• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Péntek délelőtt 10 óra körül telefonon kértem időpontot. Szerencsém volt, Timinek aznapra rögtön az első órája még szabad volt, így kettőkor már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Könnyen beazonosítható cím, elég nehéz lenne eltéveszteni. A 3. metró megállója mellett, a Lehel piactól kicsi séta. Annyit érdemes tudni, hogy az utca+ házszám mellé még egy betűjel is tartozik. Autóval is és BKV-val is nagyon egyszerű a megközelítés. A kapu előtt kaptam kapukódot, meg emeletszámot.
  • Helyszín:

    A ház elhelyezkedése, megközelítése és a bejutás is teljesen megfelelő. Lift van, de én gyalog mentem fel, nem kellett túl sokat lépcsőznöm. A fürdő nem kicsi, nem nagy, pont megfelelő. Tucatnyi tusfürdő a zuhanyzóban, és bekészítve szájvíz is van. Az akciószoba tiszta, szép, nagyon tágas, volt valami kellemes füstölőillat, az ágy nagy, kényelmes, és a mellette lévő tükör kifejezetten célszerű.
  • Lány külseje:

    Természetesen Timi van a képeken. De élőben sokkal jobb. Valami mini+póló együttesben fogadott, de mire lepancsoltam, már Éva-kosztümre váltott. Amit a képek nem hoznak át, az a bársonyos finom bőre, a feszes, de mégis nőiesen lágy gyönyörű ikrek, és a bőre illata. Említett valami felesleges kilókat, de én ilyesmit sehol nem találtam, viszont pár évet nyugodtan letagadhatna a megadottból.
  • Action:

    A rövid bemutatkozás után a rózsaszálakat letettem, Timi adott 1 friss, ropogós törcsit, és igénybe vettem a tusolót. A nagy meleg miatt már a hűvös zuhany is adott némi kielégülés érzést. Mire visszamentem a szobába, már nem kellett egyikünknek sem vetkőzni. Közelebbről ismerkedtem az ikrekkel, és a többi szépséggel, majd egy egy pompás franciás felvezetés következett. Először állva élveztem a nyitótáncot, aztán lusta-férfi figurára váltottam. Hogy hogyan érez rá elsőre ennyire, hogy mit szeretek, arra nem jöttem rá, lehet hogy tapasztalat, vagy női érzék, vagy mittudomén. A lényeg, hogy sehol nem kellett igazítani a dolgok menetén, minden úgy volt jó, ahogy történt. A franciás felvezetés után a kedvencemet, a szokásos paci-misszi-doggi triót próbáltuk ki. Közben a tükörben lehetett követni az eseményeket. Mindenhol éreztem a pozitív figyelmet, alkalmazkodást, és türelmet. Megvárta még csillaghullás után újra földközelbe kerülök, lehámozta az óvszert és letörölgetett. Mivel az idő nagyon elszaladt, gyors tus után öltözés közben még pár szót beszélgettünk, aztán tipli.
  • Elszámolás:

    Én előre szoktam letenni, korrekt, átlagos rózsacsokor. De nagyon megéri minden szál.
  • Összkép:

    Timi külsőre topkategóriás összeállítás, egyébként pedig kifejezetten kellemes partner, figyel rá, hogy mit szeretne a vendég. Remélem, ha Ő is és én is túl leszünk a nyári szabadságoláson, újra találkozhatunk.
Happy Massage