• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam egy nappal előtte, rögtön felvette. Kértem bővebb tájékoztatást, amit tömören meg is kaptam. Mondtam a kiszemelt időpontot, ami szerencsére szabad volt, úgyhogy megállapodtunk. Kérte, hogy a randink napján erősítsem meg a találkozót, és akkor ad pontos címet.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, ott a metró a közelben, kocsival viszont problémásabb lehet a parkolás miatt. Aki navigációra hagyatkozik vigyázzon, mert a kütyük képesek teljesen rossz irányba elvezetni a szegény felhasználót! A hirdetésnél levő térképen a hely nagyjából jól van jelezve, úgyhogy érdemes azt alapul venni. Amúgy nem nehéz megtalálni, a házszámok kint vannak, és Timi is készségesen segít, ha valaki eltévedne.
    Amikor megérkeztem hívtam, és már kaptam is a kapucsengőt és emeletet. Régi bérház, de van lift, a lépcsőház tiszta.
  • Helyszín:

    Az egész lakás tiszta, Timi erre nagyon ügyel. A baszoba tágas, félhomály és váltakozó színű hangulatvilágítás van. A ruhát és többi holmit egy fotelbe lehet lerakni. A fürdő tiszta, nagy a tusfürdő-választék, mosdónál szájvíz kis pohárkákkal.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen felismerhető, Timi élőben is ugyanolyan jól néz ki, mint a képeken. Otthoni ruhában nyitott ajtót (ahogy ezt írja is). Szerintem a popsija élőben sokkal jobb :)
  • Action:

    A szobába invitálás után megmondta, hogy hova tehetem a ruháimat és beszélgettünk egy keveset. Vetkőzés közben megkaptam a törülközőt is, majd irány a fürdő. Innen visszatérve már pucéran fogadott. Ő is elugrott egy percre a fürdőbe, majd az ágyon ülve beszélgettünk/hangolódtunk tovább. Folyamatosan simiztük egymás testét, és amikor már nem bírtam magammal a hátára fektettem úgy kezdtem el kényeztetni. Csókolgattam a szép melleit, hasikáját és elidőztem finom kelyhecskéjénél. Mondta, hogy nehezen tud elélvezni, de azért amit csináltam jól esett neki. A levegő hamar felforrósodott, így visszakapcsolta a klímát, majd ő következett. Kérdezte, hogy natúran szeretném-e a franciát, amire helyeseltem. Nagyon élveztem amit csinált, lassan, gyengéden ahogy szeretem. Mielőtt kivégzett volna kértem a védőfelszerelést, és az ő kedvencével a lovaglással kezdtünk. Nagyon jól mozgott, közben fölém hajolt. Kértem, hogy forduljon meg, hogy lovacskázás közben láthassam, foghassam a csodás fenekét. Leírhatatlan látvány plusz az oldalsó tükrökről nem is beszélve, így lett hát végem. Segített letisztogatni, majd beszélgettünk tovább. Ő kezdeményezte a következő menetet. Sikerült újból életet lehelnie belém szuper franciájával. Ismét gumi, most én kértem a lovaglót, mert nagyon jó volt. Eszméletlen érzés volt amikor forgatta a csípőjét. Vágtáztunk, lassúztunk, aztán doggyba fordultunk és így folytattuk. Mivel munka után voltam lehet nem maradt elég energiám, így másodjára már nem sikerült elmennem. Az idő is szaladt, szóval VV le, egy kicsit még beszélgettünk öltözködés közben.
  • Elszámolás:

    ***a telefonban mondott, pesti átlag, viszont amit kap érte az ember fia az átlagon felüli. Mivel először voltam nála előre rendeztem, egyébként szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Timi az a tipikus fiatal szomszédlány, akire minden lakó feni a fogát. Stílusa, hozzáállása, életfelfogása nagyon tetszett. ***/érték arányban kimagasló. Én egy óra töltöttem vele, aminek minden perce felejthetetlen élmény volt. Csak ajánlani tudom! Biztos vissza fogok menni Timihez!
Happy Massage