• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel hirtelen üresedés akadt teendőim között, kerestem egy éppen akkor helyzetemhez közel lévő, azonnal, vagy viszonylag rövid időn belül fogadni tudó hölgyet. Telefonos érdeklődésemre Betti kedvesen válaszolt, tájékoztatott a részletekről. Miután szimpatikusnak találtam, megegyeztünk egy 15 perccel későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik főútvonala mellett található a ház, melyben fogad. Tömegközlekedés 3 percre, parkoló ingyenesen várt a ház előtt. A telefonban kapott cím pontos, a GPS ismeri és a lépcsőház ajtó elé navigált.
  • Helyszín:

    Lakótelep, lépcsőn is megközelíthető emelet, a lépcsőházban a lakók udvariasan köszönnek. Nagy a forgalom a sok lakás miatt így nem indiszkrét a bejutás. A folyosó zárt ajtaja mögött várt, onnan a lakásba gyorsan bejutottunk. Tiszta, rendezett kégli, a berendezés jellegéből következtetve csak erre a célra bérelt. Minden van, ami szükséges, fogas, fotel, kanapé, kinyitható ágy, zene. A fürdőben 6-7 féle tusfürdő, zuhanyfüggöny, kádkilépő, nagy és nedvszívó törölköző, szájvíz és műanyag pohár fogadott a már említett tisztaság mellett. A lakásban csak ketten voltunk, a többi másik szoba és a konyha is nyitva volt, beláttam - mondjuk a szekrénybe nem néztem be :-)
  • Lány külseje:

    A képeken minden látszik, ahogy a fotók dátuma is. Csalódás nem ért, a hölgy viszont a kiírtnál idősebb, inkább a 60 felé tendál éveinek száma, valamint picivel, érzetre husibb. Ami nem látszik, az a két csábos, szép kék szeme, a sugárzó életöröm, vidámság, illetve a vendég igényét mindenben kielégíteni vágyó hozzáállás. laza pendelyben fogadott, mely alatt csábos alsóneműt viselt.
  • Action:

    Érkeztemkor csókkal fogadott, egyből zsongott, kísérgetett, vetkőztetett. Fürdésem után elnézést kért és azonnal letámadott. Olyan volt, mintha régi ismerősként érkeztem volna egy kiéhezett nénikémhez, akihez nem csak teljesen rokoni érzelmek fűznek. Jólesően dicsért, csókolt, ölelt, hatalmas intenzitással látott neki kényeztetésemnek. Nem várta el a viszonzást, persze ennek ellenére én is csókoltam, simogattam, markolásztam, ahol értem. Franciába váltott, mely változatos, kellően mély, kicsit engedte irányítani is a fejét (nem kényszerfrancia). A környékkel is szívesen foglalkozik, szóval nagyon érti, mi kell a férfi embernek, így a befejezés sem maradt el, melyet szépen szájába engedtem. Megvárta míg lenyugszom, törölgetés, majd beszélgetés következett. Közben csörgött a telefonja, engedélyemet megkapva felvette. Kis masszírozást kértem, melyet nem szakszerűen, de erősen, lelkesen végzett, itt is csak az én kedvemet keresve. Megfordultam, hogy elölről is masszírozzon, közben magához térjen a szerszám, de Ő masszírozás helyett pajkosa mosolyogva nekilátott a szájjal élesztésnek. Jól sikerült, pár másodperc után harckész lettem és élveztem változatos játékát, miközben végig dicsért, kedveskedett szóban is.Gumit kértem, amit szakavatott módon helyezett fel, majd hátulról, az ágy mellett állva kezdtem neki. Élvezte, sóhajtozott, nyögött, tán kicsit színészi alakítás is volt, de akkor nem tűnt fel, jól esett ez is. Cserét kértem, szemből támadtam, lábait lehúzva, majd egyre nagyobb iramot diktálva sikerültem. Ismét pihegés, törlés, majd zuhany és el.
  • Elszámolás:

    Nagyon kedvező feltételeket diktál, érkezéskor, kérés nélkül rendeztem, nem szeretem a végén az esetlegesen kialakult varázst megtörni.
  • Összkép:

    Nos, megdugtam rég nem látott nénikémet - ez az érzés azóta sem változott. Aki nem idegenkedik az idősebb korosztálytól, mindenképp látogassa meg, érdemes!
Happy Massage