• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elöljáróban megjegyzem, hogy e hónap elején taliztunk csak szabadság miatt most tudtam feltenni az akkor külön megírt beszimet!!! Remélem Bia azóta sem veszítette el a szavatosságát!:-)

    Már régebben szemeztem Bia fantasztikus képeivel és a kiváló beszámolók miatt is a kedvenceim hosszú listáján szerepelt. Majd elkezdtünk röviden levelezni/chat-elni és nagyon jó benyomást tett rám így is. Jó ideig csak így érintkeztünk, ugyanis hol nekem, hol pedig Biának nem volt alkalmas, egyébként - ettől függetlenül - egy tényleg nagyon (messze a mezőny feletti módon!) rugalmas lány! Nos, pár hetes előjáték után végül sikerült egy közösen alkalmas időpontot találnunk és a "kiszemelt" kedvencek listájának élére ugrott ez a csodálatos lány.:-)
  • Megközelítés:

    Kiváló, mindenféle eszközzel jól elérhető Bia főhadiszállása. Gyalog, kerékpárral, autóval, BKV-val (metró, buszok, villamos, stb.), de itt is szóba jöhet a helikopter is, ha azt meg tudja oldani vki, hogy a rendőrpalota, vagy a Honvédkórház területén található leszállók valamelyikére engedélyt kap a leszállásra...:-))) A parkoló az olcsóbbik kategóriába tartozik, már ha van! Ezért érdemes egy kicsit előbb érkezni!;-) Talán a szomszéd utcában van egy murvás megoldás is. Bár gondolom az sem kevésbé telített.
  • Helyszín:

    Az előbbiekből kiderül, hogy a két nagy állami intézmény közé szorult Bia lakájos otthonkája. Nagyon kellemes, tágas és hangulatos lakás keskeny kis előszobájába toppan a szerencsés látogató. Nagy amerikai konyhás nappali, belőle egy háló, abból egy fürdő. Szépen, igényesen berendezve, mindennel felszerelve, de nem ezért jöttem és különben is a "ház" Úrnője minden figyelmet magára vonóan szép és igényes, de ez már a következő pont témája...
  • Lány külseje:

    Szóval Bia egy igazán tökéletes testtel megáldott szép arcú, kedves, cserfes, ugyanakkor intelligens, okos és szemtelenül fiatal, de ízig-vérig NŐ!:-) Egy fekete fehérnemű, fényes fekete tűsarkú szettben fogadott! Nem beszéltük meg, de ha úgy tettünk volna, akkor is ezt kértem volna! Telitalálat! Ilyen NŐ-höz, ilyen alkalomra, minimum ilyen szerelés illik! A képeihez képest élőben még gyönyörűbb, úgyhogy csalódás kizárva!
  • Action:

