• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Zeuss!

    Látod, megmondtam, hogy kedvelem az olyan típusú férfiakat mint te.
    Furcsa volt, hogy ismertelek már egy jó ideje a sok csevegés okán, de a legfontosabb benyomás- a személyes találkozás- még hiányzott.
    Jól éreztük magunkat, meg volt az összhang.
    Kicsit izgultam a találkozásunk előtt, hogy a megelőlegezett szimpátia beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, de azt hiszem kár volt aggódnom.
    Igaz az elején volt egy kis harc köztünk mikor nem akartad odaadni a pénzt, és azt úgy kellett kicsavarnom a kezedből...( na most vesztettem el pár potenciális vendéget akik még nem ismerik a humoromat).
    Maradjunk annyiban, ha bármikor egy kis hátmosásra van szükséged, és ezért hajlandó vagy átverekedni magad a városon, én nagyon szívesen látlak.
    Ott folytatjuk ahol abbahagytuk.

    Köszönöm a látogatásod!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Személyesen még nem találkoztunk, de leveleztünk és fórumtársak is vagyunk , talán ezért is simán ment. Üzenetben beszéltük meg a randi részleteit, pontos címet és tájékoztatást kaptam.
  • Megközelítés:

    A város másik végéről jöttem, ezért mire átverekedtem magam a dugókon éppen koccra értem a címre. Buda egyik szép része, busz is jár arra, egy darabig araszoltam utána az emelkedőn.
    A ház előtt van ingyenes parkoló, hely is volt. A tájékoztatás alapján már messzebbről kiszúrtam a házikót.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház, de itt nem felfelé, hanem lefelé kell menni a lakáshoz. Az ablakon nem néztem ki, de állítólag nagyon szép a kilátás. Elit környék, de siettem ezért sok időm nem volt a nézelődésre.
    A lakás tiszta, a célnak tökéletesen megfelel, a szobában matrac,komód, puff a ruhának és egy nagy tükör van. A fürdőszoba nem túl nagy, de azért elfértem, minden szükséges kellék fellelhető.
  • Lány külseje:

    Magas, formás, szőkehajú, szép kékszemű, érett hölgy fogadott. Fiatalos, eredeti, kellemes tapintású cicik és korát meghazudtoló puncika fogadott. Aliz határozott, szókimondó, de nem kell megijedni tőle könnyen meg lehet találni vele a közös hangnemet, ha normálisan közelítünk felé. A fórumban már emlegetett kék színű bugyiban fogadott, de hamar lekerült az is.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor beléptem az ajtón a puszik után, határozott utasítást kaptam mit is kell csinálnom, na már akkor mosolyogtam,tudtam, hogy ez lesz, ennyire már ismeretem. Kérdezte is, hogy mi bajom, á semmi válaszoltam. Fürdés után nem beszéltük meg a programot, gondoltam rögtönözzünk, legyen meglepetés, ez némileg felborította a szokásos rendet, de szerintem egyikünk se bánta. Először állva ismerkedtünk, tetszett és a szexuális kisugárzása miatt, nem kellett sokáig puhatolózni. Az ágyon már meztelenül bújtunk össze, puszilgattam, nyalogattam, finom parfüm illatú bőrét. Közben a ciciket, popsit markolásztam, puncit simizgettem. Egyre hevesebben csináltuk,kiflibe fordultunk, ő popójával a farkamon csúszott én a puncit ujjaztam. Kértem, hogy fordítsa felém popóját, mert a nyelvemen szerettem volna érezni , ez meg is történt, élvezet volt kinyalni. A remek kézimunka és a látvány megtette hatását, rendesen elélveztem, na bakker ezután nem lesz második menet. Aliz kezecskéje kicsavarta belőlem az utolsó cseppet is nehogy véletlenül valami bent maradjon.Aliz szerint az állás 2:1, na ez hazai pálya előnye, vendégként én ennek csak örültem. Aminek még nagyon örültem, hogy sokat csókolóztunk, ezt mintha tudta volna, hogy ez a gyengém.Rövid tisztálkodás után következett a masszázs.
  • Levezetés:

    A masszázst kénytelen vagyok ide írni, mert a levezetés ugye már meg volt.
    Szóval a lyukat beszélek a hasadba bemutatkozás, az teljesen helyén való, végig dumáltunk a masszázs alatt. Én is beszédes vagyok ő is , nem volt ez gond. A masszázs jó erős, olyan izmokat is megtalált amit eddig nem is éreztem, a lábaktól kezdve a vállamig, minden rendesen meg lett dolgozva. Belefért még egy kis szadizás is, csikis vagyok.:) Aztán jött a fordulás a már előttem sokak által megénekelt puncicsúszka. Folyt az olaj rendesen mindenhová, nem spórolósan bekente magát és engem is. Én a ciciket masszíroztam, ő a farkamon csúszkált és még marokra is fogta. Ennek persze nem lehetett volna ellenállni, de a fent említett ok miatt nem sikerült egyenlíteni. Lenyugodtunk, még kicsit simizgettük egymást aztán felpattantam, mert lejárt az idő. Másfél órát voltam, de baromi gyorsan elszaladt az idő.
  • Elszámolás:

    Kicsit vitatkoztunk, hogy az elején vagy a végén adjam oda, jobb szeretem előre, így is lett. Mondom én, hogy meg lehet vele találni a közösnevezőt.:) Baráti a ****.
  • Összkép:

    Profi csaj, profi ****. Nekem nagyon jól esett, hogy közvetlen és barátkozós volt.Masszázs során nem voltam még senkivel ennyire közel.Azért még hátat mosatni elmegyek.:P
Happy Massage