• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már volt szerencsém Karenhez,illetve Karennel találkozni máskor is.Eddig mindig elérhető volt a kért időpontban,mint barátnő felinges érzés mindig meg volt.
    Hétvégéhez közeledve,meló után hívtam telefonján,kolléganője vette fel a telcsit,s azonnal mondta hogy már jártam Karennél korábban.Mondtam ,hogy valójában,s utána gyorsan leegyeztettük az időpontot.Azonnal siettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    Odaérkezvén,autót a ház előtt hagytam,bár van két kocsibeállós rész a ház alatt,de az autó mérete,magassága miatt nem próbálkoztam azzal.Személy autóval érkezőknek kiváló lehetőségként be tudnak állni a garázsba.A állatok királyáról elnevezett utcában találtam rá mint mindig.A vele párhuzamos utcában van bkv járat is.
  • Helyszín:

    Egy szép nagy házban rendel,feljárat a garázson keresztül történik.Pár lépcső után már látni is Karent a korlátot fogva széles mosollyal.A szobában franciaágy tükrös szekrénnyel ellátott,lehet mozizni benne.Ruhainas is található a levetett ruhákat reá tettem.Ventilátor erőteljesen nyomja a levegőt még a szobában.A falon nagy tv.A fürdő tiszta,káddal és zuhanyfüggönnyel ellátva,található többféle tusfürdő is.
  • Lány külseje:

    Imádom a szép mosolyát.Mint egy cowboylány szerkóban fogadott igazi szexin.Hosszú szöszihaját coffban. fogva viselte.Testén található néhány tetoválás,de nem zavaró.Puncsija szépen borotvált.Popsija szép kerek.
  • Action:

    A szobába érve csókokkal kezdtünk,nagyon finomak voltak szívesen csókoltam egy darabig.Vetkőzés közben lepedőt tett az ágyra.Elsiettem fürödni nagyon éreztem hogy jó helyre jöttem,jó választás volt.Fürdés közben már keményen állt a hercegem,vödörnyi vizet elbírt volna cipelni szerintem.Siettem is vissza hozzá a szobába ahol a falatka nadrágjából kibújva várt.Újból édes csókokkal kezdtünk,utána az ágyra térdelve franciázni kezdett.Mindennel foglalkozik,nyalakszik,játszadozik,nagyon élveztem,majd ledőltem a franciaágyra ,hagytam tovább franciázni.Nemsokára gumit kértem,amit ügyesen helyezett el.Elsőként hátulról húzta magát karómba.Csodás popsija isteni látvány volt ebben a pózban is.Fordulás után előlről tettem magamévá,combjait hagyta pakolgatni,de főleg a nyakamban tartottam.Nagyon jó volt benne lenni,és ahogy csókoltuk egymást nem is bírtam sokáig,bár teljesen lelassítottam magam,de annyira felizgatott,hogy nem bírtam tovább,és a gumiba élveztem.
    Törölgetés után beszélgettünk össze bújva,
    Szépen finoman kezdte a második kört.franciájával újból keménnyé varázsolt.Újabb gumi után szépen elém térdelt és kitolta csodás punciját,és hátulról kezdtünk szexelni.Formás popsiját fogtam,simogattam húztam karóm felé,belé Fordulás után megint szemből szexeltünk hosszasan.Végül 69 es pózban kölcsönös franciával értem el a csúcsra.ajkaira jőve az utódokat.Frissítő pancsi után kaptam még pár édes csókol,és kielégülve mosolygósan távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem változott az idők óta,de szerencsére a szolgáltatás is tökéletes maradt.
    A végén kérdeztem rá,s tettem le az ágyra.Pontosan megegyezik a masszázslányok egy órás randijával,itt még szexet is kap az ember.Természetesen a gyümölcsök sem maradtak el,az elején adtam át neki,nagyon örült mint mindig.Ananászt nem szereti,én sem vittem neki.
  • Összkép:

    Karen mindig felejthetetlen számomra,mindig lehet rá számítani,elérhető,és itt van a közelemben.Nála mindig kellemesen érzem magam,és hozza a barátnős érzést is,tényleg olyan mintha a csajomnál lennék.Biztosan jövök még,nagyon izgató csini cica.
Happy Massage