• Jessyca

  • Beküldte:
  • Jessyca reagálása

    Kedves andrewkj!

    Tisztán emlékszem rád.... óra:52-kor csörögtél ,hogy itt vagy...Maya barátnőm vette fel a telefont mert a vendégem még fürdött.Mondta neked,hogy várnod kéne a megbeszélt időpontig.Sajnos a vendégem lassan öltözött,és miután távozott ,természetesen utána én is elmentem fürdeni...óra:05-kor vettem a kezembe a telefont,hogy hívjalak,de egy LÉPTEM.KÖSZI sms fogadott.Nagyon sajnálom az 5 perc csúszást,de nem értem miért vagy felháborodva a várakozáson ha előbb érsz ide???

    Az 5 percért elnézést kérek a többiért nem...
    Szép napot csók Jessy

  • Egyeztetés:

    Előző nap egyezettünk, megbeszéltük az egyeztetés napján még visszaigazolom. ez meg is történt, kaptam a helyszint
  • Megközelítés:

    könnyen megközelíthető hely a IXkerületben, jó parkolással. Társasházi lakás, több üzlettel a ház aljában. Aránylag forgalmas a ház, amíg ott dekkoltam jó sok mindenki jött ment.
  • Leírás:

    Előző nap egyeztettünk, majd kapott visszaigazolást a randi napján is, amire megadta a címet. Az időpont elött 2 egész perccel már ott voltam és hívtam a nagyságos asszonyt, hogy megérkeztem. Azt mondta kell még neki egy két perc, hívni fog. gondoltam ok, belefér. 10 perc ácsingózás után már úgy éreztem nem fogom magam jól érezni, így jeleztem, hogy tipliztem. Azt gondolom ez a legnagyobb parasztság egy pénztárcával szemben. Fel vagyok háborodva rajta és részemről nagy ívben elkerülendő az ilyen szolgáltató.
Happy Massage