• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedvesem!

    Csak hogy mindenki értse milyen szörnyűséget követtél itt el: a Red Hot Chili Peppers Odherside című dalát ( ami egyébként a kedvencem) vettem ki és tettem be helyette a Morcheebat.
    Na nem mintha ezt nem szeretném...
    Szerintem ez az igazi " barátnő feeling", hogy nem vágok mindenhez jó képet. Ezt is kis morcossággal fogadtam, ami után ki kellett, hogy engeszteljél. Egész ügyes voltál benne, mert csak összemelegedtünk rendesen.
    Ösztöneim azt súgják, hogy habár ez volt az első, de nem az utolsó találkozásunk.
    Legközelebbre valami lágyabb muzsikával készülök: Metallica, ACDC, Massive Attack...persze ha visszamersz jönni hozzám.
    Nagyon remélem, hogy így lesz!

    Köszönöm, hogy itt voltál, és hogy rólam írtad az első beszámolódat!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Előző nap este sms-ben jeleztem szándékomat, kértem, hogy csörgessen meg, ha alkalmas. Egy percen belül visszacsörgetett, úgyhogy sikerült telefonon egyeztetni a részleteket. Kedves, közvetlen, intelligens nő benyomását keltette, jó humorérzékkel. Minden szükséges infót elmondott, gördülékenyen zajlott az egyeztetés. Izgatottan vártam a másnap délutánt.
  • Megközelítés:

    Busszal mentem, több járat is megy arra, szinte a ház előtt van a megálló. A Széll Kálmántól vagy MOM-tól negyed óra sincs. Nem tudom, fizetős-e a parkolás, de könnyen megoldható. Könnyű megtalálni a helyet, a bejutás egyszerű. Valami felújítás miatt pár építőmunkásba botlottam, ettől kicsit zavarban éreztem magam.
  • Helyszín:

    Fenn a budai hegyekben, gyönyörű panorámával. Egy többlakásos társasház szuterénjében. Többen is vannak, de a logisztika megfelelő. A fürdőszoba patent, beépített kád, tusfürdők, szájvíz, nagy törölköző, minden korrekt. A szoba kicsi, de praktikus, tatamival. Tükör csak egyik oldalon van, úgyhogy főleg abba az irányba próbáltam a fejem forgatni. :)
  • Lány külseje:

    Kicsit más volt, mint a képek alapján vártam. A valóságban szebb, nőiesebb. Nekem hibátlan, de ízlések és pofonok különböznek.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor ajtót nyitott, kicsit meglepődtem, mert sokkal vonzóbb, mint amit vártam, pedig már az sem volt kevés. Lehet, hogy emiatt a megilletődöttségem miatt, vagy mert Alíz érezte, hogy kezdő vagyok ezen a téren, volt egy lehelletnyi távolságtartás, amit nem sikerült feloldanom, de ezt csakis az én bizonytalanságomnak tudok be. A többi beszámolóból megismert kedves, közvetlen, beszédes stílusában kezdte a programot, kérdezgetett, érdeklődött, majd elküldött tusolni. Utána gyönyörű fehérneműben várt, ami hamar lekerült, miután még mellém feküdve rövid ideig beszélgettünk. Szóval a masszázst már meztelenül kezdte, legnagyobb megelégedésemre. Végiggyúrt tetőtől talpig, igyekeztem végig tudatosan megélni minden porcikámmal, de néha belezuhantam és feloldódtam az élvezetekben. Közben RHCP szólt a zenegépből, amit egyébként szeretek, de abban a pillanatban valami chillesebbre vágytam. Ezt próbáltam a tőlem telhető legudvariasabban közölni, de azt hiszem nem sikerült, mert bár kicserélte egy pont tökéletesre, de nem tudtam eldönteni, hogy szarkazmusa mögött tényleg neheztelt-e rám ezért, vagy csak poénkodott. De azért később fütyörészte a Morcheebát is, szóval remélem nem vette annyira zokon. Bár később már nem volt annyira szószátyár, néha próbáltam kezdeményezni, pedig én aztán meg főleg inkább hallgatag vagyok. Aztán nem erőltettem, inkább élveztem kezeinek varázslatos munkáját.
    Ezután szerepet cseréltünk és én kezdtem el masszírozni Alízt, bár ez elég öncélúra sikeredett és inkább a gyönyörű dombjainak és völgyeinek a felfedezéséről szólt. Templomának oltárjánál is sikerült elidőznöm, ami reakcióiból ítélve nem volt haszontalan.
  • Levezetés:

    Eléggé fel voltam már húzva, mire újra én kerültem alulra, a hátamra. Következett a lingam masszázs kézzel és a joggal dícsért puncimasszázzsal. Szerettem volna sokáig átélni ezt a gyönyört, de éreztem, hogy hamar elszállok, mint a győzelmi zászló. Volt egy kétségbeesett próbálkozásom a vissza nem térés pontján, hogy még egy kicsit kitartsak, de Alíz elérkezettnek látta az időt a kegyelemdöféshez.
    Utána törölgetés, zuhany, majd egy kis levezető beszélgetés, pedig éreztem, hogy már túlfutottunk az időn.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt, szekrényre elhelyezve, kicsit felkerekítve. Abszolút megérte minden pillanata, főleg, hogy bőven túlléptük az időt.
  • Összkép:

    Alíz egy gyönyörű, intelligens nő, profi masszőz. Azoknak ajánlom, akik szeretik összekötni a kellemest a hasznossal és valamelyest kontroll alatt tudják tartani férfienergiájukat, hogy minél tovább átélhessék a fentebb leírtakat. Maradandó élmény volt, Alíz, köszönöm.
Happy Massage