• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Drága mos már cUlumbo! :))))

    Köszönöm kedves, ciciemhez írott szavaidat.
    Sose mondtam, hogy Béres Alexandra vagyok és a képeken se ez mutatkozik. Mindig is nőiesen teltnek vallottam magam, így szerintem nem érhetett meglepetés, hogy nem Ő masszírozott téged ;)
    Ennek ellenére örülök, hogy jól érezted magad velem, várlak vissza szeretettel az ikrekkel ;)
    Csók, Nina

  • Egyeztetés:

    Előző napon, on-line jelentkeztem be, estefelé visszaigazolta. Nekem ez így nagyon tetszett. Másnap a rendelési idő eleje körül azért felhívtam. Megerősítette, amit már egyszer megerősített, mehettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, július lévén nagyon könnyen találtam parkolót, ami fizetős. A hely a bartók Béla út elején van, így BKV (vagy BKK) lehetőség korlátlan.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű bérház, körgangos folyosóval. A földszinten elég nagy volt a mozgás, de ez engem már régóta nem érdekel különösebben. A lakás belülről felújítottnak tűnik. Kicsempézett zuhanyzó van, olyan wellness feeling-gel. Tusfürdő rengeteg, szájvíz pohárkákkal (+). Itt említem meg, hogy érkezéskor és távozáskor is tiszta törölközőt kaptam. Ez még annyira nem általános jelenség(+). A szoba a célnak megfelelően van berendezve. Egy nagyobb matracon történik a masszázs, oldalt tükörrel.
  • Lány külseje:

    A képeken Monalisa látható, vitathatatlan. Az arca a valóságban szebb, bájosabb. A hatalmas cicikkel már azuhanyból kijövet találkoztam, mert ott várt Monalisa. Alkatra is kb erre számítottam, igaz egy kicsit feszesebb kivitelben. A képein nem vehető ki rendesen az alkat, (ugyebár ebből a típusból is többféle létezik) olyanok a beállítások. A beszi végén azért írom majd, hogy a képekben van egy kis retus.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt mindent tisztáztunk (milyen típusú legyen, milyen erősséggel, krémmel vagy olajjal). Remek olajat használ a masszázshoz!
    Egy frissen leterített lepedőre hason lefeküdtem és belevágtunk. Olajjal kezdte a gyógyító részt, nagyon kellemesen csinálta. Talp, lábak,fenék,hát sorrendben és ha kopasz lennék tovább is ment volna,de ezt most kihagytuk. ezután következett a csúszka. Beolajozta magát elől, én a tükörben néztem, nagyon izgató volt. Nagyon élvezhető, amikor a teljes olajos testével végig masszíroz, közben a cicik mindenhová betévednek, ahová csak lehetséges. Már ebben a helyzetben is felhúzza az embert, de a továbbiak a következő szekcióba tartoznak.
  • Levezetés:

    Nem váratott magára sokat a "megfordulnál?" kérdés, amibe könnyedén belementem. Itt már segíthettem beolajozni Őt, nem sokat tétlenkedtem. Lehetett játszani a cicikkel, sőt lejjebb is tévedhetett a kezem, de senki ne gondoljon "hard" dologra. Egyszer megcsúszott a kezem, amire egy bájos, hosszabb pillantással válaszolt. Még tetszett is ez a kifejezés mód.
    Szemből elkezdett rajtam csúszkálni, ebből a pozícióból az igazi a látvány, ami a ciciket illeti. Éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Azért még egy kis francia is belefért, de nagyon a végemet jártam. Próbáltam elhúzni újra a cicik között, ám itt ért a vég pár mozdulat után.
  • Elszámolás:

    Az ajándékkal kapcsolatban érkezéskor egyeztettünk. Azt gondolom benne van a pesti átlag sávjában.
    Konkrétan a masszázs végén tettem le, nem került szóba menet közben.
  • Összkép:

    Monalisa egy rendkívül kedves lány. Mindent meg lehet vele beszélni, persze az általa szabott határokon belül. Összességében jól éreztem magam, nagyon gyorsan elrepült az egy óra, talán még egy kicsit több is. Olyan érzésem volt, mintha egy szállodában lennék, de a masszőr hölgy kicsit "többet" nyújt.
Happy Massage