• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Nérókám:)

    Nagyon nagyon szépen köszönöm a beszit:)
    Meg azt a csodálatos együttlétet is, amit már annyira vártál.
    Igazán kedvembe jártál mindenben Te is:P
    Örülök hogy sikerült mindent tisztázni.:)
    Csókollak:P

  • Egyeztetés:

    Előzetes megbeszélés, telefonon is, és a csevegőn is. 10 pont
  • Megközelítés:

    Gépkocsival, parkolót a közelben találtam ,2 percre a találkozó helyszínétől,a parkolótól 200 méterre.
  • Helyszín:

    Nem volt ismeretlen számomra, mert nem az első alkalommal voltam ott, tisztaság rendkívülien jó, a az előszoba vendég fogadó, a fürdő ragyogóan tiszta, a szobában volt változás amióta voltam, ízléses mini bárral bővült, az egész berendezés, a franciaágy ,a fények, a tükrök ,nagyon ízléses.
  • Lány külseje:

    A hét első napján, reggel, egy csodálatos szőke, gyönyörű kék szemű, csodás alakkal, vadító kis ruhácskában, ajtót nyitó bombázóval találkozni, szinte egy álom, szerencsére igaz volt, nem álom, kortalan,gyönyörű.
  • Action:

    Örömmel és csókokkal fogadott ,ahogy beléptem az előszobába, behívott és leültünk a minibár szép fehér székeire, meg kínált egy kis üdítővel, kis apró süteménnyel. Beszélgettünk egy kicsit, volt mit, mert volt közöttünk egy félre értések miatti feszültség, de meg beszéltük, és újra béke van, nagyon nagy örömömre!
    Ezután meg látogattam a fürdőszobát, autózás után nem árt ,meg egyébként is.Mire vissza értem a szobába, Ő már valami finom,könnyű kis együttesben volt, a látvány nagyon felpörgetett, egymáshoz tapadva csókolóztunk, és közben elkezdett vetkőztetni, én könnyebben boldogultam, ezt hamar megoldottuk, és a francia ágyon folytattuk a csókokat, már nem csak a száj, hanem a teste minden porcikája , majd megmaradtam az aranyöbölben, egy idő után Ő vette át az irányítást, és finoman elérkezett a már ágaskodó szerszámhoz, csodálatos mély torkos akcióba kezdett , kértem, hogy 69 -cel folytassuk, már nagyon a csúcshoz közeledtem, kértem a "védelmet",és hátsó akcióval sajnos hamar végeztem. Igen,de a félmunka nem az én stílusom, ezért bebújtam a csodálatos combja közé, és egy idő után éreztem ,hogy sikerült Neki is örömöt szerezni. Főzött egy nagyon finom kávét,és miután megittuk,össze bújtunk még egy kicsit, nagyon csodálatos volt, én boldogan mentem a fürdőbe. Nagyon köszönöm Neki.
  • Elszámolás:

    Korrekt , az együttlét után, a fürdő végeztével, a megbeszélt és szokásos ajándék került átadásra
  • Összkép:

    Igazán gyönyörű, kedves , finom, érzéki, elragadóan odaadó, csak rám figyelt, arra törekedett, hogy nekem jó legyen, ami maximális örömöt és boldogságot ,IGEN!,adott nekem, csodás NŐ!! Férfiak figyelem!!!!
Happy Massage