• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    De édes vagy! Nagyon tetszett a beszid, szinte repesek az örömtől, hogy ilyen jól érezted magad. Vagy egymást? :) Ha rajtam múlik biztosan találkozunk még!
    Csókollak addig is!

  • Egyeztetés:

    Alicenál most voltam másodjára, az oldalon írtam neki és hamar válaszolt, így.gördülékenyen és gyorsan tudtunk egyeztetni. De bátran lehet hívni is...
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, parkolóhely van dögivel, este 6ig fizetős de kit érdekel. Bkk.szempontból Béke tér ill. Metró csomópont van közel.
  • Helyszín:

    Kívülről felújított kockaház, belülről elég avarage, lakás célnak megfelel. Tiszta minden, rend van. Fürdő pici de egy nagyobb ember és egy csöpp lány jól megférnek közel egymás mellett :) Kád van egyébként, sok-sok tusfürdőből lehet válogatni. A közlekedőt füstölő illat lengi be, a kis kuckó megfelelő méretű, ágy pont befér ami megfelelően kemény, azaz jó, pedig csak egy kihúzott kanapéágy, de tök jó. Ventillátor jól teszi a dolgát a melegben, légkondi nem is hiányzik, halk zene szól, égő futófény, gyertyák, enyhe sötétítés... szal a rendelő megfelelő. Elején és végén is friss törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Alice nagyon szép pici, vékony lány, képekből mimdenki tud dönteni, élőben még szebb. Arca szubjéktív nekem nagyon tetszik. Jó a humora és a memóriája is :) Nagyon jót lehet vele beszélgetni amellett okos, aranyos, és rendkívül kezdeményező.
    A formás kis tenérbeillő popsi és a kénywztetnivaló illatos punci nagyon franyesz, egyedül a nagy cicit kedvelők csalódnának, bqr a képek ebben is egyértelműek, viszont a bimbók olyan kemények.tudnak.lenni megfelelő kezeléw mellett mimt a dárdahegy, nekem ez is.bejött :)
  • Erotikus masszázs:

    Megint ömlesztve kell írjam az eseményeket, az SzP oldalon kezdtem a szocializációmat az oldalon hónapokig, egyszerűen képtelen vagyok M oldali beszijeimet így két részre szétválasztani :)) főleg ha a randi se szabályos keretek közt zajlott.
    úgyhogy bele is kezdek...

