• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia!köszönöm szépen a beszámolót,de az emlékezeted egy két helyen cserben hagyott.pl biztosan nem mondtam olyat hogy a natúr francia végig szájba extra mivel nálam ez az alapban benne van az egy dolog hogy arcra akartad és az igen extra még jó hogy szólok, hogy később ne legyen félre értés!

  • Egyeztetés:

    Rendben ment az egyeztetés, elsőre felvette és mindent hamar megbeszéltünk. Megkaptam a címet és másnapra az időpontot is lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtaláltam a címet, GPS odavezetett. Tanácsára a közeli drogéria parkolójában hagytam a kocsit.
  • Helyszín:

    Új építésű ház sok lakással, a célnak nagyon megfelelő kialakítással. Fürdő rendben volt, tusfürdőkből választék bő. Egyedül fogadott, friss türcsivel.
  • Lány külseje:

    Bomba test, szuper feszes, minden a kellő odafigyeléssel megcsinált. Az arca is aranyos, kicsit talán egy mérettel kisebb szájfeltöltés is elég lenne, de nagyon olyan test fogadott, hogy nem foglalkoztam már mással.
  • Action:

    Rövid megbeszélés és zuhanyzás után már csak egy-két fehérneműben és magas sarkú cipőben fogadott. Aztán lekerült a derekamról a törölköző és rögtön belekezdett a bő nyálas, mélytorkos franciázásba. Hirtelen az az érzés fogott el, hogy kicsit fázom, de kiderült, hogy közben még egy rágónak is helye maradt a kicsi szájába, de kérésre kiköpte. Hiába a mentolos rágó hűsítő hatása nem igazán van jó hatással a férfiasságra.
    Kértem a gumit, mert egy kicsit olyan érzés fogott el, hogy nem teljes az odaadás. Gumi fel, majd elkezdődött a menet, jöttek a csúnya szavak, de olyan kicsit rendszertelenül, nem odaillően. Nem éreztem, hogy hú most annyira döngetem, hogy eldobja az agyát, inkább csak úgy megjegyezte, hogy kúrjam erősen. Hát valahogy nem kerültünk egy hullámhosszra. Néhány pózváltás után gondoltam befejezem a dolgot, úgyhogy kértem, hogy a szájával fejezzen be. Mire épp már jó volt és ráhangolódtam, gondoltam akkor legalább egy jó befejezés kijár nekem. De mikor épp élvezni készültem csak úgy mellékesen felhívta a figyelmem, hogy szájba nem mehet, meg arcra sem, mert az extra. Na ezzel végképp nem akartam már foglalkozni. Lőttem egyet a mellekre és örültem, hogy túl voltam rajta.
    Ezután viszont meglepő fordulatként megkérdezte, hogy kérek-e egy masszázst és miközben masszírozott nagyon jól elbeszélgettünk. Úgy éreztem ha ezután kezdtük volna az egészet, akkor talán már némi kölcsönösség is vegyült volna a szexbe. De sajnos időm végére járt, úgyhogy öltöztem és léptem.
  • Elszámolás:

    Ez elszámolás korrekt volt, már az elején letettem az asztalra. Normál átlag, amit telefonban is megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Összességében azt kaptam, amiért mentem. A kölcsönösséget hiányoltam, illetve kicsit úgy éreztem bekerültem a napi rutinba. Lehet, hogy a beszélgetést az elejére kellett volna időzíteni. Legközelebb így lesz!
Happy Massage