• Mystique

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt előző nap. Sikerült vele beszélnem és mindenről korrektul tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Jól ismert hely az Amfiteátrum közelében Óbudán. BKV-val is könnyen elérhető, de a parkolás hétköznap maga a pokoljárás. Hacsak nincs óriási szerencséje a látogatónak, hosszú percekig kőrözhet,míg le tudja parkolni az autót. A GPS ismeri a házszámot is, nyugodtan lehet rá hagyatkozni.
  • Helyszín:

    Két lakás lehet egybe nyitva, mert elképesztően zegzugosnak tűnik. Van egy nagyobb nappali, én legalább 4 masszázs szobát láttam az ott tartózkodásom során. Fürdő ok. Kád van ugyan, de van hozzá függöny, így nem kell minden vendég után felmosni. A szobában tükrök és masszázspad van, amelyikben én voltam, ott még tatami is volt.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest talán pár kilóval több lehet (vagy az ebben a kerületben szokásos photoshop lett aktiválva), de rögtön felismerhető és az összes olyan jó tulajdonságával rendelkezik élőben is,mint amiket a képen élehet látni. Itt elsősorban a mosolyára és aszép nagy cicikre gondoltam. Hosszú sötét haja fényesen lebben és huncut nézését sem lehet máséval összetéveszteni. Van egy kis pocija is, ha valaki túlérzékeny erre. Amúgy nem zavaró, inkább természetesnek hat.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor zuhanyzás után visszatértem, már csak egy tangában várt, láttatni engeve azokat a csodálatos melleket. Nekem nagyon bejöttek, mielőtt még a masszázspadra feküdtem volna gyorsan le is teszteltem mindkettő fogását, tapintását. Pont olyanok voltak, amint amillyen elképzeltem őket, így nyugodtan adhattam át magam a masszírozás örömeinek, mert tudtam, hogy hamarosan újra kényeztethetem őket. A masszázst a deréktól kezdi felfelé a felső tesre kitejedően, közben elég sokat beszélgettünk minden féléről. Amikor lazítani szerettem volna nem erőltette a prbeszédet. Nagyon profi, közepesen erős, de jó mozdulatokkal operál. Megfontolt koreográfia mentén halad felfelé, egészen a nyakamig. Ekkor már nem akarom nézni , mit hogyan csinál, csak berakom a fejem a nyílásba és hagyom, hogy jó erőssen dolgozza meg a nyakam és a fejem találkozását. Mikor itt végzett, az addig a lábamon lévő takarót a felső testemre teszi és következnek a lábak. Az achilles íntól halad felfelé, a vádlikat kifejezetten keményen dolgozza meg, vannak pillanatok, amikor szinte fáj, de ugyanakkor nagyon jó érzés.Amikor felfele menet elérkezik a fenekemhez, akkor megjelennek az erotikus jelek. Egy egy befogással, zacsi simivel, nem beszélve a hát cici masszírozásakor elejtett pusziról. NAGYON JÓ!!
    Amikor már igencssak mocorog a csípőm és nem nagyon tudok hason maradni , egész egyszerűen megfordulok. Nem bánta :-)
  • Levezetés:

    Szemből is elkezdett a testével simogatni, nem igazán csúszkás masszázs volt, de valami olyasmi. A mellek érintése frenetikusra sikeredett, aztán kezelésbe vette a velem egykorút. Apró puszikkal, mellel kényeztette, majd a szájával is. Nagyon jól csinálta, minden pillanatát élveztem.. A szemével huncutul néz szinte végig, mosolyog és kacag. Ha nem tudnám, hogy hol vagyok azt mondanám , hogy élvezi :-) Néha kézzel besegített egy kicsit, és mielőtt felroban tamvolna, kicsit lassított, hogy még tovább tudjam élvezni a gyönyört
    Ami végül, szerencsére bekövetkezett, de az addig tartó út, a masszázzsal együtt felejthetetlen volt.
  • Elszámolás:

    Ezen a helyen ez a *** átlagos, de *** érték arányt nézve több,mint baráti. Utólag rendezve.
  • Összkép:

    Nagyon elégedetten és teljesen felfrissülve távoztam Bogitól, akinek ezúton is köszönöm, hogy ilyen élményben részesített és lettem gazdagab általa.
Happy Massage