• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Hálásan köszönöm az élménymegosztást és a dícsérő szavakat kedves Fardi! :)

    Épp olyan kellemes meglepetés ez a számomra, mint a nem hétköznapi ajándékod, amiben azóta is nagy örömömet lelem! :)

    A masszázzsal kapcsolatban, amikor nincs különösebb kívánság, hogy melyik technikát alkalmazzam, és nem kell ragaszkodni valamely típus kötött koreográfiájához, akkor hagyom, hogy valami fennsőbb erő vezesse a kezem, és átadom magam teljes mértékben az ösztönös érzékelésnek, ami bennem is egy mély meditációs folyamatot indít el. Minden figyelmemmel ráhangolódom a másik testére, lelkére. Nekem ez a kedvenc módszerem, de persze külön kérésre szívesem alkalmazom bármelyik technikát az adatlapomon felsoroltak közül. :)

    Kívánok Neked minden szépet és jót a mielőbbi viszont látásig is kedves Fardi! :)

  • Egyeztetés:

    Szabadsága után tért vissza, és még azon a napon is tudtunk egyeztetni, mikor nem is dolgozott. Az időpontot és a helyszínt nagyon gyorsan tisztáztuk, kellemes hangjával egyből levett a lábamról. Már alig vártam a napot, hogy találkozzunk végre. Egy telefon elég volt, címmel együtt megkaptam a szükséges infókat. Árról nem beszéltünk.
  • Megközelítés:

    Nagyjából ismerős vagyok a környéken, tehàt ezzel nem volt gond. Kellemes, kifejezetten illusztris környék. Ajánlom, hogy az ember inkább kocsival menjen, bár a Moszkva tértől sincs messze, busszal és gyalog nagyjából 20-25 perc. Autóval a ház előtt parkolás lehetséges, ha van szabad hely. A parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Számomra a tisztaság volt a legfontosabb, a fürdőben egy percre sem éreztem magam rosszul, minden higénikus és tiszta. A lakás tágas, van hely mindenre, a panoráma csodás. A lakás iszonyatosan világos, majd mint egy varázslatra, zuhanyzás után kifejezetten sötétté változtatja azt Mara. A kis szekrényen apró cukorkák és hideg víz várják a vendégeket.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű ruhában fogadott, a képekhez képest semmi negatív csalódás nem volt, sőt! Átadtam a bagatel ajándékom, mesés mosollyal fogadta. Mire elmentem fürdeni, be is rendezte a szobát, a tatami tágas, a lakás pedig kellemesen sötét lett. Minden kész egy szupermasszázsra, ráadásul Mara közben át is öltözött, elegáns, és nem kihívó dekoltázs. Marát ez jellemzi a leginkább: elegancia, alázat, nem kihívó viselkedés.
  • Erotikus masszázs:

    már mindent megírtak. Halk kellemes zene, pont ideális beszélgetés, kiváló olajok, a fogások nem erősek, kivéve a görcsös részeknél. Utána úgy sétáltam az utcán, mintha valami más talajon állnék, annyira másképp éreztem a testem. A láb és a kéz masszázs kitűnő, a hátmasszázsra majd legközelebb jobban rámegyünk. Mert hogy lesz legközelebb - remélem:)

    Gyakorlatilag nem volt a testemnek olyan porcikàja, amit ne mozgatott volna meg egy kicsit. Nem beszéltük meg, milyen fajta masszázst kérek, abszolút rá bíztam magam. Utána sem kérdeztem meg, hátha majd itt válaszol :))
  • Levezetés:

    Csak úriembernek járhat ez a kényeztetés, úriember pedig nem beszél ilyenről :)
  • Elszámolás:

    Rendben volt, semmi különös. Korrektségben jeles: felajánlotta, hogy mivel nem pont 90 perc volt (pár perccel előbb fejeztük be), fizessek kevesebbet, de nem éltem vele, mert annyira meg voltam elégedve mindennel.
  • Összkép:

    Mara elképesztően vonzó, kifejezetten intelligens nő. Látszik, hogy élvezi, amit csinál. Sokszor azért nem akartam kérdezni tőle, mert úgy éreztem, hogy teljesen át akarja magát adni, annak, amit csinál. Sikerült neki - nagyon is. Azoknak ajánlom, akiknek tényleg egy jól átdolgozott, testi és lelki megújulás kell. De arra mindenképp kell a másfél órás program.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-07-23 17:00:25
Happy Massage