• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága uhmeister:P

    Köszönöm ezt a beszámolót is.
    Szeretettel várlak mindig:)

    Csókollak:P

  • Egyeztetés:

    több nappal korábban, személyesen face to face tisztáztuk a várható időpontot, a fontos részleteket, és elvárásainkat a tali tartalmát, hangulatát illetően. minden úgy is történt, de ne fussak előre...
  • Megközelítés:

    pár száz méterre a háztól vasút, távolsági busz, a helyi a ház előtt tesz le, közvetlen mellette 2 utcában parkolók segítik a megközelítést. a bányászváros hangulatát árasztó panelt színes ruhába öltöztették. a korábban /nekem nem/ hiányzó házszámot a felújított üvegportálra maratták.
  • Helyszín:

    a kéjkuckónak a Királynő által megálmodott, sőt több esetben saját kezűleg alkotott részletei /tükör mindenhol, táncrúd, cipőhegyek, a franciaágy/ ismerősént üdvözöltek. került újonan 2 hófehér, párnázott szék, és egy füstüveg fali asztal is, tovább javítva a hely eleganciáját.
    A modern falióra is elnémult, ketyegése sem zavarja többé az álmát…
  • Lány külseje:

    selymes, visszafogottan szolibarna bőr, vidám kék szemek a friss szempillaerdőben, szálkásított, sportos alkat. csecsemő-ingereket kiváltó, nagyszemű, és -tapasztalatból tudom, hogy édes- málnaszemek díszítik a cickókat.
  • Action:

    fekete kompléban fogadott, ami gyorsan lekerült róla. különösen a tangától tud magas lábemeléssel röptetve szabadulni. az ágyra térdeltem, ő cicahátat görbítve hajolt be előttem. azonnal naturális nyelvleckébe fogott. ezt az élvezetet azzal növelte számomra, hogy felkínálta mindkét csodabejáratát kezelésre. éltem is vele: szorosan fogta a mindkét nyílást 1xrre művelő ujjaimat, majd mielőtt a csúcsra vitt volna a nyelvével, hanyatt pózt kértem. izmos lábait széttárva feje mögé emelte, ami önmagában is a "nem semmi" kategória. ám ami közöttük feltárult, arra csábított, hogy én simózzak ábrákat a barlangok falára. nyelvem és ujjaim egymást taszigálva tették a dolgukat. a feszesre húzott vitorlák közé gyorsan befúrhattam a már merevre horgadt havert. többször cseréltem bejáratot. csodás dugattyúzással, záróizom szorítással-ernyesztéssel juttatott popóban a vágyva vágyott orgazmushoz.
    igyekeztem ezután serény nyelvkészséget mutatni a kehelyben és környékén. közben iránymutatást kaptam, hogy milyen irányban műveljem a gyógymasszázst a popó belső falán. szót fogadtam, naná, hiszen a hálamozgások igazolták a házi feladat jólteljesítését.
    Ezalatt jól kivert a víz, és sort keríthette a 2ik zuhanyra.
    .
  • Elszámolás:

    az ajándék mértéke korrekt, mint mindíg. soha nem kérte előre. Többször fordult elő, hogy az élmények hatása alatt voltam, hogy az ajtóból fordultam vissza, de nem azért, mintha ő szólt volna...
  • Összkép:

    ami a szexet illeti, az "action"ban igyekeztem érzékeltetni a találkozás ilyen oldalát.
    Ma különösen fontos volt számomra az ezt követő kötetlen beszélgetés hangulata. laza, szolíd pohárcsengéses, matyó hímzéses jeges-édes pezsgőzés, finom kapucsínó kortyolása.
    elgondolkodó arckifejezését megtörő nevetése tette fel -stílusosan- a koronát a Királynővel való együttlétre.
    A „csak a szépre emlékezem”ben -joggal, és ki tudja hányadszor megdicsértem- a tárcsás sütéshez alkotott mártását, és együttlétünkre fog emlékeztetni a kapott lekvár íze is.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-07-22 02:19:41
Happy Massage