• Szilvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, nyilván elfoglalt, csak sokadszorra tudtam elérni.
  • Megközelítés:

    Autó. Könnyű megtalálni, a svéd bútoráruház szemközti oldala. Parkolás ingyenes, de nem egyszerű mutatvány. Örs vezér tér, mindenféle BKV megtalálható.
  • Helyszín:

    Aki ismeri a környéket, azt nem éri meglepetés. A bejutás is kódon keresztül történik, pont annyira diszkrét, mint a hasonló panelrengetekben. :) A fürdő és maga a környezet is teljesen rendben van, semmi kupi feeling. Megtalálható minden, ami egy szeánszhoz kell. Szerintem egyedül dolgozik, nem találtam másra utaló jeleket.
  • Lány külseje:

    Tényleg magas, tényleg karcsú. Inkább 40 éves mint 35, de ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. Saját, formás cicik, feszes test, szép, hosszú lábak. Nagyon szép kerek feneke van, hibátlan. Nekem az arca is tetszett, nem kell rettegni az arckitakarástól.
  • Action:

    Fürdőből kikerülve elhelyezkedtem az ágyon, ahol már meztelenül várt. Némi fecserészés, de közben a kezei azért elindultak némi ismerkedésfélére. Egyáltalán nem kell irányítani, annak rendje és módja szerint bekapta a cerkát, ahogy azt illik. A franciás műveltsége nem hagy kívánni valót, becsülettel foglalkozik a tárral is. Nem mélytorkozós, addig kapja be, amíg jól esik neki, én meg sosem erőltetem az ilyesmit. Intenzív a nyelvjátéka, olyannyira, hogy úgy döntöttem, az első patront a szájába lövöm. Így feltérdeltem és ütemesen toltam, majd pár perc után kitáraztam. Semmi finnyáskodás, hagyott lenyugodni, a kölyköket csak ezután helyezte diszkréten egy papírtörlőbe. A szünetben beszélgettünk, értelmes lány, lehet vele bármiről társalogni. A második menetre hamar készre szopott, gumihúzás után muszáj volt hátulról dugni, mert tényleg gyönyörű látvány a segge. Abszolút aktívan részt vesz az aktusban, semmi megjátszás, mozgatja a testét rendesen. Már zsibbadt a térdem, így átváltottunk lovagló pózba, ahol lassú kezdés után igazi iramot ment, aminek az lett a vége, hogy teleköptem a gumit. A nyakamba borulva lihegett egy kicsit, amit megértek, mert tényleg nem csalta el a mozgást. Egy kis beszélgetés, tisztálkodás, öltözés, tipli.
  • Elszámolás:

    Mindig előre, így most is. Átlag pesti ajándék, maga a szolgáltatás bőven meghaladta!
  • Összkép:

    Teljességgel ajánlott kategória a lány. Mind a hozzáállást, mind a minőséget tekintve. Szerintem többet voltam egy óránál, de szóba sem került.
Happy Massage