    A kiváló előzmények ugyanolyan jól is folytatódtak. Bia kedvesen hellyel kínált - miután átadtam az előre megrendelt energiatalát. Naná, hogy mellé ültem a kanapéján.:-))) Kis ráhangolódó, könnyed dumálgatás és kölcsönös simik után (bejelzett a műszerem) javasoltam, hogy megnézem a fürdőjét.:-) Gyors zuhanyt követően a fürdőből kilépve, már is az ágyában a hátamon fekve találtam magam. Innentől végig kiváló ápolásban volt részem!:-)))
    Bia kedvesen végigcsókolt felülről lefelé, elidőzve a mellbimbóknál! Nyami-nyami!:-) Majd eljutott a műszerhez, amit nem kellett sokat élesztgetnie. Töviről hegyire megismerkedett vele, sőt időnként kedvesen a combok belső részeit is puszilta, finoman harapdálta! Élveztem ezt a "sablonos" helyzetet! Bia ugyanis nem sablonosan tette a "dolgát"! Közben simogattam a gyönyörű hajkoronáját és élveztem a szája és különösen ügyes nyelve minden mozdulatát. Csinálta bő nyállal mélyre engedve (többször eljátszotta, hogy nagyra nyitott szájával észrevétlenül, hirtelen ölelte körbe a kőkemény ágaskodó farkamat - NYAMI-NYAMI), kedvesen, finoman nyalogatva mint egy fagyit. Szokásos módon, felváltva kérleltem, hogy le ne sz*pjon, illetve, hogy csinálja még! Nem lehet engem egyszerű megérteni...:-))) Egészen odáig juttatott ez a csodálatos tündér, hogy egyszer csak két kezemmel az ágy két szélét szorítottam tiszta erőből és megfeszültem, nehogy ott végezzem be! Nem éppen jógás mozdulatsor volt, de a meditációm eredményes volt!:-)
    Ezt követően lekerült csodálatos kebleiről a falatnyi kis csipkés fekete melltartó. Alig győztem betelni a két gyönyörű cicivel. Finoman faltam a fiatal, feszes és méretes melleket! Ekkor az ágyon térdelve feleltettem és kaptam egy művészi francia választ! Francia nyelvből is jeles! Feleltetés közben falatnyi, de álom gömbölyű popsi és karcsú derék, valamint hajsimizéssel fokoztam az élvezetemet!
    Majd gondoltam egy merészet és viszonzásképpen nyalakodni támadt kedvem (de előbb ittunk egy kis enrgiaitalt - ami nekem nem lesz a kedvencem), Bia meg már megszokta, azt mondta, amihez levettem Bia bugyikáját. Előttem hevert Közép-Európa egyik leggyönyörűbb, illatos, frissen borotvált fiatal puncikája, aminek már a látványa is heves reakciókat váltott ki belőlem. Kicsit erőteljesebben is kezdtem el habzsolni, de szerencsére Bia jelezte, hogy örül az örömömnek, azonban egy fokozattal kedvesebben bánjak a gyönyör kapujával!:-) Vettem az adást és nagy önuralmat tanúsítva, de természetesen ritmust váltottam. Nyalakodtam egy darabig, amit Bia hangjaiból és mozdulataiból ítélve élvezett is (noha valószínűleg nem elélvezésig - de erre nem is én vállaltam garanciát:-)).
    Következő fázisban 69-be fordultunk, mert már újra vágytam a szájacskája kényeztetésére! Készségesen alkalmazkodott és felvettük ezt a szintén nagyon kellemes pózt! Bia úgy sz*pott mint kevesen eddigi pályafutásom során én pedig nyaltam az egyik legszebb általam valaha kóstolt puncit!:-))) Na, de már nagyon vágytam a punciját és az egész csodálatos NŐt magamévá tenni, így szóltam, hogy vegyük fel a védelmi vonalat! Bia a szájával segítve borította rám a VV köpenyt. Majd közös megegyezéssel Bia kedvenc pozitúráját vettük fel, azaz rámült és elkezdett lovagolni! Tökéletesen csinálta ezt is és nagyon jó érzés volt benne lenni, átölelni a derekát, popsijába markolni!:-) Amikor már közelinek éreztem a móka végét, akkor kértem, hogy egy másik állati poziba is csináljuk a reggeli torna gyakorlatainkat. Úgyhogy pillanatokon belül kutyául éreztük magukat.:-) Nagyon nagy érzés volt hátulról tolni és látni, érezni ezt a csodálatos NŐ-t, aki akkor már majd' egy órája tömör gyönyört okozott nekem!:-)
    Mondanom sem kell, hogy nem bírtam sokáig ebben a tökéletes helyzetben és néhány tolás után óriásit élveztem. Bia nagyon kedvesen, alázatosan hagyott engem lecsillapodni, csak utána kapcsolódtunk szét! Kaptam törlést és vizet!:-) Rám fért!

    Levezetésképpen kicsit még dumálgattunk. Nagyon jó fej, kiváló társalkodó is Bia! Ritka szerencsés alkat, hogy nemcsak szereti "ezt" csinálni, de mindezt lazán, kedvesen, feszültségmentesen teszi!
  • Elszámolás:

    Nos, első osztályú NŐ, első osztályú környezet, első osztályú élmény, így ennek megfelelően messze átlag feletti csokrot hagytam a "vázában" magam után, bár ezt a részét sem beszéltük meg előre, így bevallom egy kicsit meglepődtem - de ezt csak magamnak köszönhetem, mivel nem tájékozódtam. Ugyanakkor nem is bánom, mert ez nem befolyásolt előre senkit és semmit, a végén pedig bátran kijelenthető, hogy egy ilyen Isteni NŐ, megérdemel még egy ilyen méretes csokrot is ezért a nem mindennapi produkcióért, amit ezen a reggelen csak nekem adott elő!;-)
  • Összkép:

    Nagyon okos, szép, kedves, rugalmas, őszinte lány, aki az ágyban (is) fergeteges csodákat képes művelni. Engem rajongóvá tett! Csak ajánlani tudom azoknak, akik képesek normálisan, udvariasan, empatikusan, érzékkel bánni egy ilyen törékeny, hamvas szépséggel! Akik egyenrangú partnerként tekintenek a másikra! Ha így tesznek, nagy hálában lesz részük. Akik másként képzelik az ilyen találkozások dinamikáját, azok könnyen pórul járhatnak, mert Bia - nagyon helyesen - könnyedén, határozottan, de kedvesen helyre teszi az értetleneket, akik elégedetlenekké válhatnak! Szóval Bia szuper csaj, nagyon sokat tud arról, hogy hogyan kell egy férfit maximálisan elégedetté tenni, de kettőn áll a vásár! Én még biztosan betérek ebbe a "boltba"!
Happy Massage