• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag hamar sikerült elérnem. Az adott napon, délután hívtam. A telefont Ő vette fel. Mivel eddig még nem beszéltünk, megkértem, hogy ismertesse a részleteket, amit készséggel meg is tett. Talán szerencsém volt, de kicsit több, mint egy óra múlva már tudtunk is találkozni.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület egy frekventált részén található a hölgy. Mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen megközelíthető. Ha valaki ügyes, talán még ingyenes parkolási lehetőséget is találhat a környező utcák valamelyikében.
  • Helyszín:

    Egy új építésűnek mondható ház első emeletén rendel a hölgy. Természetesen Ő nyit ajtót. Őszintén szólva nem nagyon néztem szét, csak egy, a megfelelő célra kialakított helységet csodálhattam meg. Nincs túlbonyolítva a berendezés, de a célnak tökéletesen megfelel. A szobában halk zene és félhomály segíti az egymásra hangolódást. Belépve hellyel és frissítővel kínált, majd megkérdezte, hogy ismerem-e a lehetőségeket, vagy beszéljük át még egyszer. Ebben a nyári melegben fontos lehet, hogy a lakás klimatizált, így a hőséget nehezen viselők is nyugodtan meglátogathatják a hölgyet.
    Sajnos a fürdőszobáról és a tisztálkodó eszközökről nem tudok írni, mert nem vettem igénybe azokat, mivel nagyon közel lakom, és otthon már túlestem ezen a procedúrán.
  • Lány külseje:

    Dög! Egy igazi DÖG! Természetesen a legjobb értelemben. Az a típusú lány, aki után megfordulunk az utcán. Vékonynak mondható teremtés, óriási szilikon csodákkal melltájékon. Ha valaki szereti a pornós feelinget, biztosan nem fog csalódni. Egyedül az arca, ami nekem annyira nem jött be, de mint annyi minden az életben, ennek a megítélése is szubjektív. Én nem szeretem a szilikon szájat, de mint említettem ez az én becsípődésem.
  • Action:

    A korábban már említett okokból kifolyólag nem kellet zuhanyoznom, így miután levetkőztem, gyakorlatilag, azonnal nekem esett. Nem sokat ***. Letámad, majd elkezdi a sokak által már megénekelt pornós franciát. Nekem nagyon tetszett, ahogy csinálta. A szájában "álltam fel" és köszönhetően a remek technikának, valamint az általa kiadott hangoknak, hamarosan kértem a gumit, mert nem szerettem volna ha az első menet a szájában végződik.
    Misszionárius pózban kezdtük, és így is fejeztük be kb öt perc múlva. Ha szabad ilyet írnom, lehet ***rendesen. Nem kell szégyellnie magát az embernek. Közben mondja, hogy mit csinálj vele, és azt hogyan tedd. Mindezt persze nem túl konszolidált módon teszi.
    Két menet között beszélgetést kezdeményez. Kérdez, véleményez. Szabadszájú, őszinte. Még olyan témákban is, amik esetleg kellemetlenül érinthetnék.
    Mikor úgy éreztem, mehet a második menet, szóltam. Azonnal akcióba lendült, és ismét megcsodálhattam francia tudását. Megkérdeztem, nem baj-e, ha így lesz végem, mire pozitív válasz érkezett. Nem finnyás, nem húzza el a fejét. Nem hagyta abba azonnal, megvárta míg lenyugodtam kicsit, majd a fürdőbe távozott.
    Miután visszajött, még beszélgettünk kicsit, aztán érzékeny búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, pesti átlag. Annak ellenére, hogy ez volt az első randink, nem ** előre.
  • Összkép:

    Minden tekintetben rendben van. Azt kapja az ember, amiért odamegy. Jó szexpartner, és jó beszélgető partner. Sok "kolléganője" tanulhatna tőle.
Happy Massage