• Nina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Drága IB!

    Köszönöm a kellemes randink, én is nagyon jól éreztem magam veled :)
    A kis titkunk igazából nem titok, csak azért nincs feltüntetve, mert csak néha néha szoktam cigizni :)
    Várlak vissza sok szeretettel tangácskámba :P
    Csók Nina

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem, szerencsém volt elsőre felvette. 2 óra múlva mehettem is.
    Ő veszi fel a telefont, nagyon kedves hangja van, mindenről tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Bartók Béla út, vasárnap du. elég egszerű volt. Parkolót is találtam gyorsan. Hétköznap valószínűleg sokkal körülményesebb lenne. Gondolom BKK-val is könnyű a megközelítés, ott jár busz, villamos.
  • Helyszín:

    Jó állapotú régi bérház emelete. Van lift is, de úgy éreztem egy kis lépcsőzés belefér. A lakás teljesen jó, a szoba is hangulatos. A fürdő egy személyre van tervezve, de tiszta, higiénikus. Többféle tusfürdő és szájvíz van. Választhattam törülközőt (nagy,még nagyobb),tiszták, szárazak.
  • Lány külseje:

    Képekkel teljesen azonos, szerintem az arca is szimpatikus. Szerettem a gyönyörű barna szemeit, amivel sűrűn rám nézett. Mondhatnám azt is, hogy folyamatos szemkontaktusban voltunk. A telt, nagymellű hölgyek kedvelőinek kihagyhatatlan. 4-5 perccel előbb érkeztem, így egy szál tangában fogadott és a két gyönyörű telt ciciben. Fantasztikus érzés, minden nap elviselném az ilyen fogadtatást.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor ásványvízzel kínált, ami jól esett a meleg miatt. Még egyszer átbeszéltük, hogy mit is szeretnék. Utána gyors tusolás a részemről, majd a tatamira vetődtem. Térd problémám miatt csak hát és nyak masszázst kértem, amit megfejelt fej masszázzsal is, a térdemet is megnézte. A masszázs szakszerű volt, ha kifelejtjük, hogy a mellei néha hozzámértek. Bár minden gyógymasszőr így maszírozna. Teljesen szakszerű és az erőssége is választható. Nagyon élveztem, majd lekerült a tanga is. Ez után következett a csúszka, mivel először voltam ilyen helyzetben, csak azt tudom mondani, hogy nekem nagyon jó érzés volt. Ahogy éreztem a fenekemen és a hátamon a melleit és a picit borostás punciját. Közben érezni lehet a súlyát.
  • Levezetés:

    Jött a kérés a fodulásra, alig vártam, mert a velem egykorú már a tatamit fúrta. Segítettem ismét beolajozni, ami inkább a testével való ismerkedésről szólt. Látni és élvezni azokat a ciciket és a puncit, valami fantasztikus érzés. Lassan ( nekem) lekerült a bohóchoz, előbb mellei, majd a kezei közé kerültem. Kis idő múlva a száját is befogta a megdolgozásomba. Ekkor felborult a menetrend, van egy kis titkunk, ami nincs az étlapon. Nem tudom beszámolhatok-e róla. Végül is úgy gondolom mindketten jól éreztük egymást. Franciás befejezést kértem és kaptam. Részemről teljesen kielégítő volt a találkozás. Semmi siettetést nem éreztem, habár már túl jártunk az órán.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot előre letettem a szekrényre, többé nem került szóba.Amit telefonon megbeszéltünk, semmi extra vagy plusz. Korrekt. Sajnálom, hogy csak 1 órát maradtam, de ez az én hibám volt.
  • Összkép:

    Aki szereti a természetes nagymellű hölgyeket, aki nem sovány, annak kihagyhatatlan. Ez az adatlapjáról is kiderül, nekem nagyon bejött, még menni fogok. Kedves, barátságos, vidám. Lehet vele bármiről beszélgetni. Csak ajánlani tudom. Monalisa köszönöm.
Happy Massage