• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt! Emlékezett rám ami jól eset mondjuk pont egy hete voltam nála másodjára! Mivel szabin vagyok így rábíztam magam mondjon ő időpontot, dél lett belőle aminek örültem mert tizenegy körül beszéltünk.
  • Megközelítés:

    Most nem a már megszokott helyen van hanem ideiglenesen egy barátnőnél lehet megtalálni.
    De nincs messze a régi lakástól. Gyalog max.10perc Személy szerint nekem még közelebb is van most, csak át kellett sétálnom a szomszéd házba A kapuval szemben rengeteg parkoló található ami a héten még ingyenes.
  • Helyszín:

    Tíz emeletes panel sokadik emeletén egy szépen felújított kis szerelmi fészek. Rendezett szép tiszta kis szoba, a fürdő is teljesen rendben szép új minden.. A szobában nagy franciaágy amin kényelmesen elfértünk. És ami a lényeg végre emberi az idő elment a kánikula lehet szeretkezni a panelban. :)
  • Lány külseje:

    Amira drága az új képeken látható bikiniben várt hmmm imádtam. Szorosan magához ölelt őrölt nekem ami annyira jól esett jó volt pici testét érezni popsiját simogatni Gyönyörű szép barna, bársonyos pici testét élmény volt simogatni már itt merevedésem lett :) Na de irány fürödni aztán innen folyt.
  • Action:

    Visszatérve lekerült a felső része a bikininek nekem se kellett több már simogattam is azokat a szép ciciket puszilgattam nyaldostam a bimbókat még állva. Ezután hamar át is vette az irányítás és az ágyra parancsolt kényelembe helyezett kaptam kispárnákat és már jött is, fölén hajolt, kaptam finomabbnál finomabb kis puszikat majd a finom csókját is meg ízlelhettem. Majd szép lassan halad lefelé apró pici puszikkal miközben ott fekszem széttett lábakkal, Amira térdel köztük, pucsit, miközben haja szép lassan végigsimítja a mellkasomat és így halad egyre lejjebb és lejjebb csókol puszil mindenhol hasam, combom majd nyelve hegyével a golyókat kezdi el izgatni a farkam ekkor már nagyon keményen ágaskodik. Közbe folyamatosan néz a szemembe mosolyog, nyalogatja a farkamat, fel-le szánkázik rajta ez így megy jó sokáig amit nagyon élvezek A legjobb rész amikor a makkot nyitott szájjal a nyelvével szép lassan körbe-körbe nyalogatja és közbe végig a szemembe néz alig lehet bírni. :) Majd bekapja cuppog és szopja hmm gyönyörködöm a látványba és reménykedem benne hogy bírom sokáig. Mielőtt már majdnem elélveznék megkérdezi jövet-e a gumi, jöhet. Felállt az ágy mellé én ekkor levettem a kis bikinijét amit két oldalt egy-egy masni tartott, egy mozdulattal ki lehetett kötni és gyakorlatilag lehullott róla a kis bikini. Gumihúzás után nekem háttal beleült hát az a látvány mindent megér pici formás popsija ott mozog előttem közbe hátra-hátra néz csodálatos így is lett végem ebben a pózban és nem azért mert hamar kivégzett hanem mert így esett jól. Gumi le. Tisztálkodás majd összebujtunk mindenféle pózban egymással szembe, nekem háttal ölelkeztünk simogattuk egymást miközben jókat beszélgettünk. Majd mikor látta, hogy újra kezd mocorogni a farkincám rákérdezett, hogy mehet-e a második kör hát nem tiltakoztam. Mivel az első körben gyakorlatilag csak feküdtem és élveztem, Amira meg dolgozott így most cseréltünk és én kerültem felülre. Az elején óvatosan kellett kezdenem mert állítása szerint az átlagosnál nagyobb a méretem amit jól esett hallani. Szóval így szeretkeztünk. De mivel az első körben mindent kiadtam magamból így a második körben már nem sikerült elélveznem. Pedig Amira mindent megtett de ez semmit sem vont le az élvezet értekéből.
  • Elszámolás:

    Erről nem beszéltünk mivel nem először voltam. Letettem a kis asztalkára a pesti átlagot azt hiszem így szokták nevezni. :)
  • Összkép:

    Ha tehetném kézen fognám, hazahoznám és megtartanám örökre. :) Azt hiszem ez a mondat mindent elárul. Végtelenül kedves, aranyos... a vele töltött idő csak a vendégről szol mindent megtesz, hogy felejthetetlen élményben legyen része a vendégnek. Szeret incselkedni szereti húzni az ember agyát egyszóval tökéletes abban amit csinál. Köszönöm az újabb élményt hamarosan találkozunk.
Happy Massage