• Shíla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is próbáltam eljutni hozzá, hol miatta, hol miattam nem jött végül össze a randi. Nem hirdet rendszeresen és nem is elérhető rendszeresen. Végül pár napja pontot tettünk az egyeztetések végére és találkoztunk.
  • Megközelítés:

    A BAH csomóponttól nem messze, a Villányi úttal párhuzamos csendes utca ingyenes parkolással. Számomra (aki naponta legalább 2x keresztül megyek a BAH csomóponton) ideális helyszín. A szemközti ház számát kaptam meg tájékozódási pontként. Ezuttal nem face controll volt a cél, hanem egyszerűen így könnyebb megtalálni az ojjektumot. Könnyen és egyszerűen el lehet jutni Shílához
  • Helyszín:

    Régebben épült társasház egyik emeleti lakása egyszerű berendezéssel. A baszobát egy baldachin-os ágy dobja fel. Rend és tisztaság mindenhol. Illatmentes tusfürdőnek nagyon örültem volna.
  • Lány külseje:

    Sortban és trikóban fogadott ahogy kértem. Nagyon nőies - bármilyen optikai tuning nélkül. Minden egyes testrésze külön-külön is nagyon formás amit persze hatványoz az a belülről jövő csibészes kacérság ami Őt jellemzi. Cickók eredetiek, nagyok és formásak. Szerintem jobban néz ki mint a képeken.
  • Action:

    Bevezetett a szobába és töviről hegyire elmesélte nekem a vízmelegítő javításának kálváriáját. Udvariasan végighallgattam, de azért próbára tette a türelmemet. Gyorsan letusoltam, majd a szobába visszatérve a baldachinos ágyon találtam őt piros fehérneműben. Kedvesen és kezdeményezően indított, apró csókokkal és simogatással kezdtünk, aztán elég gyorsan lekerült a cicifix majd a bugyi is, miközben ő már a farkamat masszírozta a kezével. Nagyon szép a teste, feszes a bőre, amit tetéz a nyiltan kacér szövegével. Komolyan felhúzott ezért gumit kértem és egy furulyaszólót. Lelkesen rábukott a szerszámra, kellemes volt amit csinált, de sajnos számomra túl lágy. Nem erőltettem a dolgot, hanem inkább kértem, h lovagoljon meg. Wlőtte még kértem, masztizzon egy kicsit. Kacéran és lelkesen széttette a lábát és elkezdte simogatni a csiklóját miközben a szeme folyamatosan a farkamat fürkészte. Égészen olyan érzést alakított ki bennem, h kell neki bránerem. Kezet váltottunk: én kezdtem el simogatni a punciját, majd finoman meg is ujjaztam. Úgy tűnt tetszik neki, nedvesedett is rendesen, de aztán amikor jeleztem felé, h válthatunk, ha szeretné, akkor rögtön fölém kerekedett, készségesen nyeregbe pattant és tövig magába fogadva egészen kemény vágtára váltott. Nagyon tágnak éreztem a punciját és valahogy nem tudott magával ragadni. Kértem, h váltsunk és missziben hatoltam be a puncijába. Úgy tűnt, h nagyon élvezi ahogy keféltem, ha színészkedett esetleg akkor nagyon is tehetséges, de valahogy nem tudtam szinkronban maradni vele. Hirtelen ért a vég, ő még űzött volna, h tovább dugjam, aminek eleget is tettem. Ritkán fordul elő velem, h spricc után is megmarad az erekcióm, ezúttal viszont ez összejött, de n 1-2 perc után feladtam a dolgot.
  • Elszámolás:

    Előzetesen történt, korrekt pesti **, nagyon jó, á**/érték arány. Fürdés után megint beszélgetésbe elegyedtünk, aztán egyszer csak jelezte, hogy bizony már 45 percnél járunk, pedig csak fél órára neveztem. Meglepett, most sem értem, konkrétan mi nem tetszhetett neki. A telefonszámomat minden esetre elmentette.
  • Összkép:

    Felemás érzésekkel távoztam. Nem voltam formában, nem tudtam úgy élvezni a szexet ahogy szerettem volna ill. ahogy másokkal tudom. Mindent megtett amit csak el lehet képzelni és nem is hagyott hidegen, de vhogy nem az lett belőle amire vágytam. Mindenképp visszamegyek hozzá, h a végére járjak, ez vajon egyszeri dolog volt, vagy egyszerűen nem műxik köztünk minimálisan sem a kémia. Szerintem rövidesen kiderül, de abban most is biztos vok, h nem rajta múlt.
Happy Massage