Fotóknak teljesen megfelel, szóval nem kell amiatt aggódni, hogy valaki más fog ajtót nyitni! :)
  • Action:

    A megbeszélt időpont előtt 10 perccel már a helyszínen voltam ( nem vagyok egy késős típus ) sétálgattam, majd 5 perccel előtte felhívtam, de mondta, hogy még nincs teljesen kész, egy két perc múlva hívjam már újra! Megtettem és már szaladtam is fel! :)
    Ajtó nyitás után ölelés és két puszi, Nagyon boldog voltam, hogy újra láthattam!
    Kis beszélgetés után, kértem egy törölközőt mert már szerettem volna felfrissíteni magam a hosszú út után. Gyors zuhany után már siettem is vissza!
    Az ágyon várt rám, melléhuppantam majd kérésére ledobtam magamról a törölközőt és nem sok tétovázással már ő is megszabadult a felesleges ruhadaraboktól.
    Ahogy elém tárultak csodás keblei ( kedvenceim ^^) már a velem egykorú is, fáradtságom ellenére tisztelgett ahogy illik. Beolajozta magát majd jött a csúszka amit franciával vegyített. Nagyon finom franciája van, nagyon jól csinálja.
    Francia lecke után gumit húztunk, majd nyeregbe pattant, nem vagyok a gyors tempó vagy a vadabb szex híve, inkább a szenvedélyes lassúbb tempó a gyengém. Így hát lassan lovagolt rajtam egy darabig nagyon jó volt, közben a melleivel játszottam, amikor közelebb hajolt csattantak a csókok. Igaz a kisasszony hajlamos incselkedni ( közel hajol ad egy kis puszit majd amikor te már csókolnád, ahogy csak lehet, vissza elhajol egy kacér mosoly kíséretével. :D ) Nagyon feltud csigázni! :D
    Lovaglás után váltottunk misszionáriusba, na innentől kezdve 5 percem maradt, itt már mindegy volt ha lassítok vagy egy kicsit gyorsítok jött aminek jönnie kellett és egy hatalmasat élveztem a gumiba! Tisztálkodás után feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Megmasszírozott nagyon ügyesen csinálja ezt is mint mindent! :)
    Kérdezte, hogy folytassuk e, de a fáradtság addigra már teljesen eluralkodott rajtam, ezért maradtam annál, hogy inkább csak beszélgessünk!
    Mindenről lehet vele beszélgetni, akármi a téma mindig hozzátud szólni! :)
    Hosszas beszélgetés után megkérdeztem az időt, mivel nem szeretek a lányok idejével visszaélni!
    Válaszolt hogy pár perc múlva 10, elmentem zuhanyozni, majd fájdalmas búcsú!
  • Elszámolás:

    Már az elején átadtam az ajándékomat! Az ajándék pesti átlag! Átlag feletti ***!
  • Összkép:

    Értékelésnél szerintem fogok pár elfogultságra utaló megjegyzést kapni! De én ezt nem tartom annak! :)
    Mindenesetre én még fogok hozzá menni, ahogy azt ígértem!
Happy Massage