• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Köszönöm a beszámolót, jó volt olvasni!
    Ki merem mondani, hogy emlékezetes órácskát hagytunk magunk mögött, melynek; természetesen a Te közreműködéseddel; hatalmas nyoma maradt-, én csak kicsit segítettem be a kényeztetésemmel :)
    Nem tudom visszapörgetni az időt, neki megyek a falaknak,...a lelkemben érzem a nyomát, ahogy megérintettél, mint testileg, mint pedig lelkileg. Elhalmoztál sok finomsággal. Ma is csemegéztem belőle, és még fogok is egy pár napig. KÖSZÖNÖM! ;))) Jóból is megárt a sok :)
    Mindent, amit le lehetne írni, nekem te mind elmondtad.
    Vagy mégsem? :D
    Lesz időd rá még szerintem.
    Az biztos, hogy téged nem lehet megunni -, sohasem.
    Visszavárlak!!! ;))))

  • Egyeztetés:

    Pár telefon után,hamar közös nevezőre jutottunk.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem,de tényleg nagyon jó helyen van és könnyű oda találni.Avillamostól 5 perc.
  • Helyszín:

    Panel lakás,de nekem megfelelt.Afürdő nem nagy de nagyon jól felszerelt,szájviz stb.Aszobában nagy franciaágy,a fal mellett masszázságy és az ajtó mellett kis asztal két fotellel.Az asztalon üditők és ásványviz.
  • Lány külseje:

    Erre nem lehet szavakat találni,sokkal jobb a képeken.Formás popsi ,szép mellek és gyönyörű arc és az egész öszhangban van egymással.
  • Action:

    Érkezésem után,a szobában leültünk és beszélgettünk egy picit és utánna elmentem tusolni,hiszen ő már ugy várt engem.A szobában már egy tangában várt és én lehidalam a látványtól.Leültem az áy szélére és elkezdtem a cicijét puszilgatni,le heveredtünk az ágyra és csókolgattam azt a finom bőrét.Lejjebb csusztam és elkezdtem a pinciját nyalni,nagyon finom volt.Gumit huzott rám és hagyományos pózban szeretkeztünk,és nemsokára végem lett.Tisztálkodás után megint egy jó kis beszélgetés üditőzés következett.Ujra az ágyra kerültünk és most ő kényeztetett,szopogatott,a cicik közé vett és kemény lettem.Gumi huzás és belémült és finoman meglovagolt,erre vágytam.Utánna még pár pózban szeretkeztünk de nem sikerült elélveznem,igy javasolta a cicere élvezés de ez sem jött össze a mi az én hibám volt.Lejárt az idő igy fájó szivvel de elbucsuztunk.
  • Elszámolás:

    Előre adtam ,de nagyon korrekt volt.Amit mondott és megbeszéltünk az ugy történt.
  • Összkép:

    Elvarázsolt a modorával,a stilusával.Eltudnám képzelni őt egy nagyon jó barátnak,mindig is ilyen tipusu emberek társaságát kerestem.Egy jó házi kenyér,finom sajt és sonka és egy üveg bor mellé Angi azt hiszem tökéletes társaság lenne.
Happy Massage