• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves Dru.! :
    Köszönöm szépen, kedves kis beszámolód . :)
    Nagyon kedves talpig úri embert ismerhettem meg személyedbe !! :)
    Nagyon örülök hogy jól érezted magad, csak az a baj hogy, nem együtt fogyasztottuk el a finomságot amit én este beee be kaptam.. ! :D
    Várlak máskor is szeretettel.. :)
    Csókom küldöm.
    Szivecske.. :P :)

  • Egyeztetés:

    Hirtelen rám szakadt egy fél délelöttnyi idő.
    Ennek megfelelően nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Egyszerű kocsival és BKV-val is. Parkoló a ház előtt, de szabad hely már kevesebb, de nem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Panel ház sokadik emelete, ahova gyalog nem szívesen másznék fel. A lakás teljesen rendben van. Tiszta rendezett és panelhez képest tágas is. Fürdő kimondottan tetszett.
  • Lány külseje:

    Kérésemnek megfelelően, hófehér francia bugyiban fogadott, melyek a képeinél is megfogtak. Ehhez egy fehér „vállnélküli” toppot vett fel, melyből gyerekjáték az ikreket kiszabadítani. Csini arc, finom illat.
  • Action:

    Érkezésemkor azonnal puszi váktás volt és megkérdezte, hogy „akkor most is jól áll a bugyi?”

    Hát mondom még a képekhez képest is jobban. Ekkor már nem nagyon tudtam levenni a tekintetem a popsiról és szinte a továbbiakban végig fogtam, sőt gyömöszöltem. Szerettem volna gyorsan túlesni a fürdésen, de a puszikból két mondat váltás után csókok lettek és érthető okokból ellágyultak a térdeim.

    Annyira hevesen csókolt, hogy teljesen elvesztettem a kontrollt és úgy ahogy volt, az ágyra döntöttem és se szó, se beszéd félre rántottam a bugyit és belekóstoltam puncijába. Hosszan ízleltem kis és nagy ajkait és Ő elkezdett bepörögni. Minél inkább fokozódott a hangulata és szinte ugrált a számon, annál inkább nyalakodtam, mint az a bizonyos mackó a mézesbödönt. Sajnos nem sikerült célt érnem, de ez vagy ügyetlenségemnek vagy annak tudható be, hogy Szívecskének fontos, hogy ismerje partnerét. Ahogy észre vettem, nehezebben engedi el és adja át magát egy ismeretlennek.

    Miután a kis levezetés megtörtént, elrohantam fürdeni, ahol a kádban gyönyörű rózsaszirmok voltak!

    Visszatértemkor az ágyon térdelt és én melléhuppantam. Kaptam pár észveszejtő csókot és elindult a kivégzésem.

    Teste minden porcikájával siklott rajtam, majd hátra fordult egy kis krémért, amit a popsijára kent és a hasára, puncijára. Nekem háttal, majdnem beleült a gyengébbik felembe, de nem! Mellé helyezte a punciját és ott is bekrémezte magát. Miközben én a popsiján kentem el a krémet, Ő azonnal masszírozni kezdett. Lényegében a puncijával. A bőröm minden pórusán éreztem, hogy lángol a kelyhe. Ahogy ott ült lényegében rajtam, bekrémezett puncival, azt vettem észre, hogy egy valamilyen „istenkirálycsászárság” jó érzés önti el testemet és elkezdtem élvezni a pillanatot. Lényegében úgy vitt el a csúcsra, hogy behatolás nem történt, hiszen VV sem volt még felhelyezve, de akkora ősi és állati robbanás volt, így visszagondolva, mintha egy kutya nyüszítése keveredett volna egy fuldoklásából felszínre törő, medve ordításával :D (Nem tudom jobban megfogalmazni... bocsesz.)

    Teljes kielégülés után kis tisztogatás és utána Szívecske gyorsan rájött a gyengémre. :) Nem mondom el mi az:PP

    Pihegünk és pár lélegzetvétel után látom ám, hogy elindult rajtam és kezdi előröl. Pontosabban abba se hagyta és ekkor már szájára vett és úgy szívta kifáradt tagomat, hogy a homlokom is behorpadt.

    Persze én öreg vagyok már a szünet nélküli második fordulóhoz, így beláttuk mindketten, hogy kell egy kis szünet.

    Mindketten wc-re mentünk, de a bejárati ajtónál összefutottunk és vad smárolás vette kezdetét. Majd kezemnél fogva behúzott a szobába és letérdelt elém.

    Ebben a pillanatban szerintem arra sem tudtam volna válaszolni, hogy milyen nap van, annyira szuper látvány és élmény volt.

    Jó ideig így kényeztetett, de én éreztem, hogy minden erőmet elvette arra a délelőttre és ez most nem fog menni. Így az ágyon kötöttünk ki és kaptam egy baromi jó masszázs, melyet teljes testtel végzet. Olyannyira teljes testtel, hogy amikor a seggemtől haladt a cickóival felfelé a derekamon, akkor az állával! erősen belemélyedt a gerincem melletti izomkötegbe és kilazította azt.

    Teljes masszázs után kis beszélgetés és lassan fürdőbe vettem az irányt.

    Szomorúan konstatáltam, hogy lejárt az időnk és érzékeny búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    Előre az asztalra letettem az átlagnak számító ajándékot, mely mindvégig ott is maradt. Megérte!!!
  • Összkép:

    Szívecske egy nagyon érzékeny és a látszat ellenére talán zárkózott személyiség, akinek kell, hogy ismerje is a partnerét. Egy törékeny Nőt ismerhettem meg benne, aki tökéletesen ismeri a saját testét és a férfiakat minden létező módon ki tudja elégíteni. Biztos, hogy visszamegyek, mert ezt igenis, folytatnunk kell! :)
    KÖSZÖNÖM!!!
Happy Massage