• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Sylvi reagálása

    Szia Drága!

    Köszönöm ezeket a csodálatos szavakat,és ezt a fantasztikus élményt!
    Leírhatatlan amit átéltem veled!
    Én is kezdeném így minden napom,de talán ez is a szép benne,hogy nem minden nap történik ez meg.Örülök,hogy újra láttalak és remélem még fogunk találkozn!!!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, nagyon rugalmas volt, azonnal tudott időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen megtalálható cím. Parkolás fizetős, de nem vészes áron. Volt árnyékos hely ami áldás egy fekete autó tulajnak.
  • Helyszín:

    Amit láttam belőle egy közlekedő, egy fürdőszoba és a babaszoba ezek mind tiszták voltak, általános rend volt mindenhol, az épület is rendben van emeleti lakás de nem vészes feljutni nem kell sokat lépcsőzni.
  • Lány külseje:

    Voltam én már még az ősrobbanás előtti korban Patinál, így tudtam mi vog várni, nekem nagyon bejön, nem az a botsáska típusú lány de azokat nem is kedvelem. Nagyon szép illatos bőr, szőke haj összefogva, rajzolni sem lehet szebbet cickók, és tenyérbe elférő kristálytiszta popó :-) nyamm
  • Action:

    Megérkeztem, puszi, babaszobába be, cipő - ruha kombó 14 másodperc alatt le, majd kérdezte hozzon-e inni valamit? mentes vizet kértem és szaladtam is tusolni. Mire kijöttem egy bikini alsóba várt cickók szabadon. Kellett vagy 8 másodperc és rá is cuppantam a dákóm pedig máris betonfúró keménységű lett :-)
    Jött egy kis puni izgatás, majd francia leckét kaptam. Ami nagyon bejött, hogy a kezek végig használaton kívül voltak, csak szájjal és fejjel csinálja, nagyon kellemes, aztán 69 majd gumit kértem és hanyatt döntöttem. Finom meleg nedves puncikát pakoltam szorosan átölelve, amíg csak erőm bírta, majd kutyusra váltottunk váááá fantasztikus volt. Popit kértem, mire azt mondta az legyen kutyus pózban :-) finoman nem sietve tettem bele popsijába isteni volt az a szorítás a farkamnak pffff...
    Löktem ide is pár keményebbet amit jó kis hangokkal jelzett, már majdnem elmentem mikor mondtam neki, vegyük ki finoman, erre megfogta és kivette, gumi le és konkrétan a szájába vertem minden életerőmet. Hatalmasat élveztem, szaladtam is tusolni mert nagyon megizzadtam. Öltözés közbe beszélgettünk kicsit, majd puszi és tippli.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt amit mond telefonban annyi, nem lehúzós, átlagos csokor ****.
    A végén a komódra tettem.
  • Összkép:

    Még mindig imádom ezt a lányt, mondtam is neki szép szavakat, dolgokat, amiket így is gondolok. Jó lenne ha minden napom így kezdődne, de nem lehet :-) Be kell osztani az ilyen élményeket és élni kell az életet. Hát én éltem ma, és fel is töltött energiával ez a lány! Köszönöm szépen amit kaptam tőled drága. xx
Happy Massage