• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Szia drága KnoT!
    Köszönöm a beszámolodat.
    Én is jól éreztem magam,ja és a csokit is köszönöm.
    Várlak máskor is!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon, második csörgetésre vette föl, amivel részemről semmi gond nincs. Másnapra beszéltünk meg időpontot, amikor ismét gond nélkül ment a kapcsolat-újrafelvétel.
  • Megközelítés:

    Könnyű cím, én tömegközlekedéssel érkeztem a körútról, ahonnan néhány percnyi séta a helyszín.
  • Helyszín:

    A fürdőszoba és a tetthely is aprócska, de a célnak megfelelő. A fürdőszobában tusfürdő-választék, törülköző és szájvíz van. A vízmelegítéssel nincs probléma. Az ágy mellett torony-ventillátor segíti a levegő frissülését.
  • Lány külseje:

    Patrícia könnyed, színes fürdőruhában várt. Jó alakja van, szerintem kifejezetten rendben van. A didkók arányosan nagyok, kerekdedek és feszesek, a popsi nem különben.
  • Action:

    Rövid zuhany után mindketten az ágyon térdelve helyezkedtünk el, és előjátékba kezdtünk. Majd magától kezébe vette a becses tagomat, és NF-el kényeztetett. Mivel az enyémet nem sokat kell kérlelni, hamarosan megkérdezte gumit húzhat-e. Én viszont visszakérdeztem hogy kényeztethetem-e viszont, ami egyáltalán nem volt ellenére. Csiklóizgatásra és ujjazásra nagyon jól reagál, az időszakos rezdüléseiből úgy értelmeztem hogy tetszett neki amit csinálok. :) Ezután pedig maratoni szexcsata kezdődött. 2 menetben gyakorlatilag az összes létező pózt megjártuk, jól kezeli mindegyiket, különösen tetszett hogy fölülről irányító is tud lenni, mélyen ráteszi, és lendületesen mozog, ugyanakkor ha én vettem át az irányítást, gyorsan összehangolódott az alulról jövő ritmussal. Mind a punci, mind a popsi izgatóan szűk, és jól fogadta a nem éppen kiscerka méretű szerszámot. Hosszan elnyújtott intenzív orgazmussal mentem el az első etapban, a második sajnos nem jött össze, de ez egyáltalán nem rajta múlt!
  • Elszámolás:

    A popsi tényleg benne van az alapban, nincs méretfüggő kitétel, ami nekem ugyebár fontos. :) A megbeszélteknek megfelelően történt az elszámolás teljes egészében, rejtett költségek nincsenek.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam. Ismerem a testem, ezért a második orgazmus elmaradása miatt nincs bennem csalódottság, ez benne van a pakliban. Egy intenzív forró nyári szexben volt részem, amit nem igazán tudott lehűteni a kis ventillátor! :D A végén mindkettőnkről patakokban folyt a víz, amit egy újabb hűs zuhany és a Patrícia által kínált hideg ásványvíz tett rendbe. Külön értékelem hogy kitartott velem ezen körülmények között is, és hogy TP egyáltalán nem volt. Elégedett vagyok, és szívesen meglátogatom máskor is. :)
Happy Massage