• Niki 29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki 29 reagálása

    Kis gumimacim! :-) Köszönöm szépen beszámolódat! Egy ilyen kései időpontot picit nehezebb egyeztetni. Örülök hogy végül mégsem adtad fel. :-) Várlak szeretettel a következő megbeszélt időpontban. :-) Puszika addig is! :-)

  • Egyeztetés:

    Hol telefonon, hol pedig sms-ben egyeztetünk. Hosszú egyeztetési folyamat után sikerült el jutnom Nikihez. Már már majdnem fel adtam. Mintha ellenem dolgoztak volna a körülmények (hol nekem jött közbe, hol meg a természet). Annál nagyobb volt az örömöm, mikor is Niki előző este sms-ben le ok-ézta a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Nem ismerem a Debreceni tömegközlekedést, de a villamos a ház előtt jár, illetve egy busz pályaudvar is van a közelben. Mindig kocsival érkezem. Napközben sok az üres parkoló természetesen ingyenes. Ez alkalommal, hogy a késő esti órákban érkeztem a randira kicsit keresgélni kellett az üres helyet.
  • Helyszín:

    Több emeletes panel, rendezett környezetben. Sokadik emeleti lakás, most gyalog kellett fel jutnom, mert a lift nem működött, Niki szerint defektesek voltak aznap. A lakás modern és ízlésesen van berendezve .A hálóban hatalmas francia ágy, az egyik fal tükrösre szerelve, előtte pedig a mécsesek sorakoztak. A másik kedvenc helyszínem, a fürdő ,avagy a tusoló ahol Niki a befürdetési szeanszt végzi, amit én nagyon élvezek.
  • Lány külseje:

    Tökéletesen sportos, karcsú derék, kicsi cicikel van felszerelve bár az utóbbi időben előnyökre változtak. Hát igen és azok a hatalmas igéző kék szemek, nem igazán tudom, hogy is írjam le, azt látni kell. A frizurája valamilyen szőke árnyalata, tűsire vágva, de nem túl rövidre, és azt mikor a szél meg tolja a nádast. :-) nem tudom jobban le írni! Nagyon jól nézett ki vele.
  • Action:

    Késői randit kértem Nikitol. Mondta is az ilyen alkalmak ritkák nála mint a fehér holló. Igyekeztem is nehogy el kések, és lám pontos sikerült lennem. Mint már mondtam gyalog fel, Niki már várt a lépcsőházban. És mint kiderült nemcsak, Mint mondta, már egy órája próbálja le hűteni a lakást, a hatalmas ventilátorral. Végül is jó levegő volt bent a körülményekhez képest. Aprócska ajándékkal kedveskedtem aminek nagyon örült, én meg a sikernek. Majd következett a közös fürdés, amit én rendre nagyon élvezek. A hőségre tekintettel kértem Nikit ,hogy a vizet állítsa be olyan hidegre amit ő még kellemesnek tart. Üdítően hatot a meleg nap után. Hatalmas illatos törcsit,utána pedig szajvizet kaptam. Niki előre ment hát én meg siettem utána, mint ki derült kár volt oly nagyon sietnem ,el felejtettem a fürdőben le kapcsolni az égőt, így aztán Niki néhány másodpercre újra szem elől veszítettem, de aztán hamar ott termett ismét mellettem. Kis ölelkezés simogatás után már a tataminon voltunk egymással szemben térdelve ölellgetve egymást. Kértem Nikit feküdjön hanyatt, had kezdjem én a kényeztetést. Nem kellett még egyszer mondani, már a feje alatt kényelmesen elrendezte a párnákkat, lábak szét, és én már közte, a lörésnel, vagyis a finom illatos kelyhénél kezdtem a kényeztetést. Hát tartottam a kései randitol, hogy fáradt lesz, de olyan jól reagált a kenyeztetesemre ,meg is lepett egy kicsit. Még egy kis instrukciot kaptam, és már combja erős szorítása közepette kelyhében fuldokolhatam:-)Még egy kicsit puszilgattam csodálatosan finom combjait, míg le nyugodott. És legeltettem kéjenc szemeim. Most én következtem ,párnát igazított fejem alám. Majd karomon el indulva puszilgatot, csokolgatot közben a huncutul kis hegyes cickokal maszirozta a kis énemet ,és már zacskót cirogatta egyik oldalt gyengéden a nyelvével,a másik oldalt pedig az újbegyével. Közben a zacsi alatt nyelvel kényeztett, és ahogy itt eltűnt, csak az a csodálatos szempár nézet rám. Egy csodálatos bestia, de az az angyali féle. Mi tagadás ezt már nem bírtam tovább, kértem a V. .V-t ,nyeregbe pattant. Kicsit hátra dőlve mozgott, majd ringatta csípőjét majd előre dőlt és a fülemet kényeztette amit már nem bírtam. Még jó darabig rajtam ült, így hagyott lenyugodni ,közben beszelgetve. Szilviaval meg tisztgatot, még egy kicsit beszélgettünk, és utána el vonultunk tusolni. Láss csodát a felvonó, az egyik újra üzemben volt, így már együtt ezzel tavoztunk.
  • Elszámolás:

    Utolag szpktam rendezni,egesz ido alatt szó sem esett róla. Szerintem minden rózsa szálat meg ér a vele eltoltot idő.
  • Összkép:

    Én a barátnő érzést emelném ki, Nikivel kapcsolatban,.Mert is? Mert nem csak onnan vendég, hogy belép az ajtón és onnan kilép.
Happy Massage