    Megérkeztem és hívtam, majd fel a lifttel a megfelelő szintre. Szokásosan ahogy náluk szokás kijött a folyosóra értem a lifthez, szép kis nyári."egyberuha" volt rajta, alatta fekete fehénemű szett.
    Nagyon kedves csókkal üdvözlés! Vagy csak szájrapuszi volt? :)
    Cipő a helyére, és mentünk is a szobába.
    Itt dumcsi közben már szabadítottam is magam a göncöktől zsebeim tartalma és az aji ki a polcra, zakó le, majd jött és segített levenni a nyakkendőm és az ingem, itt is simik és csókok, nagyon jó illata volt Alicenak...
    Kérdeztem - remélve igent mond,- jön-e velem zuhanyozni, természetesen tisztán várt de asszem tudja, hogy ezt kedvelem így jött és már ott is voltunk, folyt a víz, kérte válasszak tusit, majd elkezdett simogatni, fürdetni, közben csókolt én vissza, ááááá zseniális ahogy tud csókolózni... kezei junior irányába, majd megragadta a lényeget és már éreztem valami bizsergést, aztán megfordul popsit nekem dörzsöli, én nyakát csókolom előrenyúlok melleit simogatom. Elképesztően tudja mi kell nekem, ha ilyen zuhanypettingről van.szó... mondtam.is neki, hogy közös fürdés kategóriában már istennővé avattam. :)
    (Btw itt jegyezném meg ha lány vagy és olvasod a beszit, hogy ez A közös fürdés és nem az ha a lány a fiú mellett lezuhanyzik és a lábuk egy kádat ér.)
    Szóval ennek nagy mestere Alice de már alig vártam hogy visszatérjünk a szobába...
    Törölközést már a szobában fejeztem be, mert a fürdőböl kicsit gőzfürdőt csináltunk, ő közben.felegyenesedve feltérdelt az ágyra én közeledtem, csókot akar állandóan, ami qrva jó :D
    Öleltem közben simogattam a hátát, majd csókoltam a nyakát és az ikreket...
    Ágyra leheveredve én a hátamra, ő.fölémhajolva megint csókok, majd elimdult.puszikkal lefelé és már a szájában is voltam. Cupp... :)
    Namost az a vigyázbaállító technika amit ez a lányzó tud produkálni, azt kevesen tudják. Előre irigylem a férjét ha.lesz.neki.olyan majd.... :D
    Kézzel együtt, szájjal felváltva, környékkel is foglalkozva, golyszlikkal... ááááá nem.is bírtam sokáig. Főleg a látvány és hogy popsi a kezemügyében volt, hatalmasat élveztem kis szájába, majd hagyott lenyugodni a szákában, meg megis tisztogatott.
    A helyzet az, hogy nem.tudja letagadni sem, ha akarná, hogy azért megy neki ennyire jól az NF is, mert egyszerűen szereti. :)
    Megkínált inni, és odabújt közel hozzám, kaptam puszikat, majd elkezdtünk dumcsizni és odakanyarodtunk, hogy masszázs. Ami ugye ki.is maradt egy az egyben a múltkor. Jócskán volt még időnk, így kezdtük azzal, hogy.én masszírozom meg őt, ill hátát, vállát, nyakát, remélem jól csináltam...
    Majd újra jött volna támadni, de mondtam regenerálódnék még kicsit, úgyhogy feküdjön csak.a hátára és én is nyújtanék.még valamit ha már itt rontom a levegőt ... végigpuszilgattam, majd ikreket is nyelvemmel számmal kényeztetve szivogattam, láthatóan jó volt, mert audiovizuálisan meglett az.eredmény, na de még ami.ezután.jött... a kelyhe elé hasaltam lábait felhúzva adtam én egy komoly francia sessiont, aminek a vége egy mindenét láthatóan megfeszítő orgazmus volt... :)
    Pihegés után pedig én kaptam egy nagyon korrekt hátmasszázst, ő is krémet használt hozzá, fúú, nagyon jólesett... ellazító és.frissítő is.volt ugyanakkor.
    Végére pedig újra hátamra feküdve jött és.irgalmatlanul leszopott másodszor.is, ugyanazzal a technikával mint elsőre, hát az.eredmény most sem.maradt el... Ezt már csak egy dologgal lehetett volna fokozni, de.azt ugye nem.lehet, viszont nagyon meg bírnám .... egyszer.:)
    Lenyugtatás.után, időnk.végefelé.közeledve kortyoltam újra a vizecskémből és indultunk is a fürdőbe rendbetenni magunkat.
    Utána öltöztem, búcsúcsók, vagy szájrapuszi? :)) kikísérés, és sajnálatos távozás.
  • Levezetés:

    Fentebb
  • Elszámolás:

    Egy szó se esett róla, zsebpakolászás közben ottfelejtettem a polcon a szobában.
    Alice csodaországba repítős élményéért azt gondolom én kaptam ajándékot megint. 1.5 órát töltöttem nála,**** :)
  • Összkép:

    Ez a csaj.elképesztő.Tudja, hogy kell a pasikkal bánni, aki.BFes masszázsra szeretne eljutni annak Alice kötelező, főleg ha emellé az ideál a kicsi vékony formás alkat.
    Ennél többet nem.is.írnék.asszem átment az.élmény, akinék nem, vessen magára és emellé nyomjon a személyes oldalán egy reg végleges törlése gombot pls. :)
    Köszi Alice, hogy fogadtál, nagyon jól.éreztem magam, sztem ill. remélem fogunk még találkozni, puszi :)
Happy Massage